Bunlar da benim bugün yaptığım ov. testi ve gebelik testi kızlar =)
2. çizgiden sonra kan vermeye gittim. Bata 2 gün kala değer 47,79
Allah isteyen herkese versin, ben de sağlıkla alırım kucağıma inş.
Çok teşekkürler canımmmmcok ama cok mutlu oldum birtanem masallah bende 60 ile ogrendim :) nasil sevindim anlatamam
Cok sukur Rabbime bende hamilyim sonucumu yeni ogrendim hcg 160 pazartesi bi daha bakilcak sizce nasil kislar Allahim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsin insallahhhh
Evettt cok sagol canim Allah kucagimiza almayida nasip eder insallahhh
Yeni dedi dr 3 haftalik gibi dedi pazartesi tekrar bakilcak artiyomu die dedi insallah artar
Insallah canim benim cok sagol dusunmemeye caliscam bende ama dr gec tarih mi verdi sanki pazartesiye cok var nasil durcam o zamana kadarartar kuzum stres yapma sakin ben hic kafama takmamistim artar mi die.
60 ile ogrendim 2 sonra 244 olmustu .
amin kuzum insallah saglikla aliriz kucagimiza.
Insallah canim benim cok sagol dusunmemeye caliscam bende ama dr gec tarih mi verdi sanki pazartesiye cok var nasil durcam o zamana kadar
merhaba bayanlar bnim bat 20 nisan ama ben bugun idrar testi yaotım ve 2. çizgi çook silikte olsa cıktı pembemsi bişey :)) bu ne demek oluyor şimdi ? testi öğleden snra yaptım yarın sabah bi daha yapsam daha koyu cıkar mı acaba ?
Tebrikler canım çok güzel değerin,Cok sukur Rabbime bende hamilyim sonucumu yeni ogrendim hcg 160 pazartesi bi daha bakilcak sizce nasil kislar Allahim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsin insallahhhh
Silik çizgi de olsa gebelik var demektir, sabah tekrarlayın testinizi sonra da dooğru kan testinemerhaba bayanlar bnim bat 20 nisan ama ben bugun idrar testi yaotım ve 2. çizgi çook silikte olsa cıktı pembemsi bişey :)) bu ne demek oluyor şimdi ? testi öğleden snra yaptım yarın sabah bi daha yapsam daha koyu cıkar mı acaba ?
cnm hafif belli oluyor yarın sabah gene dene netleşebilirkızlaarrr resme yakınlasıp bakar mısınız silik çıktı demiştim ya acil yardım istiyorummm lütfen
Canım çok bekledi mi testin yoksa hemen mi çıktı ?kızlaarrr resme yakınlasıp bakar mısınız silik çıktı demiştim ya acil yardım istiyorummm lütfen
evet canim cok yeni hayirli olsunkan tahlilinde 23 cıktı dr hamılesın ama cook yenı dedı :)
Hayirli ugurlu olsun canimmmmmmmkan tahlilinde 23 cıktı dr hamılesın ama cook yenı dedı :)
mrb kızlar, benim adetime 4 gün var ve sabah testimde silik çizgiyi gördüm. yalnızca bana görünmüyordur umarım sizde görebiliyor musunuz ? teşekkür ederim şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?