İdrar testi kaç günde bir tekrarlanmalı ?

Canım inşALLAH isteyen herkes sağlıkla anne olsun,bence erken daha..geç döllenme falan bi sürü etken var negatif çıkması için :)) adet günün geldiğinde olmazsan yap bi daha :)
canım benim de durum aynı hatta aynı gün girmişiz:) ama benim adetim ayın 26 sında bakalım üç günüm var haberleselm

Peki hic fark olmazsa? Ben persembe günü yaptm ilk sonra cumartesi ve bugün ama hep ayno spnuc silik pembe korkuyorum
Canm bzm bi arkafas yine k.k. de
Sirf iki koyu cizgi gormek icin ugrasti hamileydi 6. Haftasinda gordu inat yapti hamile oldugunu bile bile o koyulugu girmeye 6. Haftasinda bile cok koyu gormedi herkesin idrardaki hormonu esit olmaz kimilernki hic idrrda bile cikmiyr kalbini ferah tut cnm

tamam canim cok sagol :) insallah sorun cikmaz kanda. Dün aksamdan bu yanada gögüs uclarim yaniyo aciyo elleyince. Kirmizilastilar yani.

ben cuma günü erken gebelik testi yaptım ve negatif cıktı bugün adet olmam lazım ama daha olmadım genelde sabah gelir adetim istiyorum bir düşüğüm oldu ve doktor 1 haftadır clezxin die kan sulandırıcı iğne verdi onu kullanıorum acaba hamile olambilir miyim ? hiçbir belirtde hissetmiyorum erken gebelik testinde cıkmamış olmasına ragmen hamile olabilir miyim ki?Hamile kalamıcam die çok korkuorum iğnede piskolojimi bozdu iyice

bende cikti adete 3 gün kala. Bekle bence bir kac gün olmazsa yine bir test yap gec döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…