- Konu Sahibi kelebekim35
Hanımlar .. bir konumda yıllar önce aldığım kararlar vardı .. Aşk , ilişki üzerine ..
Kimseyle kolay kolay çıkmayacağım , tam kalbimdeki kişi olmadıkça vakit harcamayacağım
Zaman içinde istediğim gibi kişiler çıktı ama arkadaş olarak kaldılar .. yani masum arkadaş ..platonik kaldı bende
Bugüne kadar olabilecek kişiler mantıksal anlamda yola çıkamayacağım kişilerdi ...
Yaş 26 oldu kimseyle çıkmadım .. Sadece ideallerim uğruna .. ..
Elimi ilk tutacak kişi eşim olsun dedim ..
Ama olmuyor işte bu şekilde istiyorum olmuyor ...
Artık bende kapıları açayım diyorum evlilik ilerleyebileceğim kişiler çıkmıyorsa , evliliği bile düşünmeden eğleneyim bari bundan sonra böyle ..
Belki de yanlış düşünüyorum .. bilmiyorum .. artık rahat bırakmak lazım dedim .. paylaşmak istedim sizle ...
NOT . İdeal bayan tipi demedim . Kendi ideallerimden bahsettim zaten .
Gayet kısmetli bir kızım aslında tek şikayetim kafa dengi insan , aileme ,mantığıma ,çevreme uygun erkek gelmemesiydi. Yanlış anlaşılmasın
Sadece duygularımı paylaşmak istedim .
Kimseyle kolay kolay çıkmayacağım , tam kalbimdeki kişi olmadıkça vakit harcamayacağım
Zaman içinde istediğim gibi kişiler çıktı ama arkadaş olarak kaldılar .. yani masum arkadaş ..platonik kaldı bende
Bugüne kadar olabilecek kişiler mantıksal anlamda yola çıkamayacağım kişilerdi ...
Yaş 26 oldu kimseyle çıkmadım .. Sadece ideallerim uğruna .. ..
Elimi ilk tutacak kişi eşim olsun dedim ..
Ama olmuyor işte bu şekilde istiyorum olmuyor ...
Artık bende kapıları açayım diyorum evlilik ilerleyebileceğim kişiler çıkmıyorsa , evliliği bile düşünmeden eğleneyim bari bundan sonra böyle ..
Belki de yanlış düşünüyorum .. bilmiyorum .. artık rahat bırakmak lazım dedim .. paylaşmak istedim sizle ...
NOT . İdeal bayan tipi demedim . Kendi ideallerimden bahsettim zaten .
Gayet kısmetli bir kızım aslında tek şikayetim kafa dengi insan , aileme ,mantığıma ,çevreme uygun erkek gelmemesiydi. Yanlış anlaşılmasın

Sadece duygularımı paylaşmak istedim .
Son düzenleme: