- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- 83
Ya varya bode bana sor kuzum agrilardan ama saglikli olsunda cekcez napalim :) sana ne diycem su ikili testi devlette yaptirsam guvenilirmi ?masallah kiz ne cabuk 9 hafta oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya varya bode bana sor kuzum agrilardan ama saglikli olsunda cekcez napalim :) sana ne diycem su ikili testi devlette yaptirsam guvenilirmi ?masallah kiz ne cabuk 9 hafta oldu
Ya varya bode bana sor kuzum agrilardan ama saglikli olsunda cekcez napalim :) sana ne diycem su ikili testi devlette yaptirsam guvenilirmi ?
Ne kadara yaptirmistin hatirladinmi ? Cok pahal idediler ozelde ... evet kasik agrilarim vvegaz sancilarim var kuzum hben ozelde yaptirdim sen bilirsin kuzum sonucta ayni islem yapiliyor devletede gidebilirsin.
agri derken ?
kanaman felan mi var
Ne kadara yaptirmistin hatirladinmi ? Cok pahal idediler ozelde ... evet kasik agrilarim vvegaz sancilarim var kuzum h
Aslinda 100 tl ise sirun yok bende devlete cok guvenmiyom hangi sehirdesin ?canim 100 tlye yaptirdik biz devlete esim guvenmediginden yaptirdik
Aslinda 100 tl ise sirun yok bende devlete cok guvenmiyom hangi sehirdesin ?
Bende avcilarda medikanaya gidiyorumistanbul kucukcekmecede
vera hospital var orda yapildi canim.
Bende avcilarda medikanaya gidiyorum
Tmm canim sagol bakimanladim canim bak avcilar da cagdas labaratuarinda 80 tl demislerdi bana bir arastir istersen.
ikili test
Tmm canim sagol bakim
Merhaba arkadaslar allah hepimizin gonlune gore versin inss tez zamanda hamis kaliriz dualariniza hepimizi ekleyin lutfen:)
merak ettim sizin durum ne oldu? hamilesiniz inşallah?Slm hanımlar aranıza yeni katıldım. Attığım resme bakarmisiniz ikinci cizgi silik gibi dimi yoksa sadece ben mi görüyorum :) bu arada 4 yillik evliyim hep tedavi gördüm bi dusugum olmustu iki sene once.adetim de cok duzensizdi. Ilacla fln oluyodum.tedaviyi biraktim 3 aydir duzenli oluyorum.ovulasyon testleri yapiyorum hep pozifi yakalayip calismalar yaptik.adetimi 3 gun gecti kasik ve bel agrilarim oluyo.cok uzattim galiba :) insallah melegim benimledir öyle cok istiyorum ki hayirlisiyla herkesin olsun insallah saglikli sihatli.
Merhaba test yaptim sonuc boyle cikti adet gormedim hala zaten duzensizligim var.daha oncede yaptim onda yok gibi silik bir cizgi cikmisti hamilemiyim sizce