- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 27
-
- Konu Sahibi Peri perii
Maalesef o burda pek kolay olmuyoKan tahliliyle kesin sonuç alırsın bence hiç idrar tahliliyle uğraşma
Sabredebilirsem tabii :)2 gun ama 3 gunde yaparsan fark daha iyi olur
Hım bilemiyorum o zaman benim adete beş gün kala çıkmamıştı idrarda inşallah gönlünce olurMaalesef o burda pek kolay olmuyo
Evet inşALLAH test beni yanıltmazHım bilemiyorum o zaman benim adete beş gün kala çıkmamıştı idrarda inşallah gönlünce olur
Inşallah. kişiden kişiye değişiyor bu işler bi rahatsizligimdan dolayı ilaç icecektim sata 8 gün kala kan tahlilinde bile görülmemişti benim :)))Evet inşALLAH test beni yanıltmaz
Evet doğru değişiyo..şimdi hamilemisiniz siz ?Inşallah. kişiden kişiye değişiyor bu işler bi rahatsizligimdan dolayı ilaç icecektim sata 8 gün kala kan tahlilinde bile görülmemişti benim :)))
Evet 11 haftalık ve doktor negatif demesine rağmen hissetmiştim ilacı kullanmadım :)) Ins sende hamilesindirEvet doğru değişiyo..şimdi hamilemisiniz siz ?
İnşALLAH :)) sağ salim al kucağına.. yarın tekrarlıcam testi bakalım nolucakEvet 11 haftalık ve doktor negatif demesine rağmen hissetmiştim ilacı kullanmadım :)) Ins sende hamilesindir
Bende bekliyor olacağım Ins hayırlısıyla hamilesindir :))İnşALLAH :)) sağ salim al kucağına.. yarın tekrarlıcam testi bakalım nolucak
Teşekkürler canım.yarın ilk iş yazıyorum cevabı :)Bende bekliyor olacağım Ins hayırlısıyla hamilesindir :))
idrar testi birgun negatıfken ertesı gun pozıtıf cıkabılırmı yanı 5inde negatıfken 6sında silik olabilir mi
idrar testi birgun negatıfken ertesı gun pozıtıf cıkabılırmı yanı 5inde negatıfken 6sında silik olabilir mi
inşallah cıkar bnm degılde bı arkadas gecıkmenın5. gunuymus yapmş negatıfmış sabah bıdaha yapsammı dedı deSilikte olsa çıkabilir neden olmasın :)
yok yenı test yapck bnde ona kan tahlılı ıkıgunde bı artıyo ya ıdrar 3 gunde bır artar demiştm cok bilmiş gibi ah ben ah benTabi şunu düzeltiyim yaptıgın testi bekletip diger sabah bakarsan olmaz o sonucu 30 dk içinde okumalısın
Ben kızıma her gün yapıodum her gün 1 tık daha pembeleşti çizgi yani olması gerekende o :) ama testleri yoksa 2 gün sonra tekrarlaması gerekiryok yenı test yapck bnde ona kan tahlılı ıkıgunde bı artıyo ya ıdrar 3 gunde bır artar demiştm cok bilmiş gibi ah ben ah ben
eczane gıbı hatun masallah o ya ben bıle test yapınca hava karlı dıye cıkmadımda tuz ıster gıbı ust kattan ıstedım ondanBen kızıma her gün yapıodum her gün 1 tık daha pembeleşti çizgi yani olması gerekende o :) ama testleri yoksa 2 gün sonra tekrarlaması gerekir