• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi Negatif Çıkıp, Kan Testi Pozitif Çıkan Varmııı ???

Arkadaşlar var mı adetin ilk günü negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen?
Adetin ilk günü negatif çıktı adetim 2 gün geçti hala olmadım. Bende merak ediyorum hamile olma ihtimalim var mı diye

-loyalty -loyalty canım ben yarın sabah doktora gitmeye karar verdim. Hamileysem iyi zaten değilsem de ne oluyor bir baksın bakalım. Bu belirsizlik hiç hoş değil.

Kadın doğuma mı gideceksin canım
Evet ama randevu yokmuş salıya dek ben de salı gününe randevu aldım. Gerçi bana gebe değilmişim gibi geliyor artık. Dünkü test negatifti zaten hiçbir belirti de yok gebeliğe dair. Sadece regl olmadım... sende belirti var mı?

Canım benim de iki gün geçti ama ne adet ne de hamilelik belirtisi yok
Benim göğüslerim acıyor ama hamilelik ve adet belirtisi zaten ayırt edemiyp
Evet ama randevu yokmuş salıya dek ben de salı gününe randevu aldım. Gerçi bana gebe değilmişim gibi geliyor artık. Dünkü test negatifti zaten hiçbir belirti de yok gebeliğe dair. Sadece regl olmadım... sende belirti var mı?
Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen çok insan var canım ama testler yanıltırmı iste o benim kafama takılan. Benim testim de negatifti o yüzden pek umudum yok. Benim belirtim ara ara oldu bu ay aslında midem bulandı başım döndü ama psikolojik olabilir şimdi de adet olmadan önceki göğüs ağrım var ama bi olamadım gitti

Benim göğüslerim acıyor ama hamilelik ve adet belirtisi zaten ayırt edemiyp

Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen çok insan var canım ama testler yanıltırmı iste o benim kafama takılan. Benim testim de negatifti o yüzden pek umudum yok. Benim belirtim ara ara oldu bu ay aslında midem bulandı başım döndü ama psikolojik olabilir şimdi de adet olmadan önceki göğüs ağrım var ama bi olamadım gitti
Ya benim gebelik testlerim de bitti toplu halde almıştım. Az önce tekrar sipariş verdim 25'li :KK56: o kadar eminim yani gebe olmadığımdan önümüzdeki aylarda kullanırım diye düşündüm. Benim telaşım ağustosta bir dış gebelik geçirdim şimdi ne adet oldum ne pozitifi gördüm belirsizlik beni biraz endişelendiriyor. Haberleşelim yine buradan

İdrar testi negatif çıkıp kan testi pozitif çıkan bir sürü kişi var başka sitelerdende araştırdım. Belirtin de varsa bence umut var -loyalty -loyalty

Ya benim gebelik testlerim de bitti toplu halde almıştım. Az önce tekrar sipariş verdim 25'li :KK56: o kadar eminim yani gebe olmadığımdan önümüzdeki aylarda kullanırım diye düşündüm. Benim telaşım ağustosta bir dış gebelik geçirdim şimdi ne adet oldum ne pozitifi gördüm belirsizlik beni biraz endişelendiriyor. Haberleşelim yine buradan
Canım çok geçmişolsun. Ben henüz hiçbirşey geçirmedim olursa ilk bebeğim olacak 28 yaşımdayım 6 aylık evliyim. 25 li mi o ne kız ben daha ömrü hayatımda 2 test tükettim:)) 2 si de negatifti:/

Canım çok geçmişolsun. Ben henüz hiçbirşey geçirmedim olursa ilk bebeğim olacak 28 yaşımdayım 6 aylık evliyim. 25 li mi o ne kız ben daha ömrü hayatımda 2 test tükettim:)) 2 si de negatifti:/
:KK45: Ben 10 yıllık evliyim canım. Bir senedir ikinci çocuğu istiyoruz bir yılda 10 test harcadım. Bana öyle geliyorki hiç olmayacak o kadar ümitsizimki 25'li aldım :KK43:

