Adetim duzensiz ama bugun de olmassam hic bu kadar gec olmamisti yarin sabah test yapicam cikarsa kan vericem insallah cok tesekkurler bu arada ama tel yeni oldugu icin mi ne yukleyemiyorum ya
Cok tesekkurlar
skler
Hafta sonuna kadar beklemeyi dusunuyorum kesin sonuc icin cokmu gec olurrica ederim birtanem benimde idrar testim boyledi kanda 60.43 cikmisti :) regl 3 gun kala idi erken yumurtlamistim.
kan testi yaptirirsan sonucu yazarsin buraya merak ettim bak buda benim eski testimin resmi iyice emin olursun
ayni marka miratech
Hafta sonuna kadar beklemeyi dusunuyorum kesin sonuc icin cokmu gec olur
tamm canim cok tesekkur ederimyook bebegim farketmez.
sen o sure zarfinda kendine iyi bak agir bisi kaldirma yorma kendini koru sorun olmaz bebis icinde zaten
Tmm canim cok sagol insallah guzel haberler veririminsallah canim hadi bakalim sonucu yazarsin buraya ama merak ettim bende
Hamilesiniz, Tebrikler :)Eki Görüntüle 1492181 Kizlar banada yardimci olurmusunuz
Tesekkurlar canimHamilesiniz, Tebrikler :)
hamilesin canım tebriklerEki Görüntüle 1492181 Kizlar banada yardimci olurmusunuz
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişinEki Görüntüle 1492181 Kizlar banada yardimci olurmusunuz
Bende bugun kan verdim sonuc yarina cikcak insallah guzel haberler alirim bekleyen herkes gibi INSALLAHH
Insallah canimmminsallah pozitif sonuc alirsin tatlim
Insalh canim Allah herkese nasip etsin...Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin
Tebrikler canım bayağı belirgin çıkmış EE sanada soralım belirtiler nelerInsalh canim Allah herkese nasip etsin...
Cok tskler canim belirti su an yok gibi bel agrisi disindaTebrikler canım bayağı belirgin çıkmış EE sanada soralım belirtiler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?