İdrar testi kaç günde bir tekrarlanmalı ?

Hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim. Senin ilk hcg degerin kac cikti canim?
bende 30 cikti silik cizgide adet olacagim gün cikti.
Çoksağol canım herkes sağlıkla kucağına alsın inşALLAH.. canım ben baküdeyim burda kan testi yapmıyolar maalesef sadece ultrason falan..

Çoksağol canım herkes sağlıkla kucağına alsın inşALLAH.. canım ben baküdeyim burda kan testi yapmıyolar maalesef sadece ultrason falan..
bendede aynen ben zorlaya zorlaya yaptirdim testi. Yurtdisindayim bende... randevu verdiler bakalim ama görünürmü bilmiyorum. Kac haftalikken görünür kese? Doktora göre ben 5 haftalik hamileyim, ama bencede gec döllenme oldu 3-4 haftaligim

Sabredemiyo insan :)) ama bence sende herşey yolunda diğer mesajlarındada ağrı falan normalmi yazmışsın..bence normal bendede oluyo..herkesde hamilelik farklı tabi,ben adete 1 gün kala gittim doktora kese görünmedi.doktor zaten erken dedi..10 gün sonraya randevu verdi..

i
insallah görünürde hcg degerlerimde yükselirde icimde ki korku gider. Kese görünsede hcg degeri katlanmasada sorun ama. Öyle degilmi?

Merhaba. Benim adet gunum buGun cuma gunu test yaptim negatif. Dun ve bugun tuvalete gittigimde peceteye kahve leke geldi 1 damla. Sizde adet oncesi kanamasi olabilirmi. Testi ne zman tekrarlayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…