İdrar testi kaç günde bir tekrarlanmalı ?

Mrb kızlar benim de adetime üç gün var bugün test yaptım ama negatşf çıktı moralim bozuldu biraz ama ınsallah erken yaptığım içindir bu ay çok istiyorum lütfen bana dua edin

Mrb kızlar benim de adetime üç gün var bugün test yaptım ama negatşf çıktı moralim bozuldu biraz ama ınsallah erken yaptığım içindir bu ay çok istiyorum lütfen bana dua edin
Canım inşALLAH isteyen herkes sağlıkla anne olsun,bence erken daha..geç döllenme falan bi sürü etken var negatif çıkması için :)) adet günün geldiğinde olmazsan yap bi daha :)

Kızlar merhaba
Benimde adetime 3 gün var ve bugüne kadar hamilelikle ilg bi sürü belirti oldu bende psikolojik belki de
4 kez 3 güne bir idrar testi yaptım negatif çıktı
Bugün de yaptığım negatifti
Sanırım değilim?
İlişki 9 ocaktaydı
Adetim 25 güne bir oluyor bazen 26
Bununla karşılaşan var mı?
Yok sanırım

B

Benim ilk hamileligimde silikti
Sonra kan testi yaptirdimcikti
Adet gununde ama
Ben simdi sabredemedim yaptim 3 gun kala negatif
Sen kac tane test yaptin? Ve kac gün arayla? Ben iste 5 gündür yapiyorum ama hep silik positif koyulasmasi gerekmiyomu normalde zamanla?

Sen kac tane test yaptin? Ve kac gün arayla? Ben iste 5 gündür yapiyorum ama hep silik positif koyulasmasi gerekmiyomu normalde zamanla?
Ben gecen hafta pazartesi carsamba cuma ve bugun yaptim hepsi negatif
Ilk hamileligimi soruyosan adete 1 gun kala yapmistim silikti

Aslında bata 9 gün kala akşamüstü yaptım çok silik çıktı..bugün yani bata 6 kala sabah ilk idrarla yaptım baya belirginleşmişti..herhalde erken döllenme olmuş
Peki neler hissettiniz kendiniz de bi değişiklik hissettiniz mi agriniz filan oldu mu benimde bata 9 gün var da hiç belirtti Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…