• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar sorunu??

Gokmavii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
141
65
98
30
Kızlar merhaba.bu sorunu yaşayan birileri varsa gerçekten içim rahatlayacak çünkü çok garip bir durum.

İdrar yaptıktan sonra afedersiniz böyle tam kalkacağım bitti sanıyorum kesik kesik geliyor.nasıl diyim sanki damla damla..sıkıyorum kendimi bitmesi için sanki ne kadar sıksam devamı gelecek gibi oluyor.az önce lavobadan çıktım birkaç dakika sonra baktim ki çamaşırım kokuyor birkaç damla ıslanmış ve ben bunu farketmedim:KK43:

Doktora git diyecek arkadaşlara söyleyim şimdiden.gitmeyi düşünüyorum ama şuan bu sorunu yaşamış biri var mı merak ediyorum.

Ben yaşadım dediklerini bu idrar yolu enfeksiyonu yada sistit diyorlar. Doktor ilaç verecektir ihmal etmeden hemen gidin.

Bende yaşadım idrar yolu enfeksiyonu
Gece tuvalet ve yatak arasında mekik dokumaktan uyuyamıyordum

Bende yaşadım idrar yolu enfeksiyonu
Gece tuvalet ve yatak arasında mekik dokumaktan uyuyamıyordum

Çok zor bir dur gerçekten.Ben de akşam su içmeye korkuyorum altımı ıslatıcam diye.gülsem mi ağlasam mı bilemedim.teşekkürler cevabınız için

Ben. Çocukluktan beri idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Kendimi sıcak tuttuğumda çok az oluyor biraz ihmalkar davranınca kötü şeyler oluyor :D Bu çiş nedir ya böyle? Geldi hayatımın orta yerine oturdu :D

Gerçekten mi idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini düşünmemiştim hiç.daha önce başıma gelmedi ama ihmal etmeyeceğim teşekkür ederim.
Yanma da var mı ben ilk hamileliğin de ağır tecrübe ettim abartısız 4 saat boyunca wc de oturup ağladığımı biliyorum kalkamamistim o derece sıkıntı veriyor insana :( koku için ise belki mantar enfeksiyonu da olabilir akıntın normal mi? yeşil ve süt kesiği gibi mi?

idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz. Boll boll su için , hemen başlayın içmeye. Ben çok sık olurdum sürekli antibiyotik veriyordu doktor, artık bol su içiyorum uzun zamandır rahatım

Ben. Çocukluktan beri idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Kendimi sıcak tuttuğumda çok az oluyor biraz ihmalkar davranınca kötü şeyler oluyor :KK70: Bu çiş nedir ya böyle? Geldi hayatımın orta yerine oturdu :KK70:

Aynen ya şimdi bir şey diyeceğim de utanıyorum.idrarı yaparken ıkınıyorum mesela önden gelmiyor arkadan büyük tuvaletim gelecekmiş gibi oluyor.bu nasıl iş anlamadım.çok iğrenç oldu farkındayım:olamaz:

idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz. Boll boll su için , hemen başlayın içmeye. Ben çok sık olurdum sürekli antibiyotik veriyordu doktor, artık bol su içiyorum uzun zamandır rahatım

Evet malesef öyle olmuşum:( ben de gideceğim bakalım ne diyecek.inanın su içmeye de korkuyorum geceleri

Yanma da var mı ben ilk hamileliğin de ağır tecrübe ettim abartısız 4 saat boyunca wc de oturup ağladığımı biliyorum kalkamamistim o derece sıkıntı veriyor insana :KK43: koku için ise belki mantar enfeksiyonu da olabilir akıntın normal mi? yeşil ve süt kesiği gibi mi?

İşin garip tarafı yanma ve başka bir sorun yok.hamile de değilim bekarım.koku olmuyor ama idrar kaçınca idrarın kokusu.yani farklı bir koku değil.hamilelerde oluyor diye duymuştum bu sorun ama anlamadım.doktor ne diyecek bakalım

Çok zor bir dur gerçekten.Ben de akşam su içmeye korkuyorum altımı ıslatıcam diye.gülsem mi ağlasam mı bilemedim.teşekkürler cevabınız için
Aksine bol bol su içmelisiniz ki mesane boş kalmasın, her wc ye girmeden önce ve çıktıktan sonra bolca su için mesanedeki bakteriler temizlensin,

yalnız dra gitmeniz şart antibiyotik almadan iyileşmez, ihmal ederseniz ilerler. Yarın mutlaka dra gidin

İşin garip tarafı yanma ve başka bir sorun yok.hamile de değilim bekarım.koku olmuyor ama idrar kaçınca idrarın kokusu.yani farklı bir koku değil.hamilelerde oluyor diye duymuştum bu sorun ama anlamadım.doktor ne diyecek bakalım
Yok canım ah keşke öyle olsa diyeceğim ama küçücük el kadar bebeklerde bile bu enfeksiyon görülüyor çok üzülüyorum beter bişey çünkü Allahtan kızım hiç olmadı olmazda inşaAllah kimse olmasın. Bol bol su iç bunun doğal ilacı bu ve iyice sıkışıp öyle git wc ye.

