• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi Negatif Çıkıp, Kan Testi Pozitif Çıkan Varmııı ???

Yaptım yapmaz miyim onu da önceki ay yaptım corek otu bal tarcin karışımı yanında incir kürü yaptım ama o ay erken adet oldum ayrıca yogun ve sancılı geçti araştırdım rahim kendini yeniliyomus bebek için :KK54:

Gittim canım bekarken benim adetlerim duzensizdi gittiğimde polikistik over başlangıcı demişti yumurta tembelligiymis catlamadan kiste donuyormus ilaç kullandım erittim çok şükür evlendigimden beri de duzensizligim geçti ben bu yaptıklarıma baglıyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda .. Bu arada ben de 24 yaşındayım ankara da oturuyorum adım dilek memnun oldum tanıştığıma :)

selamlar.. lütfen cevaplayın kafam allak bullak..
adet günümden 5 gün önce baslayan kahverengi lekelenme ve akıntım vardı kan testi yaptırdım yesleşme kanaması olabilir diye sonuc:0,100 neyse adetimi bekleyeyim dedm adet günümde baslayan bembeyaz krem gibi akıntım oldu 2 gün snra yine kahverengiye döndü..yine kan verdim sonuc:0,100 5 gün gecmişti adetim son kan verdigimde.. simdi ise 15 gün gecti mide bulantım ve beyaz akıntım var hala adet olmadım.. kafam cok karıstı

Canım normalde adet gecikmesinin 5.gününde kan testi doğru sonuç verir ama geç döllenme olduysa 20 gunu buluyo gecikmenin biraz daha bekle bakalım

Gittim canım bekarken benim adetlerim duzensizdi gittiğimde polikistik over başlangıcı demişti yumurta tembelligiymis catlamadan kiste donuyormus ilaç kullandım erittim çok şükür evlendigimden beri de duzensizligim geçti ben bu yaptıklarıma baglıyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda .. Bu arada ben de 24 yaşındayım ankara da oturuyorum adım dilek memnun oldum tanıştığıma :)
Bende memnun oldum dilekcim.. en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar adet döngüsünün 31 gunundeyim ama hala adetim gelmedi test yaptım negatif çıktı kan verdim yarın belli olacak ama doktor umitlenme dedi idrarda negatif çıkan kanda da negatif çıkar dedi bana doktorum ilk önce yumurta tembelliği dedi sonraki ay erken menopoz dedi hiç adetide gecikmezdi ne yapacağını sasirdim

Arkadaşlar adet döngüsünün 31 gunundeyim ama hala adetim gelmedi test yaptım negatif çıktı kan verdim yarın belli olacak ama doktor umitlenme dedi idrarda negatif çıkan kanda da negatif çıkar dedi bana doktorum ilk önce yumurta tembelliği dedi sonraki ay erken menopoz dedi hiç adetide gecikmezdi ne yapacağını sasirdim
Mrb canım yumurta tembelliği bende de var bende beklemedeyim adetim 8 gün gecikti idrar testini 2 gün gecikince yaptım ama negetifdi hayırlısı artık 3 gün sonra kan testi yaptırcam dilerim isteyen herkese nasip olur anne olmak ...

Amin canım bana erken menopoz dediği için tedirginim hiç bu zamana kadar adetim geçilmemiştir ilk defa gecikti erken geldiği oldu ama hiç geç gelmemişti bilmiyorum kafam allak bullak pazartesi doktora gidecek ama adet olmadan yumurtaliklar hakkında ne der ki

20161021_140619.jpg
20161021_140619.jpg arkadaşlar idrar testim yorumlar misiniz bu nedir hep tek cizgi goruyodum bugün böyle çıktı :KK17:

Evet pazartesi yaptırcam inşallah yaptırmadan önce son kez bi daha deniyim dedim kafamı karıştırdı :KK43:

Kizlar idrar testlerine asla guvenmeyin en iyi marka yüzde 99 doğru sonuç verir diyenlere de. Ben bir kaç gün ince bu siteye girip buradaki yazilari okudum idrarda negatif cikinca tek tek. İki tane test yaptim biri uç milyonluk basit testlerden diğeri erken belli eden testlerdendi ikisinde de bariz bir şekilde tek çizgi cikti tamam yok dmeekki dedim kan verdim değerin 42 cikti. Bu arada benmki tüp bebekti ve 5. Gün empriyosu kan testi gunume 3 gün kala yaptim yani trasnferin 9. Günü idi. Neyse test günüm geldi yani 12. Günüm( normal yolla hamile kalanlarda bu durum adetten 5 gün sonraya denk geliyor) değerin 304 cikti. Dedim.ki ben çift çizgi görmek istiyorum bir tane su basit testlerden alim eve geldim yaptim değerimin iyi olmasına rağmen ikinci cizgi varla yok arasiydi kanda pozitif olduğunu bilmesem yok der uzulurdum. Bunu niye yaziyorum benim gibi yapmayin diye gününü bekleyin kan verin bu idrar testi olayina hic girmeyinnsadece strese sokuyor insani inanki. Ve herkeste bu idrar testi ayni zamanda sonuç vermiyor herkesin vücudu farklı çünkü bazilarinda idrara geç geçiyormuş bazilarinda hemen geçiyormuş o yizdn idrar testi asla güvenilmez.

Çok aciklayici olmuş gerçekten Teşekkürler bende hep negatif diye üzülüyorum yarın kan testi yaptircam umarım sonuç olumludur

Bende adet gecikmesinin 5.gününde negatif gibi varla yok arası bi durumla karşılaştım yukardada atmistim test sonucunu :kızgın:

aynı şeyi şuan ben yaşıyorum 3.ye test yaptım negatif adetim 8 gün gecikti.(oysaki hiiiç adeti değildir) ama sürekli akıntı var bune perhiz bune lahana gibi bi durum oldu. başka bi hastalık rahatsızlık olmasın korkum ondan :(

aynı şeyi şuan ben yaşıyorum 3.ye test yaptım negatif adetim 8 gün gecikti.(oysaki hiiiç adeti değildir) ama sürekli akıntı var bune perhiz bune lahana gibi bi durum oldu. başka bi hastalık rahatsızlık olmasın korkum ondan :KK43:
Doktora gitmediniz mi ya da kan vermediniz mi kanda beymta HCG ye bakilsaydi

pazartesi gidicem nasip olursa bekliyim bi belki adet olurum dedim ama yok yani.

Back