• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar Testi Silik Çıkanlar yada Bir Anlam Veremeyip Yorum Arayanlara

Slm hanımlar aranıza yeni katıldım. Attığım resme bakarmisiniz ikinci cizgi silik gibi dimi yoksa sadece ben mi görüyorum :) bu arada 4 yillik evliyim hep tedavi gördüm bi dusugum olmustu iki sene once.adetim de cok duzensizdi. Ilacla fln oluyodum.tedaviyi biraktim 3 aydir duzenli oluyorum.ovulasyon testleri yapiyorum hep pozifi yakalayip calismalar yaptik.adetimi 3 gun gecti kasik ve bel agrilarim oluyo.cok uzattim galiba :) insallah melegim benimledir öyle cok istiyorum ki hayirlisiyla herkesin olsun insallah saglikli sihatli.

Eklentiler

• 20150421_112607.jpg
    20150421_112607.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 725
Slm hanımlar aranıza yeni katıldım. Attığım resme bakarmisiniz ikinci cizgi silik gibi dimi yoksa sadece ben mi görüyorum :) bu arada 4 yillik evliyim hep tedavi gördüm bi dusugum olmustu iki sene once.adetim de cok duzensizdi. Ilacla fln oluyodum.tedaviyi biraktim 3 aydir duzenli oluyorum.ovulasyon testleri yapiyorum hep pozifi yakalayip calismalar yaptik.adetimi 3 gun gecti kasik ve bel agrilarim oluyo.cok uzattim galiba :) insallah melegim benimledir öyle cok istiyorum ki hayirlisiyla herkesin olsun insallah saglikli sihatli.
Selam tatlım gördüm fotografını yanlız bu kurumuş hali :)
sen ilk 10 dk da cizgi gördün isen ozaman bebiş var demektir yarın sabaah ilk idrarla tekrarlarsan cizgini daha net görebilirsin iyi akşamlar :)

sen ilk 10 dk da cizgi gördün isen ozaman bebiş var demektir yarın sabaah ilk idrarla tekrarlarsan cizgini daha net görebilirsin iyi akşamlar :)
Saol canim 10 dk bile olmamisti bu resmi cektim.cok heycanliyim esime gostermedim surpriz yapmak istiyorum bi netlessin de ama nasil dayanicam bilmiyorum :)

Burdan pozitif dusunceler okuyunca insan cok motive oluyo.kan testi icin iki gun daha beklemem lazim nasil dayanicaksam :)

Burdan pozitif dusunceler okuyunca insan cok motive oluyo.kan testi icin iki gun daha beklemem lazim nasil dayanicaksam :)

heyecanli bekleyis basladi kuzum bizde yasadik o zamanlari hadi bakalim insallah vardir sen genede yarin sabah tekrarla belirgin gorursen emin olursun en azindan :KK37::KK56:

heyecanli bekleyis basladi kuzum bizde yasadik o zamanlari hadi bakalim insallah vardir sen genede yarin sabah tekrarla belirgin gorursen emin olursun en azindan :KK37::KK56:
Insallah canim cok saol iyi dileklerin icin

Çizgi var gibi canım, yarın sabah tekrarla testini

insallah melegin tutunmustur sana birtanem ben hep dua ediyorum isteyen herkeze nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat bambaska .
ilk aylarda hissetmediginden bisi anlamiyorsun ama ne zaman kipirdayip tekme attiginda diyorsun ben can tasiyorum hamileyim die :)
insallah sende tadarsin ama eminim bisiler var sende :KK66:
Bu sabah daha da koyulasti galiba melegim benimle :)

Eklentiler

• 20150422_083258.jpg
    20150422_083258.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 289
:KK9: Evet canım maşallah, kan vermeye git hemen. 1-2 saate çıkar sonucun. Hayırlı olsun şimdiden ;)

doktorum cumartesi günü sabaha randevu verdi valla ct günleri çalışıorm yarım gün ama artıkk bunun için izin isticem kimse kusura bakmasın heyecandan ölcem yoksa =)

al izin birtanem daha gozukmez kese de kan testi istiycek.
reglden 1 hafta sonra kese
kese den 1 hafta sonra bebisi ve kalp atisini duymustum :)

Back