• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi Negatif Çıkıp, Kan Testi Pozitif Çıkan Varmııı ???

sevinse mi üzülsemi insan bilemiyo hayırlısı olsun napalım. bende ilaca devam ama hala tık yok.

Gittim canım bekarken benim adetlerim duzensizdi gittiğimde polikistik over başlangıcı demişti yumurta tembelligiymis catlamadan kiste donuyormus ilaç kullandım erittim çok şükür evlendigimden beri de duzensizligim geçti ben bu yaptıklarıma baglıyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda .. Bu arada ben de 24 yaşındayım ankara da oturuyorum adım dilek memnun oldum tanıştığıma :)

Polikistik eridi gitti mi kız ayyy seninki ya polikistik değildi yada yeni yeni filizleniyodu :) bende de var veee bebek olmuyo :( canım benim inşallah şuan hamilesindirrrr yaa aradan bir ay geçmiş msjımı görürsün umarım

Polikistikdi canım doktor söyledi ama ben sürekli bişeyler yaptım yenebilmek için son adetim de de tekrar hormon tahlili yaptırdım doktor yok dedi şok oldum gayet iyiymiş değerler :)

bugun benimde normalde adetimin besinci gunu ama hala gelen giden yok :KK43:
sabah test yaptim negatif cikti ..
bu bes gundur su gibi bazen beyazimsi akintim var
hatta aaa adet oldum deyip her seferinde tuvalete kosuyorum ama yok hala yok
gebelik olsada olur olmasada sorun degil ama erken menopozsa veya baska bi hastaliksa diye odum kopuyor
persembe gunune randevu verdi doktorum idrar negatif ciksa bile kan testinde belli olur ne olup olmadigi dedi
herseyin hayirlisi ...
Cook eski bir yazı ama aynı benim yaşadıklarım sonucunu z ne oldu acaba

Ne pardon geçen cuma demiştiniz benimde 5 gun geçti idrar negatif kan tahlili mi yapsak ya doğru sonuç o verir
Evet kanda cıkması muhtemel tabii ama ben cumaya kadar bekleyip öyle yest yapayım diyorum yekrar idrarda

Hımmm anladım cnm beklemek çok zor..umarım güzel haberler aliriz
Evet cok zor yada bekleyemeyip kan testi yapıcam fakat benim adet tarihi günümde ovu test yaptığımda pozitif gördüm sanırım geç döllenme olabilir o yüzden hemen cıkmaz diye düsüşüyorum bu yüzden beklemek istiyorum

Evet cok zor yada bekleyemeyip kan testi yapıcam fakat benim adet tarihi günümde ovu test yaptığımda pozitif gördüm sanırım geç döllenme olabilir o yüzden hemen cıkmaz diye düsüşüyorum bu yüzden beklemek istiyorum
Hımmm anladım cnm ben o testten hiç yapmadım:/takvim programından bakiyordum

Hımmm anladım cnm ben o testten hiç yapmadım:/takvim programından bakiyordum
Canım o program geneli gösteriyor illa seninde ordaki gün yumurtlaman olacak diye bişey yok bunu en iyi ovulasyon testleriyle öğrenip o günlerini belirleyip değerlendirebilirsin, ben mesela adetime 14 gün kals pozitif görmedim

Canım o program geneli gösteriyor illa seninde ordaki gün yumurtlaman olacak diye bişey yok bunu en iyi ovulasyon testleriyle öğrenip o günlerini belirleyip değerlendirebilirsin, ben mesela adetime 14 gün kals pozitif görmedim
Hımm anladım cnm bakalım şimdi gebe değilsem zaten takvim filan hiç bisey bakmicam akışına bırakıcam öylede olmazsa bu testlerden alırım :)

Hımm anladım cnm bakalım şimdi gebe değilsem zaten takvim filan hiç bisey bakmicam akışına bırakıcam öylede olmazsa bu testlerden alırım :)
Anlıyorum ozaman üç günü gecmeden calısmak lazım hep :halay:

Kızlar selam, benim de bugün regl günüm hatta ben bir gün öncesindende leke görüyorum. Dün de bugün de ne leke ne kanama olmadı. Sabah evde test yaptım negatif çıktı. Çok takıyorum kafaya bir kızım var yazın ikinciye gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı ve sağ tüpüm alındı. Şimdi 2 aydır yeniden deniyoruz.

Benim QUOTE="Melinx, post: 50040613, member: 764953"]Kızlar selam, benim de bugün regl günüm hatta ben bir gün öncesindende leke görüyorum. Dün de bugün de ne leke ne kanama olmadı. Sabah evde test yaptım negatif çıktı. Çok takıyorum kafaya bir kızım var yazın ikinciye gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı ve sağ tüpüm alındı. Şimdi 2 aydır yeniden deniyoruz.[/QUOTE]
Benim 5 gün geçmişti ama olmamış tı . Sonraki ayında kalmıştım. Şimdi oğlum kucağımda bir aylık. Seninde Rabbim gönlüne göre versin

Arkadaşlar var mı adetin ilk günü negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen?

Back