Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim canım bekarken benim adetlerim duzensizdi gittiğimde polikistik over başlangıcı demişti yumurta tembelligiymis catlamadan kiste donuyormus ilaç kullandım erittim çok şükür evlendigimden beri de duzensizligim geçti ben bu yaptıklarıma baglıyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda .. Bu arada ben de 24 yaşındayım ankara da oturuyorum adım dilek memnun oldum tanıştığıma :)
Cook eski bir yazı ama aynı benim yaşadıklarım sonucunu z ne oldu acababugun benimde normalde adetimin besinci gunu ama hala gelen giden yok
sabah test yaptim negatif cikti ..
bu bes gundur su gibi bazen beyazimsi akintim var
hatta aaa adet oldum deyip her seferinde tuvalete kosuyorum ama yok hala yok
gebelik olsada olur olmasada sorun degil ama erken menopozsa veya baska bi hastaliksa diye odum kopuyor
persembe gunune randevu verdi doktorum idrar negatif ciksa bile kan testinde belli olur ne olup olmadigi dedi
herseyin hayirlisi ...
Ben de ayni seylrri yasiyorum gecen cuma gelmesi gerekiyordu adetim ama yok hicbisey bekliyorum halaCook eski bir yazı ama aynı benim yaşadıklarım sonucunu z ne oldu acaba
Test yaptınız miBen de ayni seylrri yasiyorum gecen cuma gelmesi gerekiyordu adetim ama yok hicbisey bekliyorum hala
İdrarda test yaptım neg cıktıTest yaptınız mi
Kaç günlük gecikmeniz oldu kiİdrarda test yaptım neg cıktı
Ne pardon geçen cuma demiştiniz benimde 5 gun geçti idrar negatif kan tahlili mi yapsak ya doğru sonuç o verirKaç günlük gecikmeniz oldu ki
Evet kanda cıkması muhtemel tabii ama ben cumaya kadar bekleyip öyle yest yapayım diyorum yekrar idrardaNe pardon geçen cuma demiştiniz benimde 5 gun geçti idrar negatif kan tahlili mi yapsak ya doğru sonuç o verir
Hımmm anladım cnm beklemek çok zor..umarım güzel haberler alirizEvet kanda cıkması muhtemel tabii ama ben cumaya kadar bekleyip öyle yest yapayım diyorum yekrar idrarda
Evet cok zor yada bekleyemeyip kan testi yapıcam fakat benim adet tarihi günümde ovu test yaptığımda pozitif gördüm sanırım geç döllenme olabilir o yüzden hemen cıkmaz diye düsüşüyorum bu yüzden beklemek istiyorumHımmm anladım cnm beklemek çok zor..umarım güzel haberler aliriz
Hımmm anladım cnm ben o testten hiç yapmadım:/takvim programından bakiyordumEvet cok zor yada bekleyemeyip kan testi yapıcam fakat benim adet tarihi günümde ovu test yaptığımda pozitif gördüm sanırım geç döllenme olabilir o yüzden hemen cıkmaz diye düsüşüyorum bu yüzden beklemek istiyorum
Canım o program geneli gösteriyor illa seninde ordaki gün yumurtlaman olacak diye bişey yok bunu en iyi ovulasyon testleriyle öğrenip o günlerini belirleyip değerlendirebilirsin, ben mesela adetime 14 gün kals pozitif görmedimHımmm anladım cnm ben o testten hiç yapmadım:/takvim programından bakiyordum
Hımm anladım cnm bakalım şimdi gebe değilsem zaten takvim filan hiç bisey bakmicam akışına bırakıcam öylede olmazsa bu testlerden alırım :)Canım o program geneli gösteriyor illa seninde ordaki gün yumurtlaman olacak diye bişey yok bunu en iyi ovulasyon testleriyle öğrenip o günlerini belirleyip değerlendirebilirsin, ben mesela adetime 14 gün kals pozitif görmedim
Anlıyorum ozaman üç günü gecmeden calısmak lazım hepHımm anladım cnm bakalım şimdi gebe değilsem zaten takvim filan hiç bisey bakmicam akışına bırakıcam öylede olmazsa bu testlerden alırım :)
Anlıyorum ozaman üç günü gecmeden calısmak lazım hep
Aynen :)umarım gerek kalmaz da bu ay olur