• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar Testi Silik Çıkanlar yada Bir Anlam Veremeyip Yorum Arayanlara

ben boyle cizgi ile ogrendim hamileligimi hemde 4 gun kala senin gibi :)
yarin sabah tekrar et canim ben regl gunume kadar yapmistim ve her gun koyulastigini gordum simdi hemen hemen 3 ay var doguma :KK66:
çok teşekkür ederim :) , ben de her gün tekrar etmeyi düşünüyorum ama yalancı pozitif değildir demi yanılma ihtimali var mıdır ki ?

çok teşekkür ederim :) , ben de her gün tekrar etmeyi düşünüyorum ama yalancı pozitif değildir demi yanılma ihtimali var mıdır ki ?

sanmam canim normal testlerde pek olucagini sanmiyorim.
sen dikkat et kendine agir bisi kaldirma yarin sabah biraz daha belirdigini goruceksin benim ogle olmustu hatta testlerimi atayim bak istersen ;)
ilk test 5 gun kala
ikinci 4 gun
ucuncu 3 gun kala sabah
dorduncu 3gun kala 6 da kan vermeden once kanda 60.43 gordugum test :)

Eklentiler

• 2015-04-09 23.41.14-1.jpg
    2015-04-09 23.41.14-1.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 445
  • 20141130_084144.jpg
    20141130_084144.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 690
  • 2014-12-01 09.26.24.jpg
    2014-12-01 09.26.24.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 736
  • 2015-04-09 23.44.24.jpg
    2015-04-09 23.44.24.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 417
sanmam canim normal testlerde pek olucagini sanmiyorim.
sen dikkat et kendine agir bisi kaldirma yarin sabah biraz daha belirdigini goruceksin benim ogle olmustu hatta testlerimi atayim bak istersen :KK66:
ilk test 5 gun kala
ikinci 4 gun
ucuncu 3 gun kala sabah
dorduncu 3gun kala 6 da kan vermeden once kanda 60.43 gordugum test :)
ayyy çok heyecanlandım şuan ve umutlandım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Eveeettt goruyorum bendeeee:anneadayı:
hadi inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmam bende hamileyimdir

ayyy çok heyecanlandım şuan ve umutlandım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
hadi inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmam bende hamileyimdir

amin canim benim insallah sendede guzel haberler aliriz kuzum ;)

Resimde cok belli degil ama sanki bana hayalet bi cizgi var gb geliyo sizde goruyo musunuz? Aksam isten gelince oylesine yaptim ilk idrar degil bat 4 gun var

Eklentiler

• 20150420_194959.jpg
    20150420_194959.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 415
Çizgi var gibi canım, yarın sabah tekrarla testini
ya geçen aydan kalma testti öylesine denedim şimdi yarın eşime belli etmeden yeni bi test almam lazım ya da direk kan testi ayarlıcam ama bakalım çok heyecanlıyım =) adet olcakmışım karnım ağrıyo ama =(

ya geçen aydan kalma testti öylesine denedim şimdi yarın eşime belli etmeden yeni bi test almam lazım ya da direk kan testi ayarlıcam ama bakalım çok heyecanlıyım =) adet olcakmışım karnım ağrıyo ama =(
O ağrı hamilelikte de oluyor canım, inş. vardır bebiş

Resimde cok belli degil ama sanki bana hayalet bi cizgi var gb geliyo sizde goruyo musunuz? Aksam isten gelince oylesine yaptim ilk idrar degil bat 4 gun var

benim testim ilk boyle cikti canim :)
yarin yap netlesir hayirli haberlerini almak dilegiyle biliyorum seni takip ediyorum umarim gelmistir melegin ;)

benim testim ilk boyle cikti canim :)
yarin yap netlesir hayirli haberlerini almak dilegiyle biliyorum seni takip ediyorum umarim gelmistir melegin :KK66:
ay canım inşallah valla ya inanır mısın dün akşam rüyamda bile seninle bunu konuştuğumuzu gördüm =) bakalım bugün ikinci testi alcam en kötü öğle tatilinde gidip alcam test ama karnım ağrıyo dün akşamdan beri sanki adet olcakmışım gibi çok umutlanmamaya çalışıyorum o yüzden

ay canım inşallah valla ya inanır mısın dün akşam rüyamda bile seninle bunu konuştuğumuzu gördüm =) bakalım bugün ikinci testi alcam en kötü öğle tatilinde gidip alcam test ama karnım ağrıyo dün akşamdan beri sanki adet olcakmışım gibi çok umutlanmamaya çalışıyorum o yüzden

ay canim ilk zamanlar bendede olmustu hatta regl olcam sandim buyuk iki paket ped almistim.
:) banada yazmayi unutma ama meraktan catlarim cicim ben bu cizgiyi gordugum aksami uyuyamamistim sabahi zor etmstim ve sabah biraz daha belirgin cikinca dunyalar benim oldu simdi kizim sagolsun sabah uyandiriyor beni tekmesiyle hareketleriyle kalk aciktim der gibi ;)
zaman ne cabuk gecmis valla

ay canim ilk zamanlar bendede olmustu hatta regl olcam sandim buyuk iki paket ped almistim.
:) banada yazmayi unutma ama meraktan catlarim cicim ben bu cizgiyi gordugum aksami uyuyamamistim sabahi zor etmstim ve sabah biraz daha belirgin cikinca dunyalar benim oldu simdi kizim sagolsun sabah uyandiriyor beni tekmesiyle hareketleriyle kalk aciktim der gibi
zaman ne cabuk gecmis valla
ayy inşallah benimde öyle olur yaaa cidden bu sefer eşimde çok hevesli o yüzden süpriz yapmak istiyorum hazır anneler günü de yaklaşıyo hem :KK66:

ayy inşallah benimde öyle olur yaaa cidden bu sefer eşimde çok hevesli o yüzden süpriz yapmak istiyorum hazır anneler günü de yaklaşıyo hem :KK66:
insallah melegin tutunmustur sana birtanem ben hep dua ediyorum isteyen herkeze nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat bambaska .
ilk aylarda hissetmediginden bisi anlamiyorsun ama ne zaman kipirdayip tekme attiginda diyorsun ben can tasiyorum hamileyim die :)
insallah sende tadarsin ama eminim bisiler var sende ;)

insallah melegin tutunmustur sana birtanem ben hep dua ediyorum isteyen herkeze nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat bambaska .
ilk aylarda hissetmediginden bisi anlamiyorsun ama ne zaman kipirdayip tekme attiginda diyorsun ben can tasiyorum hamileyim die :)
insallah sende tadarsin ama eminim bisiler var sende :KK66:
inşallah canım =) gelişmelerden haberdar etcem zaten =)

Back