:KK45: Ben 10 yıllık evliyim canım. Bir senedir ikinci çocuğu istiyoruz bir yılda 10 test harcadım. Bana öyle geliyorki hiç olmayacak o kadar ümitsizimki 25'li aldım :KK43:
Allah bağıslasın canım:) üzülme bence mutlaka olacak zamanı vardır sadece 1 yıl çok uzun bi zaman değil..Bide çocuğun var bi tane demekki sıkıntı yok eşindede sende de. ne çiftler var hiç bebek sahibi olamayacaklar

-loyalty -loyalty ben bugün adet oldum canım umutlar önümüzdeki aya kaldı :KK73:çalışmalara devam . Senin güzel haberlerini almak dileğiyle

-loyalty -loyalty ben bugün adet oldum canım umutlar önümüzdeki aya kaldı :KK73:çalışmalara devam . Senin güzel haberlerini almak dileğiyle
Hadi ya bende olacakmışım gibi hissediyorum ama belirti yok hala his var..Bebiş yoksa bende hasta olmak isterim ama inşallah vardır:KK54:

Merhabaa.s.
adet günümün geçtiği 3.günü idrar testi yaptım negatif çıktı. daha adet olmadım.
bugün 5.gün... kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum..yoksa biraz daha mı bekleyim kafam çok karışık :uhm::uhm:
dün dışardaydım hasta oldum dedim koştura koştura eve geldim bi baktım akıntıymış :kedi::kedi:
sizde böyle oldumu idrarda negatif kanda pozitif çıktımıı

Olabilir bi kan tahlili yaptirsan iyi olur

Canım ben senden duyunca şu 25 li testlerden almıştım bugün geldi kargom yaptım pozitif çıktı acaba güvenilir midir markası laboquick ellerim titriyor çok heyecanlıyım:))

Canım ben senden duyunca şu 25 li testlerden almıştım bugün geldi kargom yaptım pozitif çıktı acaba güvenilir midir markası laboquick ellerim titriyor çok heyecanlıyım:))
Tebrikler :halay:bence güvenli. Ağustos'ta gebe olduğumu laboquick ile öğrenmiştim ilk. Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar:. Hemen doktora git gerekli takipler başlasın.

Tebrikler :halay:bence güvenli. Ağustos'ta gebe olduğumu laboquick ile öğrenmiştim ilk. Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar:. Hemen doktora git gerekli takipler başlasın.
Teşekkür ederim canım amin:)) Allah en yakın zamanda sana da 2. Yi versin inşallah canım:KK68:

Yeni uyeyim. Hepinize kucak kucak sevgiler. Hep takipteyim.
Bi sorun var bende ama anlamadım..

Bugün itibariyle reglim tam 7 8 gün gecikti. 2 gun gecikince test yaptim evde pozitif silik çizgi belli belirsiz..
Ardından kanda bakıldı negatiffff. Şok oldum. Bugün 7.gün.. ve hala gelen giden yok. Akinti durmadı bi az bi çok devam ediyor. beyaz sıvı akışkan, bazen katı.. Idrar rengim de koyu. Ilk onu farkettim zaten. Ama yanma kaşıntı vs yok.
Dün tekrar test yaptim. Idrar testi,silik çizgi daha belirgin. 5 dk içinde hemde. belirti olarak sadece arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor. kasiklarima bi iğne girip çıkıyor nadiren. Şişkinlik var. Agiz kuruluğu var. Kizlar tekrar kan vermekten korkuyorum. Çevreden gec dollenmedir diye fikir verdiler kafam karisti. Ne yapayım ben bilemedim. Baktığım kadarıyla kimyasal belirtisi de değil dış gebelik de değil. Neyin nesi anlamadım. Bana bi fikir verin n olur.. şimdiden çoook teşekkür ederim.

Back