esimde yapti simdi ayni testi ama ondada köpürdü ayni sekilde...:uhm:
:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebriklerrrrrrrrrrrr karı koca hamilesiniz iki bebeğiniz olacak:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esimde yapti simdi ayni testi ama ondada köpürdü ayni sekilde...:uhm:
:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebriklerrrrrrrrrrrr karı koca hamilesiniz iki bebeğiniz olacak:roflol:
kızlar daha adet olmadım...
dün koyu kahverengi lekelnme geldibugün azcık geldi. bu nedir... adet olamıyorum sökülemedim ondanmı yoksa başka bi anlamı varmı
yardım edin lütfenn
yarında adet olmazsam kan testi yaptırcam
az önce adet oldum :umursamaz:
bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm o koyu renkler düşük olma ihtimali olabiliyomuş korkmuştum . . . hayırlısı...
kızlar yaa benm son reglm 17 ağstos 10 gün geciknce kan testi yaptım 0,36 çıktı negatf ama hala olmadım ptesi dr a gidicem ilk defa gidiceğim içn çok korkuyorummm nasıl muayene edio neyle falan yanii öfff birazz aydınlatın lütfenn çok canm yanarmı yaaa
Merhabaa.s.
adet günümün geçtiği 3.günü idrar testi yaptım negatif çıktı. daha adet olmadım.
bugün 5.gün... kan testi yaptırsammı diye düşünüyorum..yoksa biraz daha mı bekleyim kafam çok karışık :uhm::uhm:
dün dışardaydım hasta oldum dedim koştura koştura eve geldim bi baktım akıntıymış :kedi::kedi:
sizde böyle oldumu idrarda negatif kanda pozitif çıktımıı
slm canım,
cok gec yazıyorum eskı bır yazın ama bısey sorucam basından gecmıs enın de benımde adetıme 8 gun vardı ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık bellı belırsız ama 5 dk ıcınde degıl baya bekledıkten sonra bellı oldu oda bugunde yıne yaptım bu edet oncesı ıdrar testlerı vraya onda days confort markası bugun yaptım aksam uzerı ama net bır sekılde tek cızgı cıktı beklıyımmı yaa umudum kalmadı artıkkkkk.. yok sa cok mu erken nn daha
bekleyim 2-3 gün daha bakalım. oda negatif çıkarsa daha çok üzülürüm...
idrarda negatif çıkınca çok üzülmüştüm. adette olmayınca tekrar ümitlendim. Hayırlısı bakalım inşallah göbişimde bebişim vardır:Saruboceq:
arkadaslar merhaba aranıza yenı katılıyorum su an ıtıbarıyle bende umıtsız vakalardanım az once test yaptım sonuc tabıı kı negatıf.ama ıkı tane test aldım bırısı kaset test dıgerı hassas...ben ılk kasetı denemek ıstedım oburunu zıyan etmemek ıcın :) ama kasette neg.cıktı...kaset testlere ne derece guvenılır bılemıyorum suan oburunu yapsam mı dıye dusunmuyoda degılım acıkcası sıne dersınız ?
offf kızlar yaaa adamlar ne kadar rahat hiç adet oluncakmış hamilemiyim acaba dertleri yok.
neyse Allah isteyen herkese cocuk versin hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.
benim son adet 1 şubat. dün dayanamadım test yaptım negatif.
bi kacgündür yoğun akıntım var ve karnım hasta olacakmışım gibi ağrıyor arada.
Rabbim inşallah nasip ederde bir yavrum olur.