• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi Negatif Çıkıp, Kan Testi Pozitif Çıkan Varmııı ???

Ben idrar testi yaptim en ufak bir cizgi bile cikmamisti hatta sonra adet sokturucu ilac icmistim ilac bitti 12 gun gecti hala adet olmadim menapoza girdim herhalde diye dusundum ama hamileymisim hemde 4,5 haftalik. Adet duzensizligi oldugu icin cok fazla takip edemiyorum ne yazikki, karnimda siskinlik disinda hicbirsey fark etmemistim ha bir de goguslerimde hassasiyet olmustu cok yogun ama onu da ilaca basladiktan sonra fark etmistim ilacin yan etkisi diye dusundum.

Bebegimi 9 haftalikken kaybettim gerci. Ama diyecegim o ki suphen varsa kan testi yaptir, idrar testine kAlsa ben asla hamile degildim

Canim idrarda daha gec belli olur kanda ise 10 gunluk gebelik bile cikar yani normal 1 ay sonra yaptir ikiside pozif olur

gittim doktora idrarda beta bilmem neye baktılar negatif cıktı. bugun 15 gun oldu gecikme. anlam veremedim valla arada bi olucakmışım gibi tuhaf ağrılar oluyo karnımda heh galiba olucam diyorum. beklıorum bakıım nezaman olucak :S

Canım benimde 20 günlük gecikmem var beklemedeyim ama sana birinin burada paylaştığı yazıyı atıyim belki sana umut olur bana oldu çünkü :)

Screenshot_2016-11-03-17-15-11.png

doktor idrar yolunda biraz iltihap var dedi antibiotik verdi annem de içme diyip duruyo belli olmazmş nolur nolmazmış felan :) içmedm tabi ama içimdde öyle bir histe yok pek ümitlenmek istemıyorum buyuzden hamile değilimdir yani hiç bir belirti de yok. tüm negatiflikler mevcut ama niye hala hasta olamadım diye içimi yiyorm artık. beklıyorm bakalım. Allah herkesin yardımcısı olsun ne zor işlermiş.

gittim doktora tabiki gebelik yok. nur topu gibi 4.5 cm kist cıktı. hadi hayırlısı bkalım. :(

Bende gidecem canım sanırım bende de öyle bişey çıkacak ne dedi doktor peki ilaç mi verdi

evet adet olmam için bi ilaç verdi belki adetle birlikte yok olur diye kist 4.gün tekrar gel dedi okadar. aynen git nolur nolmaz inş. senınki bebiştiiiir :anneadayı: :)

vardır bi hayır elbet. sıkma canını sende. bunlarada şükür diycez napalım

Oyle sikmamaya çalışıyom ama olmuyo ki bu arada ne zamandan beri dusunuyosunuz bebek bende pko var ama hiç bukadar gecikmemisti :kızgın:

ben daha önce vajınusmustum malesef. yeni yendim sayılır hazıran ayında. geçtiğimz ay çalışmalara baslamıstık işte :)

Anladım daha yeni sayilirsin ozaman olur inşallah ama bu vajinusmus olayını bi anlamıyorum gitti :)

inşallah :) vlla ben de anlamadım hiçç tahmınde etmiyodum ama oldu işte mukadderat :D

Back