Idrar Testi Silik Çıkanlar yada Bir Anlam Veremeyip Yorum Arayanlara

Bunlar da benim bugün yaptığım ov. testi ve gebelik testi kızlar =)
2. çizgiden sonra kan vermeye gittim. Bata 2 gün kala değer 47,79
Allah isteyen herkese versin, ben de sağlıkla alırım kucağıma inş.

cok ama cok mutlu oldum birtanem masallah bende 60 ile ogrendim :) nasil sevindim anlatamam

Cok sukur Rabbime bende hamilyim sonucumu yeni ogrendim hcg 160 pazartesi bi daha bakilcak sizce nasil kislar Allahim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsin insallahhhh

Cok sukur Rabbime bende hamilyim sonucumu yeni ogrendim hcg 160 pazartesi bi daha bakilcak sizce nasil kislar Allahim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsin insallahhhh

masallah kuzum :) hayirli olsun 160 iyi cikmis daha yeni minigin

Evettt cok sagol canim Allah kucagimiza almayida nasip eder insallahhh
Yeni dedi dr 3 haftalik gibi dedi pazartesi tekrar bakilcak artiyomu die dedi insallah artar

Evettt cok sagol canim Allah kucagimiza almayida nasip eder insallahhh
Yeni dedi dr 3 haftalik gibi dedi pazartesi tekrar bakilcak artiyomu die dedi insallah artar

artar kuzum stres yapma sakin ben hic kafama takmamistim artar mi die.
60 ile ogrendim 2 sonra 244 olmustu .
amin kuzum insallah saglikla aliriz kucagimiza.

artar kuzum stres yapma sakin ben hic kafama takmamistim artar mi die.
60 ile ogrendim 2 sonra 244 olmustu .
amin kuzum insallah saglikla aliriz kucagimiza.
Insallah canim benim cok sagol dusunmemeye caliscam bende ama dr gec tarih mi verdi sanki pazartesiye cok var nasil durcam o zamana kadar

Insallah canim benim cok sagol dusunmemeye caliscam bende ama dr gec tarih mi verdi sanki pazartesiye cok var nasil durcam o zamana kadar

sekerim doktor ona gore hesap yapmis belki kan testi yaptirmadan kese gorunucek.
ben 244 ciktiktan 1 hafta sonra keseyi gordum.
bir bildigi vardir ya takma kafana agir bisi kaldirma folik asit verdi ise kullan duzenli

merhaba bayanlar bnim bat 20 nisan ama ben bugun idrar testi yaotım ve 2. çizgi çook silikte olsa cıktı pembemsi bişey :)) bu ne demek oluyor şimdi ? testi öğleden snra yaptım yarın sabah bi daha yapsam daha koyu cıkar mı acaba ?

canim yarin sabah ilk idrarla yap koyulasir insallah bende ogle olmustu :)

Tebrikler canım çok güzel değerin, Sağlıkla kavuş inş. bebişine. Darısı burada isteyen bütün arkadaşlarımıza
Silik çizgi de olsa gebelik var demektir, sabah tekrarlayın testinizi sonra da dooğru kan testine Tebrikler sağlıkla gelsin inş.

kızlaarrr resme yakınlasıp bakar mısınız silik çıktı demiştim ya acil yardım istiyorummm lütfen

Eklentiler

• 20150416_091820-1.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 382
mrb kızlar, benim adetime 4 gün var ve sabah testimde silik çizgiyi gördüm. yalnızca bana görünmüyordur umarım sizde görebiliyor musunuz ? teşekkür ederim şimdiden...

Eklentiler

• image.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 251
mrb kızlar, benim adetime 4 gün var ve sabah testimde silik çizgiyi gördüm. yalnızca bana görünmüyordur umarım sizde görebiliyor musunuz ? teşekkür ederim şimdiden...

ben boyle cizgi ile ogrendim hamileligimi hemde 4 gun kala senin gibi :)
yarin sabah tekrar et canim ben regl gunume kadar yapmistim ve her gun koyulastigini gordum simdi hemen hemen 3 ay var doguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…