- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
-
- Konu Sahibi Peri perii
canim noldu hamilemiymissin? :) merak ettimiİnşALLAH ,çok Teşekkürler
Evet canımm.öyleymişimcanim noldu hamilemiymissin? :) merak ettimi
Hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim. Senin ilk hcg degerin kac cikti canim?Evet canımm.öyleymişim
Çoksağol canım herkes sağlıkla kucağına alsın inşALLAH.. canım ben baküdeyim burda kan testi yapmıyolar maalesefHayirli ugurlu olsun canim cok sevindim. Senin ilk hcg degerin kac cikti canim?
bende 30 cikti silik cizgide adet olacagim gün cikti.
bendede aynen ben zorlaya zorlaya yaptirdim testi. Yurtdisindayim bende... randevu verdiler bakalim ama görünürmü bilmiyorum. Kac haftalikken görünür kese? Doktora göre ben 5 haftalik hamileyim, ama bencede gec döllenme oldu 3-4 haftaligimÇoksağol canım herkes sağlıkla kucağına alsın inşALLAH.. canım ben baküdeyim burda kan testi yapmıyolar maalesefsadece ultrason falan..
Sabredemiyo insan :)) ama bence sende herşey yolunda diğer mesajlarındada ağrı falan normalmi yazmışsın..bence normal bendede oluyo..herkesde hamilelik farklı tabi,ben adete 1 gün kala gittim doktora kese görünmedi.doktor zaten erken dedi..10 gün sonraya randevu verdi..bendede aynen ben zorlaya zorlaya yaptirdim testi. Yurtdisindayim bende... randevu verdiler bakalim ama görünürmü bilmiyorum. Kac haftalikken görünür kese? Doktora göre ben 5 haftalik hamileyim, ama bencede gec döllenme oldu 3-4 haftaligim
insallah görünürde hcg degerlerimde yükselirde icimde ki korku gider. Kese görünsede hcg degeri katlanmasada sorun ama. Öyle degilmi?Sabredemiyo insan :)) ama bence sende herşey yolunda diğer mesajlarındada ağrı falan normalmi yazmışsın..bence normal bendede oluyo..herkesde hamilelik farklı tabi,ben adete 1 gün kala gittim doktora kese görünmedi.doktor zaten erken dedi..10 gün sonraya randevu verdi..
İnşALLAH canım..evet bence sorun ama doktor daha iyi bilir tabii
insallah görünürde hcg degerlerimde yükselirde icimde ki korku gider. Kese görünsede hcg degeri katlanmasada sorun ama. Öyle degilmi?
Ben yine trst yaptm cizgi cikmadi malesef hcg degerlerim düstü sanirimİnşALLAH canım..evet bence sorun ama doktor daha iyi bilir tabi
Canım inşALLAH herşey yolundadır..kaç gün geçti adetten? Hemen telaş yapmaBen yine trst yaptm cizgi cikmadi malesef hcg degerlerim düstü sanirim
7 gün gecti hep silik cikardi vugüb hic cizgi cikmadi kesin düsük sonuCanım inşALLAH herşey yolundadır..kaç gün geçti adetten? Hemen telaş yapma
Canım ALLAH korusun.maalesef öyle gibi görünüyo..bence yarın ilk iş doktora git kendi sağlığın açısından..7 gün gecti hep silik cikardi vugüb hic cizgi cikmadi kesin düsük sonu
Yarin kapali malesef! Bugünde almazlar galiba. Ne olurki risklimi benim icin?Canım ALLAH korusun.maalesef öyle gibi görünüyo..bence yarın ilk iş doktora git kendi sağlığın açısından..
Kimyasalsa pek bi riski yok bence,ama ilk ne zaman oluyosa hemen git hastahaneye..tedbiri bırakmamakta fayda varYarin kapali malesef! Bugünde almazlar galiba. Ne olurki risklimi benim icin?
Ozaman beklerim biran önce adet oluyum bari olmazsa adet söktürücü yutarim...Kimyasalsa pek bi riski yok bence,ama ilk ne zaman oluyosa hemen git hastahaneye..tedbiri bırakmamakta fayda var
Malesef ben adet oldumNaptin test sonucunu cnm?