- 15 Ağustos 2023
- 48
- 22
- 8
- 24
- Konu Sahibi pofolperisi
-
dün gecikmemin 8. Günüydü erken gebelik testi vardı elimde onunyaptım uyanır uyanmaz ve 1 dk içinde böyle belirginleşti hemen kan verdim ve >5 ten yazılı bir rapor verip negatif dediler Bugün 9. Günüm bel ağrım ve bulantım var
Ya çok saçma geliyor negatif çıkması kanda çıkmaması imkansız ama idrarda görünüyorken kafayı yicem nasıl olur diye düşünüyorum hep
Ben hastanede çalışıyorum doktorlara sordum onlar bile hayret ettiler çok tuhaf ben bekliyorum ama regl söktürücü falan almicamBen bi anlayabilsem yardımcı olucam :/ tam 40 gündür ilk defa adet olmadım 32 günü geçmezdi en geç. Herşeyi geçtim idrar nasıl pozitif kanda yok :/ kafayı yememek elde değil
Yok ben üzülüyorum her negatifi gördüğümde gebeymiş gibi de hissediyorum ama bakalım siz de sonucunuzu yazın olur muBende kullanmak istemiyorum 1 hafta daha beklicem sonra tekrar kan vericem gelmezse :/ ben senin yerinde olsam her gün kan veririm duramam
Benim de öyle doktor bekle Salı yine kan ver dedi yarın vericem bakalım daha adet olmadım sizin belirtiniz var mıMerhaba, bende 5 ayrı test yaptım. 5 ide pozitif.(elinizdekilerle aynı kitler) kan testi verdim ve sonuç negatif. Doktor da bu durumun enteresan olduğunu söyledi.çünkü kitte görünen değer daha yüksek olması gerekiyormuş ki görünsün. Kitler bozuk olabilir dedi. Sizin sonuç ne ?
Bende de öyle oldu bugün reglim 16 gün gecikmede ama bişey yok hala artık duphaston kullanmaya başladımBu sabah ilk idrarımla yaptım bu testi reglim 3 gün geciyor diyo aşırı şaşkınlık sevinc hastaneye kostum hemen kanda beta hcg 0.02 bende şaşkınım ve gidip bir test daha aldım aynısı hala anlayamadım
Bu sabah ilk idrarımla yaptım bu testi reglim 3 gün geciyor diyo aşırı şaşkınlık sevinc hastaneye kostum hemen kanda beta hcg 0.02 bende şaşkınım ve gidip bir test daha aldım aynısı hala anlayamadım
Merhaba üzerinden bayağı geçmiş ama şuan aynı durumu yaşıyorum sonucunuz ne oldu bende şuan belirsizlik içindeyimMerhaba iki gün önce idrar testi yaptım pozitif bugün yaptım pozitif ama kan verdim negatif çıktı böyle bişey başına gelen var mı regl gecikmemin 5. Günü mide bulantısı ve halsizlik var ara ara da bel ağrısı oluyor
Merhaba negatif sonuçlanmıştı ben tüp bebeğe başladım zatenMerhaba üzerinden bayağı geçmiş ama şuan aynı durumu yaşıyorum sonucunuz ne oldu bende şuan belirsizlik içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?