- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 27
-
- Konu Sahibi Peri perii
İnşALLAH :)) sağ salim al kucağına.. yarın tekrarlıcam testi bakalım nolucak
Testi tekrarladım vee biraz daha belirginleşmiş,baya var bebiş..inşALLAH sağlıkla gelir..ALLAH tüm isteyenlerede nasip etsinBende bekliyor olacağım Ins hayırlısıyla hamilesindir :))
Çok güzel maşallah rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin erken yerleşmiş kuzu 7 gün kala ögrenmiş oldunTesti tekrarladım vee biraz daha belirginleşmiş,baya var bebiş..inşALLAH sağlıkla gelir..ALLAH tüm isteyenlerede nasip etsin
İlk idrarla mı yaptınız testi? Benim de 6 gün var da şimdi alıp yapsam çıkar mı acaba diye merak ettim :)Kızlar bata 7 gün var..dün silik çizgiyi gördüm..kaç gün sonra tekrarlamalıyım sizce ?
Evet canım çoksağol inşALLAH..daha bata 9 gün kala yapmıştım çok silik çıkmıştı ama ben inandırmak istememişdim kendimi :)Çok güzel maşallah rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin erken yerleşmiş kuzu 7 gün kala ögrenmiş oldun
Aslında bata 9 gün kala akşamüstü yaptım çok silik çıktı..bugün yani bata 6 kala sabah ilk idrarla yaptım baya belirginleşmişti..herhalde erken döllenme olmuşİlk idrarla mı yaptınız testi? Benim de 6 gün var da şimdi alıp yapsam çıkar mı acaba diye merak ettim :)
Ne kadar güzel Allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah :)Aslında bata 9 gün kala akşamüstü yaptım çok silik çıktı..bugün yani bata 6 kala sabah ilk idrarla yaptım baya belirginleşmişti..herhalde erken döllenme olmuş
Çoksağol canım inşALLAH,evet inşALLAH tüm isteyenlere en hayırlısından nasip olsunNe kadar güzel Allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah :)
Çok sevindim Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder :)))Testi tekrarladım vee biraz daha belirginleşmiş,baya var bebiş..inşALLAH sağlıkla gelir..ALLAH tüm isteyenlerede nasip etsin
Düşündüğünüz tarihte döllenme olmuş olması ihtimali için reglinize daha 2 gün var demektir. Öte yandan benim ilk gebelik belirtim şiddetli bel ağrısıydı. Bi idrar testi yapsanız uygun olur bence. Geçmiş olsunKızlar ben delireceğim bu ay galiba. Ağustos'ta bebeğimin kalbi durdu sonra 37 gün sonra tekrar hastalandım. Sonra 31. Öncesinde 35 günde bir hastalanıyordum. Bu ay 40 gün oldu. 3 kez evde test yaptım negatif çıkıyor. Ateşim akşamları sürekli 36.9-37.0 derecede. İçim şişti düşünmekten. Kan ver diyeceksiniz. Sanırım bu kanı verirsek umudumuzu yitirmekten korkuyoruz. Onun için kan veremiyorumDöllenme muhtemlen 29.12 yada 30.12'de oldu diye düşünüyorum. İdrar ne zaman sonuç veriyor acaba?
Varsa sonuç verebilir belkideKızlar ben delireceğim bu ay galiba. Ağustos'ta bebeğimin kalbi durdu sonra 37 gün sonra tekrar hastalandım. Sonra 31. Öncesinde 35 günde bir hastalanıyordum. Bu ay 40 gün oldu. 3 kez evde test yaptım negatif çıkıyor. Ateşim akşamları sürekli 36.9-37.0 derecede. İçim şişti düşünmekten. Kan ver diyeceksiniz. Sanırım bu kanı verirsek umudumuzu yitirmekten korkuyoruz. Onun için kan veremiyorumDöllenme muhtemlen 29.12 yada 30.12'de oldu diye düşünüyorum. İdrar ne zaman sonuç veriyor acaba?
İnşALLAH ,çok TeşekkürlerÇok sevindim Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder :)))
Benmi ? Beni sorduysan önceleri düzensizdi ama kürtajdan sonra 28 gün civarıAdet periodun kaç günde birbenim bat da yaklaştı merak ediyorum
evet seni merak etmiştim canım. Ben 26 günde bir olmaya başladım malum bat sayımı başladı . 9 gün önce yaptım deyince heyecan yaptımBenmi ? Beni sorduysan önceleri düzensizdi ama kürtajdan sonra 28 gün civarı
Adet geciktiyse ve test negatifse sanmıyorum.2-3 gün sonra tekrarla testiBen de Ağustos'ta kaybettim bebeği, ondan sonra emin de olamıyorum düzenine. Bebek alındıktan sonra 37 gün sonra oldu sonrada 2 kez 31 gün oldu. Bebekten önce 35 günde bir oluyordu. Gidip kan mı aldırsam. Sırtım çok ağrıyor... Var mı diye heves derken...Bugün de pazar var hastanenin orda. Gidemem... Offf nedir bu gerginlik ya....
Çok az oluyo bence 9-10 gün önce öğrenen..batı beklemek lazım ama bende sabırsızlık yapıp üzüldüğüm çok oldu :)evet seni merak etmiştim canım. Ben 26 günde bir olmaya başladım malum bat sayımı başladı . 9 gün önce yaptım deyince heyecan yaptım