- 9 Eylül 2016
- 102
- 53
- 98
- 32
Bir doktora git benceYaptım yapmaz miyim onu da önceki ay yaptım corek otu bal tarcin karışımı yanında incir kürü yaptım ama o ay erken adet oldum ayrıca yogun ve sancılı geçti araştırdım rahim kendini yeniliyomus bebek için
Bende memnun oldum dilekcim.. en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorumGittim canım bekarken benim adetlerim duzensizdi gittiğimde polikistik over başlangıcı demişti yumurta tembelligiymis catlamadan kiste donuyormus ilaç kullandım erittim çok şükür evlendigimden beri de duzensizligim geçti ben bu yaptıklarıma baglıyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda .. Bu arada ben de 24 yaşındayım ankara da oturuyorum adım dilek memnun oldum tanıştığıma :)
İnşallah sonuç olumlu olur da buraya hamileyim mm diye yazarım haber verecem mutlakaBende memnun oldum dilekcim.. en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum
Mrb canım yumurta tembelliği bende de var bende beklemedeyim adetim 8 gün gecikti idrar testini 2 gün gecikince yaptım ama negetifdi hayırlısı artık 3 gün sonra kan testi yaptırcam dilerim isteyen herkese nasip olur anne olmak ...Arkadaşlar adet döngüsünün 31 gunundeyim ama hala adetim gelmedi test yaptım negatif çıktı kan verdim yarın belli olacak ama doktor umitlenme dedi idrarda negatif çıkan kanda da negatif çıkar dedi bana doktorum ilk önce yumurta tembelliği dedi sonraki ay erken menopoz dedi hiç adetide gecikmezdi ne yapacağını sasirdim
Doktora gitmediniz mi ya da kan vermediniz mi kanda beymta HCG ye bakilsaydiaynı şeyi şuan ben yaşıyorum 3.ye test yaptım negatif adetim 8 gün gecikti.(oysaki hiiiç adeti değildir) ama sürekli akıntı var bune perhiz bune lahana gibi bi durum oldu. başka bi hastalık rahatsızlık olmasın korkum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?