Geçmiş olsun zeynep..ne gibi belirtiler yaşadın.Kimyasal gebelik olabilir..ya da psikolojik olabilir belirtilerin..merhaba o kadar üzgünümki anlatamam.hastalığımdan tam 7 gün geçti idrar testi yaptım test silik çıktı bende teste güvenmeyip gittim devlet hastanesinde kan testi yaptırdım sonuc negatif halen hasta olmadım diğer belirtileri tasıyor gibiyim ama sonuç negatif.
Mrb hilal baya olmuş bunu paylasali ama hamile olduğunu görüyorum peki bu aydaki gecikmende mi öğrendin hamileligini benimde iki gün gecikti idar testi negatifBende aynı durumdayım kızlar ama siz bu durumu paylasalı baya olmuş hiç günüm śaşmıyor. İki gun gecti .İdrar negatif
Mrb hilal baya olmuş bunu paylasali ama hamile olduğunu görüyorum peki bu aydaki gecikmende mi öğrendin hamileligini benimde iki gün gecikti idar testi negatif
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğin için yani bende umitlenmemeliyim her n gelebilir benim de adetim bunu öğrenmiş oldumMerhaba benim o ayda 5 günlük bir gecikmem olmustu. O aydan sonraki ayda hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim çok şükür ....
Rica ediyorum canım çok teşekkür ederim Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallahAnladım teşekkür ederim cevap verdiğin için yani bende umitlenmemeliyim her n gelebilir benim de adetim bunu öğrenmiş oldumtebrik ederim senide canım Allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Ben evlendikten sonra hemen dusundum. İlk 3 ay olmadı. sonra oldu iki aylıkken dusuk yaptım. Yani ocakta sonra. nisanda tekrar hamile kaldım.Amin inşallah ne kadar zamandır istiyodunuz peki bunu da öğrenebilir miyim bi sorun falan varmıydi çok soru sordum ama kusura bakma :)
Çok kafaya takincada olmuyor psikolojikmen canim akışına bırak. İnşallah olurHmm bende 5 aylık evliyim mayısta evlendim hiç korunmadik çok istiyoruz bi evlat sahibi olmayi Rabbim bize de tattirir inşallah bu ay çok umutluyum ama yapmadığım şey kalmadı
Maşallah :) çörekotu bal da çok işe yarıyor ablam o şekilde kaldı ve bugün bebiş dünyaya geliyor . Araştır onuda yap tavsiye ederimOncelikle ovulasyon testi ile takip sonra yakı yapistirdim belime hayit otu suyu böğürtlen kökü suyu içtim yumurtlma gününe kadar ari sütü polen bal karışımı yedim elma yagi koydum iltihap akıtmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?