- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Aynen canımMinik daha
Bende tutmuyor canım doğmuş bir kızımızın erkek olması gerekiyorKızlar bugünde başka bişey buldum mayalılara göre anneyle çocuğun yıl ı ikiside tek yada çiftse kız biri tek diğeri çiftse erkek oluyor muş:)
Tam tersi tutuyormuş gerçektende :)Bende tutmuyor canım doğmuş bir kızımızın erkek olması gerekiyor
Anlamadım canım bunuKızlar bugünde başka bişey buldum mayalılara göre anneyle çocuğun yıl ı ikiside tek yada çiftse kız biri tek diğeri çiftse erkek oluyor muş:)
Kesin mi dedi canım bacak arası gösterdi miKızlar 11+3 olduk bugün
Doktordan geliyoruz erkek dedi
Bide senin belirtiler nelerdi :)Kızlar 11+3 olduk bugün
Bacak arası açıktı zaten terbiyesizin :))Kesin mi dedi canım bacak arası gösterdi mi
Ben annem ve anneannemin de olduğu gibi, ekşi aşeriyorum hepBide senin belirtiler nelerdi :)
Canım miğde bulantısı filan çektin mi svilcelenme filanBen annem ve anneannemin de olduğu gibi, ekşi aşeriyorum hep
Annem de anneannem de erkeğe hamileyken ekşi aşeriyolarmış, bende onlara çekmişim
Göğüslerim çok büyüdü ve çok uykum oluyor sürekli
Karnımda batmalar öksürüp hapşırmakta zorluk çekmeler, akıntılar...
Canım rica etsem ultrason görüntüsünü paylaşırmışım benimki çok ufak görünüyordaKızlar 11+3 olduk bugün
Oww mide bulantısı ne demek, geceleri uykudan kalkıp kusuyordum, hala mide bulantım oluyor, tiksintilerim oluyor ama bir haftadır kusmuyorum :)Canım miğde bulantısı filan çektin mi svilcelenme filan
Kaç hafta ki ikili test yapmadılar ikili test 11-14hafta arası yapılıyorKızlar ikili test yapmadılar 2 ay sonraya atarlar dediler devlet hastanesinden randevu al dediler
Canım rica etsem ultrason görüntüsünü paylaşırmışım benimki çok ufak görünüyorda
2 ay sonraya gün veriyorlarmış tıp fakültesi olduğu içinmiş sigortam olmadığı için özelde de yaptıramıyorumKaç hafta ki ikili test yapmadılar ikili test 11-14hafta arası yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?