- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
Canım bende idrar kokusu değişikliği 7haftalık hamileyken başladı. Bariz hissettim yani o zamandan beri aynı. Bir de idrar bulanık olur diyorlar ya o bende hiç olmadı, öyle şakır şakır su içen biri olmamama rağmen. Yani idrar kokusunda değişiklik için erken diye düşünüyorum. Başka belirti yok mu?adetime daha on gün var bu ay ovulasyon zamanını iyi değerlendirdik ama ilk defa farklı bir şekilde idrarımda değişik bir koku hissettim son bi kaç gündür acaba bunun hamilelik belirtisi ile ilgisi olabilir mi ?
benımde bı oncekı gebelıgımde 10 gun once baslamıştı o koku böyle ekşimiş maya gıbı tuhaf bı koku inş hamılesındıradetime daha on gün var bu ay ovulasyon zamanını iyi değerlendirdik ama ilk defa farklı bir şekilde idrarımda değişik bir koku hissettim son bi kaç gündür acaba bunun hamilelik belirtisi ile ilgisi olabilir mi ?
benımde bı oncekı gebelıgımde 10 gun once baslamıştı o koku böyle ekşimiş maya gıbı tuhaf bı koku inş hamılesındır
evet canım gebeymısım sonradan ogrendım kokudan 1 hafta sonra felancanım bir şey sormak istiyorum ara ara wc ye gittiğimde idrarımda tam da senin gibi yorumladım bende ekşimiş maya kokusu olur ya inan bende bu durumu fark ettim sende bu durum olduğunda gebemiydin?
yok o fark edılmıycek bı koku deıl cıddı cok pis bı koku ıdrar yolu enfeksıyonu deılse gebelıge cıkıyoagdet yaklaşınca normalde dıkkatımızı çekmeyen şeylere dıkkat çekmeye başlıyoruz daha öncede vardı belki ama dıkkat etmemisinızdır
ıdrar rengınden bellı olmazkı canım o ıdrar rengı ıctıgın seylere gore bıle deısıyo ıns hamılesındır gunun gecmeden belırtı arama kendınde pıskolojık belırtıler olusuyo o zaman :Smerhaba arkadaşlar ben altı aylık evliyim.bebek çok istiyoruz.son adet tarihimin üzerinden 26 gün geçti.idrar rengim açık ama bulanık hamilelik belirtisi olabilir mi?
haklısın canım da insan yine de merak ediyo işte sabırsızlık :)ıdrar rengınden bellı olmazkı canım o ıdrar rengı ıctıgın seylere gore bıle deısıyo ıns hamılesındır gunun gecmeden belırtı arama kendınde pıskolojık belırtıler olusuyo o zaman :S
aynen o sabırsızlıgı cok ıyı bılırım 1.5 yıl boyunca bende yasadımhaklısın canım da insan yine de merak ediyo işte sabırsızlık :)
Şimdi idrardaki koku değişikliği genel olarak hamilelik mi oluyo. bende 1 haftadır var bu koku çok ağır kokuyo.
Evet canım bir kaç haftalık hamileymisimÜzerinden baya zaman geçmiş ama o dönem hamile miymişsiniz?
konu 6 sene onceki konu. Rengini hatırlayacağını sanmiyorum. Bir de hesaba da en son 2 sene once giris yapılmış. Sorunuz yanitsiz kalacak malesef.Hayırlı olsun yavrunuz.
Rengide çok açık mıydı normalde köyü derler ama benim oldukça açık bat a 12 gün var.
Evet çok eski, benimde şu an benzer bi durumun var da, sizde de olmuş muydu?konu 6 sene onceki konu. Rengini hatırlayacağını sanmiyorum. Bir de hesaba da en son 2 sene once giris yapılmış. Sorunuz yanitsiz kalacak malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?