• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar Testi Silik Çıkanlar yada Bir Anlam Veremeyip Yorum Arayanlara

Ya varya bode bana sor kuzum agrilardan :KK43: ama saglikli olsunda cekcez napalim :) sana ne diycem su ikili testi devlette yaptirsam guvenilirmi ?

ben ozelde yaptirdim sen bilirsin kuzum sonucta ayni islem yapiliyor devletede gidebilirsin.
agri derken ?
kanaman felan mi var

Merhaba arkadaslar allah hepimizin gonlune gore versin inss tez zamanda hamis kaliriz dualariniza hepimizi ekleyin lutfen:)

Slm hanımlar aranıza yeni katıldım. Attığım resme bakarmisiniz ikinci cizgi silik gibi dimi yoksa sadece ben mi görüyorum :) bu arada 4 yillik evliyim hep tedavi gördüm bi dusugum olmustu iki sene once.adetim de cok duzensizdi. Ilacla fln oluyodum.tedaviyi biraktim 3 aydir duzenli oluyorum.ovulasyon testleri yapiyorum hep pozifi yakalayip calismalar yaptik.adetimi 3 gun gecti kasik ve bel agrilarim oluyo.cok uzattim galiba :) insallah melegim benimledir öyle cok istiyorum ki hayirlisiyla herkesin olsun insallah saglikli sihatli.
merak ettim sizin durum ne oldu? hamilesiniz inşallah?

Merhaba test yaptim sonuc boyle cikti adet gormedim hala zaten duzensizligim var.daha oncede yaptim onda yok gibi silik bir cizgi cikmisti hamilemiyim sizce

Eklentiler

• IMG-20150623-WA0000.jpeg
    IMG-20150623-WA0000.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 154
Merhaba test yaptim sonuc boyle cikti adet gormedim hala zaten duzensizligim var.daha oncede yaptim onda yok gibi silik bir cizgi cikmisti hamilemiyim sizce

Merhaba canim test baya karisik cikmis bence bunu dikkate alma baska bir test. Dene derim bu gecersiz

Back