- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
-
- Konu Sahibi Peri perii
Yaptirdim fakat sonu persembe cikacakGectiyse ve silikse bence var
Ama yine de yaptirabiliyorsan kan testi yaptir zamani gelmis
Olabilir bence korkma içini rahat tut niye geç çıkıyor ki normalde bi saate veriliyor burdaYaptirdim fakat sonu persembe cikacakama hep silik kalmasi garip degilmi
Almanyada böyle malesefOlabilir bence korkma içini rahat tut niye geç çıkıyor ki normalde bi saate veriliyor burda
Hamilelik takvimi eklemişsin netleşti mi inşallahAlmanyada böyle malesef
Yok kan sonucu persembe cikacak yinede ekledm olur insallahHamilelik takvimi eklemişsin netleşti mi inşallah
İnşallah burdan yaz bence olacakYok kan sonucu persembe cikacak yinede ekledm olur insallah
Tmm canim yazcam :)İnşallah burdan yaz bence olacak
Canım inşALLAH isteyen herkes sağlıkla anne olsun,bence erken daha..geç döllenme falan bi sürü etken var negatif çıkması için :)) adet günün geldiğinde olmazsan yap bi daha :)
canım benim de durum aynı hatta aynı gün girmişiz:) ama benim adetim ayın 26 sında bakalım üç günüm var haberleselmKızlar merhaba
Benimde adetime 3 gün var ve bugüne kadar hamilelikle ilg bi sürü belirti oldu bende psikolojik belki de
4 kez 3 güne bir idrar testi yaptım negatif çıktı
Bugün de yaptığım negatifti
Sanırım değilim?
İlişki 9 ocaktaydı
Adetim 25 güne bir oluyor bazen 26
Bununla karşılaşan var mı?
Yok sanırım
Ben oldum olacam Her an olabilirim inş sen hamilesindircanım benim de durum aynı hatta aynı gün girmişiz:) ama benim adetim ayın 26 sında bakalım üç günüm var haberleselm
Canm bzm bi arkafas yine k.k. dePeki hic fark olmazsa? Ben persembe günü yaptm ilk sonra cumartesi ve bugün ama hep ayno spnuc silik pembekorkuyorum
tamam canim cok sagol :) insallah sorun cikmaz kanda. Dün aksamdan bu yanada gögüs uclarim yaniyo aciyo elleyince. Kirmizilastilar yani.Canm bzm bi arkafas yine k.k. de
Sirf iki koyu cizgi gormek icin ugrasti hamileydi 6. Haftasinda gordu inat yapti hamile oldugunu bile bile o koyulugu girmeye 6. Haftasinda bile cok koyu gormedi herkesin idrardaki hormonu esit olmaz kimilernki hic idrrda bile cikmiyr kalbini ferah tut cnm
Eeeee iyi iste minnostandr o hadi hayirli olsun insallahtamam canim cok sagol :) insallah sorun cikmaz kanda. Dün aksamdan bu yanada gögüs uclarim yaniyo aciyo elleyince. Kirmizilastilar yani.
insallah canim ya ALLAH hayirlisini versinEeeee iyi iste minnostandr o hadi hayirli olsun insallah
Sendede varmi hamilelik? Yada calismalardamisinzEeeee iyi iste minnostandr o hadi hayirli olsun insallah
bende cikti adete 3 gün kala. Bekle bence bir kac gün olmazsa yine bir test yap gec döllenme olabilirben cuma günü erken gebelik testi yaptım ve negatif cıktı bugün adet olmam lazım ama daha olmadım genelde sabah gelir adetim istiyorum bir düşüğüm oldu ve doktor 1 haftadır clezxin die kan sulandırıcı iğne verdi onu kullanıorum acaba hamile olambilir miyim ? hiçbir belirtde hissetmiyorum erken gebelik testinde cıkmamış olmasına ragmen hamile olabilir miyim ki?Hamile kalamıcam die çok korkuorum iğnede piskolojimi bozdu iyice
Yooo beklemedeym cnm 15 aydr bklyrmSendede varmi hamilelik? Yada calismalardamisinz
Oldun mu cnm yoksaBen oldum olacam Her an olabilirim inş sen hamilesindir
Henüz değilOldun mu cnm yoksa
Naptin test sonucunu cnm?bende cikti adete 3 gün kala. Bekle bence bir kac gün olmazsa yine bir test yap gec döllenme olabilir