• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi Negatif Çıkıp, Kan Testi Pozitif Çıkan Varmııı ???

mrb bayanlar sitenize yeni katıldım bana yardımcı olacağınızı umuyorum ben doktor konturolunde yumurtalık takibi yaptırıyorum ayın 9 yumurlama günümdü doktor üçgün üst üste deneyin dedi ve bizde uyguladık ayın 27 sindede regl günüm dün idrar testi yaptım önce negatif bir kac saat snrada ikinci cizgi çok hafif çıkmıştı bu gün regil olmadım acaba hamilemiyim hiç birregil belirtiside yok

mb bende yeni katılıyorum aranıza benimde 28i işallah gelmmez size bildiririm tüm idteyenlere versin allahım

merhaba o kadar üzgünümki anlatamam.hastalığımdan tam 7 gün geçti idrar testi yaptım test silik çıktı bende teste güvenmeyip gittim devlet hastanesinde kan testi yaptırdım sonuc negatif halen hasta olmadım diğer belirtileri tasıyor gibiyim ama sonuç negatif.

merhaba o kadar üzgünümki anlatamam.hastalığımdan tam 7 gün geçti idrar testi yaptım test silik çıktı bende teste güvenmeyip gittim devlet hastanesinde kan testi yaptırdım sonuc negatif halen hasta olmadım diğer belirtileri tasıyor gibiyim ama sonuç negatif.
Geçmiş olsun zeynep..ne gibi belirtiler yaşadın.Kimyasal gebelik olabilir..ya da psikolojik olabilir belirtilerin..

arkadaşlar benm adetim 3 gün gecikti.iki kez idrar testi yaptım fakat çizgi çıkmadı.fakat kendmi o kadar bitkin halsiz uykulu hissedyrm ki yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum ağzım acı gibi.göğüslerm hep acırdı bu ay sadece uçlarında acı var.aşırı baş ağrısı yaşıyorum.ara sıra kasıklarımda iğne gibi ani batmalar oluyo aşırı bel ağrım var.yumurta akı gbi aşırı akıntım var.bu idrar testlerine güveneym mi.kendmi çok farklı hissedyrm.sizce hamile mym boşa mı ümitlenyrm.

$IMG_20140613_184108.jpg
Yardımcı olur belki kızlar, 3.gün transferi benim 8 hücreli grade2 embiyolar transfer edildi ilk yaptığım test transferin 5.günü gölge gibi çıktı öncesindede yapmıştım çıkmamıştı fotoda tam belli olmayabilir ama ben görüyordum sirayla 6.gün 7.gün.ve bugün 8.gün
İnşallah rabbim devamını nasip eyler ısrarla denemekten vazgeçmeyin benim 3.denemem...

Bende aynı durumdayım kızlar ama siz bu durumu paylasalı baya olmuş hiç günüm śaşmıyor. İki gun gecti .İdrar negatif

Bende aynı durumdayım kızlar ama siz bu durumu paylasalı baya olmuş hiç günüm śaşmıyor. İki gun gecti .İdrar negatif
Mrb hilal baya olmuş bunu paylasali ama hamile olduğunu görüyorum peki bu aydaki gecikmende mi öğrendin hamileligini benimde iki gün gecikti idar testi negatif :KK43:

Merhaba benim o ayda 5 günlük bir gecikmem olmustu. O aydan sonraki ayda hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim çok şükür ....

Merhaba benim o ayda 5 günlük bir gecikmem olmustu. O aydan sonraki ayda hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim çok şükür ....
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğin için yani bende umitlenmemeliyim her n gelebilir benim de adetim bunu öğrenmiş oldum:mad: tebrik ederim senide canım Allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsin

Anladım teşekkür ederim cevap verdiğin için yani bende umitlenmemeliyim her n gelebilir benim de adetim bunu öğrenmiş oldum:mad: tebrik ederim senide canım Allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Rica ediyorum canım çok teşekkür ederim Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallah

Amin inşallah ne kadar zamandır istiyodunuz peki bunu da öğrenebilir miyim bi sorun falan varmıydi çok soru sordum ama kusura bakma :)

Amin inşallah ne kadar zamandır istiyodunuz peki bunu da öğrenebilir miyim bi sorun falan varmıydi çok soru sordum ama kusura bakma :)
Ben evlendikten sonra hemen dusundum. İlk 3 ay olmadı. sonra oldu iki aylıkken dusuk yaptım. Yani ocakta sonra. nisanda tekrar hamile kaldım.

Hmm bende 5 aylık evliyim mayısta evlendim hiç korunmadik çok istiyoruz bi evlat sahibi olmayi Rabbim bize de tattirir inşallah bu ay çok umutluyum ama yapmadığım şey kalmadı :KK49:

Hmm bende 5 aylık evliyim mayısta evlendim hiç korunmadik çok istiyoruz bi evlat sahibi olmayi Rabbim bize de tattirir inşallah bu ay çok umutluyum ama yapmadığım şey kalmadı :KK49:
Çok kafaya takincada olmuyor psikolojikmen canim akışına bırak. İnşallah olur

Oncelikle ovulasyon testi ile takip sonra yakı yapistirdim belime hayit otu suyu böğürtlen kökü suyu içtim yumurtlma gününe kadar ari sütü polen bal karışımı yedim elma yagi koydum iltihap akıtmak için :KK48:

Oncelikle ovulasyon testi ile takip sonra yakı yapistirdim belime hayit otu suyu böğürtlen kökü suyu içtim yumurtlma gününe kadar ari sütü polen bal karışımı yedim elma yagi koydum iltihap akıtmak için :KK48:
Maşallah :) çörekotu bal da çok işe yarıyor ablam o şekilde kaldı ve bugün bebiş dünyaya geliyor . Araştır onuda yap tavsiye ederim

Back