- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 27
-
- Konu Sahibi Peri perii
Bat kaç gün kaldı ?evet seni merak etmiştim canım. Ben 26 günde bir olmaya başladım malum bat sayımı başladı . 9 gün önce yaptım deyince heyecan yaptım
10 günüm kaldı.Bat kaç gün kaldı ?
2 -3 gün sonra yap bence :)10 günüm kaldı.
peki birşey sorucam çok afedersin malum ilişkiden kaç gün sonra çıktı tahminen2 -3 gün sonra yap bence :)
Afedersin ama hiç malum ilişki falan yok,ne zaman oldu hangi ara bende anlamadım :)) sanırım adetim biter bitmez olmuşpeki birşey sorucam çok afedersin malum ilişkiden kaç gün sonra çıktı tahminen
Canım inşALLAH isteyen herkes sağlıkla anne olsun,bence erken daha..geç döllenme falan bi sürü etken var negatif çıkması için :)) adet günün geldiğinde olmazsan yap bi daha :)Mrb kızlar benim de adetime üç gün var bugün test yaptım ama negatşf çıktı moralim bozuldu biraz ama ınsallah erken yaptığım içindir bu ay çok istiyorum lütfen bana dua edin
Kızlar merhabaMrb kızlar benim de adetime üç gün var bugün test yaptım ama negatşf çıktı moralim bozuldu biraz ama ınsallah erken yaptığım içindir bu ay çok istiyorum lütfen bana dua edin
Peki hic fark olmazsa? Ben persembe günü yaptm ilk sonra cumartesi ve bugün ama hep ayno spnuc silik pembe2 gun ama 3 gunde yaparsan fark daha iyi olur
Bence silik 2. ÇizgiPeki hic fark olmazsa? Ben persembe günü yaptm ilk sonra cumartesi ve bugün ama hep ayno spnuc silik pembekorkuyorum
Almanyadanmisin? Bendede yapmiyorlardi ama zorlayinca kadin doktorunu yaptilarMaalesef o burda pek kolay olmuyo
Öyle ama hep silik cikiyor yani zaman gectigi halde koyulasmiyor cizgi bu normalmiBence silik 2. Çizgi
Varsa hamilesin
Benim ilk hamileligimde siliktiÖyle ama hep silik cikiyor yani zaman gectigi halde koyulasmiyor cizgi bu normalmi
Sen kac tane test yaptin? Ve kac gün arayla? Ben iste 5 gündür yapiyorum ama hep silik positif koyulasmasi gerekmiyomu normalde zamanla?B
Benim ilk hamileligimde silikti
Sonra kan testi yaptirdimcikti
Adet gununde ama
Ben simdi sabredemedim yaptim 3 gun kala negatif
Ben gecen hafta pazartesi carsamba cuma ve bugun yaptim hepsi negatifSen kac tane test yaptin? Ve kac gün arayla? Ben iste 5 gündür yapiyorum ama hep silik positif koyulasmasi gerekmiyomu normalde zamanla?
fetSen kac tane test yaptin? Ve kac gün arayla? Ben iste 5 gündür yapiyorum ama hep silik positif koyulasmasi gerekmiyomu normalde zamanla?
adetine kac gun var bu arada?Sen kac tane test yaptin? Ve kac gün arayla? Ben iste 5 gündür yapiyorum ama hep silik positif koyulasmasi gerekmiyomu normalde zamanla?
Peki neler hissettiniz kendiniz de bi değişiklik hissettiniz mi agriniz filan oldu mu benimde bata 9 gün var da hiç belirtti YokAslında bata 9 gün kala akşamüstü yaptım çok silik çıktı..bugün yani bata 6 kala sabah ilk idrarla yaptım baya belirginleşmişti..herhalde erken döllenme olmuş
Gecti 5 günfet
adetine kac gun var bu arada?
Gectiyse ve silikse bence varGecti 5 gün
Yine de Allah bilir tabiGecti 5 gün