- 14 Aralık 2022
- 95
- 9
- 1
- 23
Degerim boyle cikto ama ondn sonra gine yptim pozitif oldu ve cizgilerim cok net kirmizi
EvetYani başta silik çıktı sonraki testlerde daha koyu çıktı değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerim boyle cikto ama ondn sonra gine yptim pozitif oldu ve cizgilerim cok net kirmizi
EvetYani başta silik çıktı sonraki testlerde daha koyu çıktı değil mi?
Canım bak benimkiler böyleydiBenimkide ayni oyle oldu ilk boyle silik cikti sonra iki tane daha yaptim bugun tam koyu cikti
Kan testinden sonra bir gun gecti gine yptim gine poziyif ama net cikti sixce gebwlik varmidr varsa g3c dollenme dolayindn kanda cikmamis olabilirmjDegerim boyle cikto ama ondn sonra gine yptim pozitif oldu ve cizgilerim cok net kirmizi
Evet
Mutlaka yarın tekrar kan ver canım ama başka bir yerdeDegerim boyle cikto ama ondn sonra gine yptim pozitif oldu ve cizgilerim cok net kirmizi
Evet
Önce kanda oluyor o hormon sonra idrara geçiyor. O yüzden kanda mutlaka çıkması gerekirdiKan testinden sonra bir gun gecti gine yptim gine poziyif ama net cikti sixce gebwlik varmidr varsa g3c dollenme dolayindn kanda cikmamis olabilirmj
Mutlaka yarın tekrar kan ver canım ama başka bir yerde
Önce kanda oluyor o hormon sonra idrara geçiyor. O yüzden kanda mutlaka çıkması gerekirdi
Evet ama testlerim pozitif cikiyor olmasydi twste o kadar nwt cikmzdiÖnce kanda oluyor o hormon sonra idrara geçiyor. O yüzden kanda mutlaka çıkması gerekirdi
Sizce 2 gun sonra yeniden kan vereyimmi baska yerde biyerde okumustum adetin ustunden gecmeden kanda cikmiyormus bnm bugun olmasi gerekiyodu adet olmdm yarin ustunden gececekEvet ama testlerim pozitif cikiyor olmasydi twste o kadar nwt cikmzdi
Ben olsam yarın başka bir marka test daha yaparım. Varsa kesin net çıkacaktır. Sonra kan veririm.Sizce 2 gun sonra yeniden kan vereyimmi baska yerde biyerde okumustum adetin ustunden gecmeden kanda cikmiyormus bnm bugun olmasi gerekiyodu adet olmdm yarin ustunden gececek
Armiedin testini kullandm en iyisi oymus birde 4 tane yptm yarin gine yapacam cikarsa kan verecem ama testlrde sikinti olsydi hepsinde olmzdi bnce 5 aylik evliyim okadr test yptim hep tek cizgi cikardi ilk defa boyle net ciktiBen olsam yarın başka bir marka test daha yaparım. Varsa kesin net çıkacaktır. Sonra kan veririm.
Benimkiler de Artımed. Yani yalancı çizgi bir tanesinde çıkar da hepsinde çıkmaz diye düşünüyorum. Bakalım… yarın tekrar yapın. İnşallah vardırArmiedin testini kullandm en iyisi oymus birde 4 tane yptm yarin gine yapacam cikarsa kan verecem ama testlrde sikinti olsydi hepsinde olmzdi bnce 5 aylik evliyim okadr test yptim hep tek cizgi cikardi ilk defa boyle net cikti
Bizde oyle dusunduk ve cizgim net cikmis gordunuz testri ve adet gunum bugun olmdm normlde adet gunu gecince yapiliuo kimilrde boyle net cikmiyorBenimkiler de Artımed. Yani yalancı çizgi bir tanesinde çıkar da hepsinde çıkmaz diye düşünüyorum. Bakalım… yarın tekrar yapın. İnşallah vardır![]()
Belki kan degerim dusuktr ondn cikmdi yarin gine yapicm gine ayni sekilde pozitifi gorursem baska yerde kan verecemMutlaka yarın tekrar kan ver canım ama başka bir yerde
Haber et canım. İnşallah vardır.Bizde oyle dusunduk ve cizgim net cikmis gordunuz testri ve adet gunum bugun olmdm normlde adet gunu gecince yapiliuo kimilrde boyle net cikmiyor
InslhHaber et canım. İnşallah vardır.
İdrar testim pozitif çıktı kan verdim oda pozitif çıktı bendeBenım ovulasyon kırmızı çıktı gebelik negatifti ikisi farklı hormon
Benim idrar testiydi kan değil ovulasyon hepsi kırmız hcg idrar negatifOzaman kan testinde bir sıkıntı olmuş olabilir. Tekrar kan mı versen yarın?