Evet malesef öyle olmuşum:KK43: ben de gideceğim bakalım ne diyecek.inanın su içmeye de korkuyorum geceleri
ben çok çektim, doktorlar bide direkt antibiyotik yazıyor bıkmıştım artık, en son yine şüphelendim sistit olduğumdan kesik kesik geliyordu idrarım başka belirti yoktu, tahlil yaptırdım doğru çıktı şüphem, 2 -3 litre su içtim hergün, 4 gün sonra tekrar yaptırdım tertemiz çıktı bu sefer, o yüzden gerçekten su en iyi tedavi ,ilerlemeden bol su içerek gidiyor. Eskiden 2-3 ayda bir olurdum o kadar tedaviye rağmen , şimdi sadece bol suyla 1 senedir rahatım

Kızlar merhaba.bu sorunu yaşayan birileri varsa gerçekten içim rahatlayacak çünkü çok garip bir durum.

İdrar yaptıktan sonra afedersiniz böyle tam kalkacağım bitti sanıyorum kesik kesik geliyor.nasıl diyim sanki damla damla..sıkıyorum kendimi bitmesi için sanki ne kadar sıksam devamı gelecek gibi oluyor.az önce lavobadan çıktım birkaç dakika sonra baktim ki çamaşırım kokuyor birkaç damla ıslanmış ve ben bunu farketmedim:KK43:

Doktora git diyecek arkadaşlara söyleyim şimdiden.gitmeyi düşünüyorum ama şuan bu sorunu yaşamış biri var mı merak ediyorum.
idrar kesesinde sarkma vs varsa o da bu tur sorunlara yol acabiliyorm bol bol su icin ve gunde 1 tatli kaşığı yabanmersini yiyin. emin olun butun ilaclardan daha iyi gelecktir. farz edelim ise yaramayack hic degilse zarari yok kuru meyve yemis olacaksınız
denemenizi tavsiye ederim. ben de benzer sekilde yasadim ama benimki agriliydi

Çok geçmiş olsun, yanma vb şikayetleriniz de var mı? Büyük ihtimalle sistit oldunuz, birçok kadının başına hayatı boyunca en az bir kere gelen bir hastalık, hemen randevu alın ve muayene olunç kendi kendine geçmiyor çünkü.

Ben hamileyim bende de oluyor ama 10 gun once rutin idrar ve kan tahlili vermistim birsey demedi doktorum sonuclar iyi dedi yanma.agri yok sadece kalktiktan sonra bir kac damla daha geliyor korktum simdi idrar yolu enfeksiyonu muyum yaniiiii????

Aksine bol bol su içmelisiniz ki mesane boş kalmasın, her wc ye girmeden önce ve çıktıktan sonra bolca su için mesanedeki bakteriler temizlensin,

yalnız dra gitmeniz şart antibiyotik almadan iyileşmez, ihmal ederseniz ilerler. Yarın mutlaka dra gidin

Teşekkürler tavsiyeleriniz için.bana doktor yolu gözüktü.su içmiyordum fazla ama çok yanlış aslında.bol bol içerim artık.tekrar teşekkürler:)

Yok canım ah keşke öyle olsa diyeceğim ama küçücük el kadar bebeklerde bile bu enfeksiyon görülüyor çok üzülüyorum beter bişey çünkü Allahtan kızım hiç olmadı olmazda inşaAllah kimse olmasın. Bol bol su iç bunun doğal ilacı bu ve iyice sıkışıp öyle git wc ye.

Evet Allah herkese şifa versin zor bir hastalıkmış:( bol bol su içeceğim artık

Ben hamileyim bende de oluyor ama 10 gun once rutin idrar ve kan tahlili vermistim birsey demedi doktorum sonuclar iyi dedi yanma.agri yok sadece kalktiktan sonra bir kac damla daha geliyor korktum simdi idrar yolu enfeksiyonu muyum yaniiiii????
Canım senin durumun bebek büyüyüp mesaneye baskı yaptığı için oluyordur, mesane tek seferde boşalamıyor baskıdan ötürü, doğumdan süre düzelir

Back