İdrar testi kaç günde bir tekrarlanmalı ?

Testi tekrarladım vee biraz daha belirginleşmiş,baya var bebiş..inşALLAH sağlıkla gelir..ALLAH tüm isteyenlerede nasip etsin
Çok güzel maşallah rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin erken yerleşmiş kuzu 7 gün kala ögrenmiş oldun

Aslında bata 9 gün kala akşamüstü yaptım çok silik çıktı..bugün yani bata 6 kala sabah ilk idrarla yaptım baya belirginleşmişti..herhalde erken döllenme olmuş
Ne kadar güzel Allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah :)

Kızlar ben delireceğim bu ay galiba. Ağustos'ta bebeğimin kalbi durdu sonra 37 gün sonra tekrar hastalandım. Sonra 31. Öncesinde 35 günde bir hastalanıyordum. Bu ay 40 gün oldu. 3 kez evde test yaptım negatif çıkıyor. Ateşim akşamları sürekli 36.9-37.0 derecede. İçim şişti düşünmekten. Kan ver diyeceksiniz. Sanırım bu kanı verirsek umudumuzu yitirmekten korkuyoruz. Onun için kan veremiyorum:KK43: Döllenme muhtemlen 29.12 yada 30.12'de oldu diye düşünüyorum. İdrar ne zaman sonuç veriyor acaba?

Bir de acayip sırtım, belim ağrıyor... Göğüslerimde hiç ağrı yok. Psikolojik olarak hastalanmamı engelliyorum sanırım.

Kızlar ben delireceğim bu ay galiba. Ağustos'ta bebeğimin kalbi durdu sonra 37 gün sonra tekrar hastalandım. Sonra 31. Öncesinde 35 günde bir hastalanıyordum. Bu ay 40 gün oldu. 3 kez evde test yaptım negatif çıkıyor. Ateşim akşamları sürekli 36.9-37.0 derecede. İçim şişti düşünmekten. Kan ver diyeceksiniz. Sanırım bu kanı verirsek umudumuzu yitirmekten korkuyoruz. Onun için kan veremiyorum:KK43: Döllenme muhtemlen 29.12 yada 30.12'de oldu diye düşünüyorum. İdrar ne zaman sonuç veriyor acaba?
Düşündüğünüz tarihte döllenme olmuş olması ihtimali için reglinize daha 2 gün var demektir. Öte yandan benim ilk gebelik belirtim şiddetli bel ağrısıydı. Bi idrar testi yapsanız uygun olur bence. Geçmiş olsun

Varsa sonuç verebilir belkide

Adet periodun kaç günde bir :KK64: benim bat da yaklaştı merak ediyorum

Ben de Ağustos'ta kaybettim bebeği, ondan sonra emin de olamıyorum düzenine. Bebek alındıktan sonra 37 gün sonra oldu sonrada 2 kez 31 gün oldu. Bebekten önce 35 günde bir oluyordu. Gidip kan mı aldırsam. Sırtım çok ağrıyor... Var mı diye heves derken...:KK43: Bugün de pazar var hastanenin orda. Gidemem... Offf nedir bu gerginlik ya....:KK43:

Benmi ? Beni sorduysan önceleri düzensizdi ama kürtajdan sonra 28 gün civarı
evet seni merak etmiştim canım. Ben 26 günde bir olmaya başladım malum bat sayımı başladı . 9 gün önce yaptım deyince heyecan yaptım:KK51:

Ben de Ağustos'ta kaybettim bebeği, ondan sonra emin de olamıyorum düzenine. Bebek alındıktan sonra 37 gün sonra oldu sonrada 2 kez 31 gün oldu. Bebekten önce 35 günde bir oluyordu. Gidip kan mı aldırsam. Sırtım çok ağrıyor... Var mı diye heves derken...:KK43: Bugün de pazar var hastanenin orda. Gidemem... Offf nedir bu gerginlik ya....:KK43:
Adet geciktiyse ve test negatifse sanmıyorum.2-3 gün sonra tekrarla testi

X