idrar kokusu

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
adetime daha on gün var bu ay ovulasyon zamanını iyi değerlendirdik ama ilk defa farklı bir şekilde idrarımda değişik bir koku hissettim son bi kaç gündür acaba bunun hamilelik belirtisi ile ilgisi olabilir mi ?

adetime daha on gün var bu ay ovulasyon zamanını iyi değerlendirdik ama ilk defa farklı bir şekilde idrarımda değişik bir koku hissettim son bi kaç gündür acaba bunun hamilelik belirtisi ile ilgisi olabilir mi ?
Canım bende idrar kokusu değişikliği 7haftalık hamileyken başladı. Bariz hissettim yani o zamandan beri aynı. Bir de idrar bulanık olur diyorlar ya o bende hiç olmadı, öyle şakır şakır su içen biri olmamama rağmen. Yani idrar kokusunda değişiklik için erken diye düşünüyorum. Başka belirti yok mu?

benımde bı oncekı gebelıgımde 10 gun once baslamıştı o koku böyle ekşimiş maya gıbı tuhaf bı koku inş hamılesındır

ümitlendirmek istemem ama bn adete 1 hafta varken bu kokuyu hissettim 3 hamileliğimdede.tabi ikisi düşük ama

benımde bı oncekı gebelıgımde 10 gun once baslamıştı o koku böyle ekşimiş maya gıbı tuhaf bı koku inş hamılesındır

canım bir şey sormak istiyorum ara ara wc ye gittiğimde idrarımda tam da senin gibi yorumladım bende ekşimiş maya kokusu olur ya inan bende bu durumu fark ettim sende bu durum olduğunda gebemiydin?

agdet yaklaşınca normalde dıkkatımızı çekmeyen şeylere dıkkat çekmeye başlıyoruz daha öncede vardı belki ama dıkkat etmemisinızdır

agdet yaklaşınca normalde dıkkatımızı çekmeyen şeylere dıkkat çekmeye başlıyoruz daha öncede vardı belki ama dıkkat etmemisinızdır
yok o fark edılmıycek bı koku deıl cıddı cok pis bı koku ıdrar yolu enfeksıyonu deılse gebelıge cıkıyo

merhaba arkadaşlar ben altı aylık evliyim.bebek çok istiyoruz.son adet tarihimin üzerinden 26 gün geçti.idrar rengim açık ama bulanık hamilelik belirtisi olabilir mi?

merhaba arkadaşlar ben altı aylık evliyim.bebek çok istiyoruz.son adet tarihimin üzerinden 26 gün geçti.idrar rengim açık ama bulanık hamilelik belirtisi olabilir mi?
ıdrar rengınden bellı olmazkı canım o ıdrar rengı ıctıgın seylere gore bıle deısıyo ıns hamılesındır gunun gecmeden belırtı arama kendınde pıskolojık belırtıler olusuyo o zaman :S

Şimdi idrardaki koku değişikliği genel olarak hamilelik mi oluyo. bende 1 haftadır var bu koku çok ağır kokuyo.

Hayırlı olsun yavrunuz.
Rengide çok açık mıydı normalde köyü derler ama benim oldukça açık bat a 12 gün var.

Hayırlı olsun yavrunuz.
Rengide çok açık mıydı normalde köyü derler ama benim oldukça açık bat a 12 gün var.
konu 6 sene onceki konu. Rengini hatırlayacağını sanmiyorum. Bir de hesaba da en son 2 sene once giris yapılmış. Sorunuz yanitsiz kalacak malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…