Ideolojisi olmayan kadinla olamam diyen erkek..

Sadece senin erkek versiyonun olsa ilişkimi sürdürmek istemezdim onu biliyorum.

Eviniz mabedinizmiş beyefendi bayağı derin manalar yüklemiş oraya ki git! demeniz çok ağrına gitmiş. Ne burcusunuz siz ve o?

Sonuna kadar okudum bu adamı sevdim:)

Bi erkegin sırf sevgilisi yemek yapmayı bilmiyo diye ona yemek yapması çok hoş.
Dışardan söyle banane moduna girmiyo
Mutfakta erkek sevmem ama bilmiyosam yenek yapmayı aşık olma sebebi

Elini cebine attırmıyo buda güzel

Amaa ortada olmayan bi durum için tartışmanız ucu kovmaya gitmesi çok saçma

Savaş olsa o sana hadi gidiyoruz diyebilir içinde olunan durumla olası durum bir değil

Sende gitsen nereye gidiceksin uzaya mı heryer karışık otur oturduğun yere al bi şarap uzanın film izleyin seninleyim de yeterli

ideoloji parayı, feminizm kocayı bulana kadar deseydiniz yaaaa:KK33:
bizimde ideolojimiz eski sevgilimle farklıydı ama çok da güzel atışırdık... gerçi hep ben haklı oluyordum.. Tağammm yaaa biraz da hile oluyordu:KK76:
Adama defol git o zaman deyinceye kadar ki kısmı gayet de sevimli geldi bana...
Sizden " ben düşündüm" demenizi bekliyor... Arayıp sormaya ve gelmeye devam ettiğine göre
durum o kadar da fena değil hıııı:cool:

valla süpersin,ama benımde hakkımı yeme bak bende tek cümlelik çözüm buldum:)
el ele verirsek çözemeyeceğimiz sorun yok bence..

konu sahibi sorry,sabote etmek istememiştim
bi ara okuycam vakit bulunca:)
Senin çözümüne de ağzım açık kaldı zaten:sampiyon:,konuyu okursam 13 pencerem silinmeden kalacak:KK45: lazarus gece sakin sakin okuyup seni bu dertten kurtaracağım,şimdi kafam ve evim 1 milyon:temizlik:

Romanın tümünü okumaya ömrüm yetmedi! Ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız herşeyi mantığına vurarak hayatı siyah beyaz yaşayan biri. Herşeye kusur buluyor, aşırı kontrollü ve kinci. İnanın içim sıkıldı. Çok negatif elektrik aldım okuduklarımdan. Siz evlenmek mi istiyorsunuz bu şahıs ile? Çok zor bir hayatınız olacak bana göre.

okuyamadım,
başlığa istinaden, ben de ideolojisi olmayan biriyle birlikte olamam, insanın bir fikri, dünya görüşü, bir duruşu olmalı:işsiz:
ay ben sevmem bu işleri, anlamam ben, dünya değişir siyaset değişir vs diyen insanla ne konuşacağım ki ben, 3 gün sonra sıkılırım
:olamaz:

Dünyanın sizi savaş durumunda kabul etmesi için baya bir zengin olmanız gerekiyor ki onlara faydaniz olsun. Fakirleri almazlar. Suriyelilerin halini görüyorsunuz. Zenginler Avrupa'ya vs. savaş çıktığı ilk zaman yerleşti, fakirleri istemiyorlar. Kovuyorlar. Çelme takıp düşürüyorlar. Dövüyorlar.Siz de zengin değilsiniz anladığım kadarıyla nakliye parasını vermekten kaçındığınız için öyle düşündüm. Ben inancım gereği vatanım o durumdayken kaçmazdım.

Öf bu idealist erkekler beni verem ediyo eski sevgilim referanduma fazla kayitsiz kaldigim gerekcesiyle beni terk etmisti afsgshd

Tek anladığımı aktarayım,bu kız yemek yapmayı bilmiyormuş,muhatabı da ona bazen et getiriyormuş,gerisini çözebilirsem paylaşırım peyder pey...
Hahahahaha bende şu an o kısma kadar anladım. Gerisini yorumlardan anlamaya çalışayım diye yorumlara bakıyordum :KK30::KK70:

okunuda kısmen haklısım kısmende o haklı. ama bu konular suan cok keskin oldu konusan tarfları kesip ayırıyor .
konusun . o zatn düsüncesinden vazgecmez demişte .

Hasan Sabbah'ın fedailerinde bile böyle ideoloji hevesi görmedim:)) Bir ideolojiye takılıp kalmaman gerektiğini bilmelisin. Sen de bir insansın, kendine has fikirlerin olabilir. 10 farklı ideolojiden kendine 10 farklı pay çıkartıp kendi ideolojinle yaşayabilirsin. Senin de bir ideolojin olsaydı ve o zaman sen bana uyacaksın deseydin nasıl bir karşılık alacaktın merak ediyorum. Arkadaşınız önce farklı düşünce ve bakış açısına saygıyı öğrenmeli tabi bu benim düşüncem.

Sonuna kadar okudum ve karşı tarafın ne demek istediğini aynı fikirde olduğum için sanırım anlıyorum..Sizin düşüncelerinizin yanlış olduğunu da kalkıp burda kimse söyleyemez ama sanırım erkek arkadaşınız (teşbihte hata olmaz lütfen yanlış da anlamayın) batan gemiyi önce fareler terkeder misali sizin güçlü olmanızı ve ne olursa olsun şartlarla mücadele etmenizi,onunla olmanızı istiyor gibi anladım ben...

1,5 yıldır bu kadar önemli bir konu daha önce hiç konuşulmadı mı?
Takdir ettim sevgilini hemde her açıdan.
O değişmez eminim
O aşk başkadır yani
Sen değişirmisin onu bilemem
Ama sevgilinin yerinde olsam dünya vatandaşıyla ben devam etmezdim

X