Haha bende cips delisiyim ben çok rahat geçirdim o kadar yedim kiloda almamışım 54 filandım 5. Haftada 56.5 olmuşum bende çıktı çene kısmımda filanOww mide bulantısı ne demek, geceleri uykudan kalkıp kusuyordum, hala mide bulantım oluyor, tiksintilerim oluyor ama bir haftadır kusmuyorum :)
Sivilcelerim olmadı canım sadece yanağımda hafif bir şey var şu an sivilce gibi o da çok cips yedim iki gündür o yüzden çıkmıştır :)
Evet biraz küçük gibi duruyor bebiş ama sorun olacağını sanmıyorum iki yeğenimin de kafası küçüktü doğdular hala küçük çook tatlılarBenim çocuğun kafası aşağııda :) bide kafası küçük duruyor doktor bişey demedi ama
11+1 im özelden randevu aldım ikili test için ya yoksa rezil olacam rahat rahat baktırimEvet biraz küçük gibi duruyor bebiş ama sorun olacağını sanmıyorum iki yeğenimin de kafası küçüktü doğdular hala küçük çook tatlılarkaç haftalık senin şimdi
Devlette yapmıyorlar mı2 ay sonraya gün veriyorlarmış tıp fakültesi olduğu içinmiş sigortam olmadığı için özelde de yaptıramıyorum
Sigortalıyım özelde sigortalıya 330dediler11+1 im özelden randevu aldım ikili test için ya yoksa rezil olacam rahat rahat baktırim
Ben çok kustum :) 3ayda bende 2,5-3 kilo almışım ama aşırı yiyorumHaha bende cips delisiyim ben çok rahat geçirdim o kadar yedim kiloda almamışım 54 filandım 5. Haftada 56.5 olmuşum bende çıktı çene kısmımda filan
Tıp fakültesinde yaparlar sandım yapmadılar 2 ay sonraya rabdevu verirler devlet hastanelerinde yaptır dediler ikili test için kafana göre randevu alamıyorsun devlette bende mecbur kaldım 2. Gebeliğimde daha tecrübeli olurum artık napalımDevlette yapmıyorlar mı
Evet ama 150 ye yaptıracam muayene’yle birlikteSigortalıyım özelde sigortalıya 330dediler
Sana 400-500fiyat çekerler ama çok değil mi
Valla bana 9uncu haftada doktor dedi 12inci haftada tarama testi için gel diyeTıp fakültesinde yaparlar sandım yapmadılar 2 ay sonraya rabdevu verirler devlet hastanelerinde yaptır dediler ikili test için kafana göre randevu alamıyorsun devlette bende mecbur kaldım 2. Gebeliğimde daha tecrübeli olurum artık napalım
Bedava valla, hastaneye göre değişiyor demek ki fiyatlarEvet ama 150 ye yaptıracam muayene’yle birlikte
Geç değil miValla bana 9uncu haftada doktor dedi 12inci haftada tarama testi için gel diye
Özelde ki doktorum söyledi, bende çıkınca aşağıda vezneye fiyatları sordum 330lira dediler
Bende devletten 11+3e randevu aldım yani bugüne
İşte gittim hem bebişi gördüm hemde tarama testi için gün verdiler 11gün sonra gireceğim
Evet canım 300 üstü fiyat verdiler banada 1 yerde oda muayene ayrı sigortam yok Benim şuan sadece kan testini yani usg ylede bakılacak biliyosunBedava valla, hastaneye göre değişiyor demek ki fiyatlar
Yok kız 13hafta falan olacak o zamanGeç değil mi
Evet canım biliyorumEvet canım 300 üstü fiyat verdiler banada 1 yerde oda muayene ayrı sigortam yok Benim şuan sadece kan testini yani usg ylede bakılacak biliyosun
Banada kız dedi emin konuştu ama bilmiyorum artıkKızlar 11+3 olduk bugün
Doktordan geliyoruz erkek dedi
Bakalım ya 11-14testinde belli olurBanada kız dedi emin konuştu ama bilmiyorum artık
Senin ölçümlerini yaptılar mı ben Çarşamba gidicem ama ölçüm Cuma günüde yapıldıBakalım ya 11-14testinde belli oluraramızda 2gün var zaten, aynı zamanlarda öğrendik aynı zamanlarda doğurucaz aynı zamanda cinsiyeti de öğreniriz
Tarama testi mi? 29una randevu verdiler canımSenin ölçümlerini yaptılar mı ben Çarşamba gidicem ama ölçüm Cuma günüde yapıldı
Evet ikili tarama testiTarama
Tarama testi mi? 29una randevu verdiler canım
29unda gideceğimEvet ikili tarama testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?