ideal yolumdan vazgeçmek

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Ama inan bana sütten ağzım yandı ve ben de kapılarımı kapattım. Henüz 18 yaşındayım, ama hiç kimseye evet demedim 2 yıldır. Yabancı bir erkeğin sevgili olmak, onun istediklerini yapmak elini tutmak bana çok aşağılık biriymişim gibi hissettirdi. Sonuçta haramdı o bana, nasıl özelimi açabilirdim? Bir yakın arkadaşımın sevgilisi var ve ikisi de dindar insanlar. İnan bana 1,5 yıldır elini tutmamış. Sadece konuşuyorlar ve gizli saklı değil, kapının önünde. İşin garip yönü, sevgilisi kızın no'sunu bir kadın vasıtasıyla istemiş, annesi de biliyorken. işte bu en sevdiğim içine pislik bulaşmamış bir ilişki. Bu zamanda böylesi kolay mı? Ben de kararlıyım, kendimi kullandırtmam kimseye. Gerekirse yalnız ölürüm. Ama üzülme herkesin alnında yazılı biri vardır.

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Ama inan bana sütten ağzım yandı ve ben de kapılarımı kapattım. Henüz 18 yaşındayım, ama hiç kimseye evet demedim 2 yıldır. Yabancı bir erkeğin sevgili olmak, onun istediklerini yapmak elini tutmak bana çok aşağılık biriymişim gibi hissettirdi. Sonuçta haramdı o bana, nasıl özelimi açabilirdim? Bir yakın arkadaşımın sevgilisi var ve ikisi de dindar insanlar. İnan bana 1,5 yıldır elini tutmamış. Sadece konuşuyorlar ve gizli saklı değil, kapının önünde. İşin garip yönü, sevgilisi kızın no'sunu bir kadın vasıtasıyla istemiş, annesi de biliyorken. işte bu en sevdiğim içine pislik bulaşmamış bir ilişki. Bu zamanda böylesi kolay mı? Ben de kararlıyım, kendimi kullandırtmam kimseye. Gerekirse yalnız ölürüm. Ama üzülme herkesin alnında yazılı biri vardır.

Teşekkür ederim canım . Keşke böyle olsa ama bilmiyorum umarım bu yolda ilerler düşüncem..
güzel bir düşünce ama bu zamanda bunu yaşamak mümkün mü ? çevre insanı çok yokuşa sürüyor
umarım benim gibi yaşın ilerlemeden gönlüne göre biri çıkar canım:)

Bence ideallerinle alakali degilde sanki sansizligindan yakiniyo gibisin.

Karsina cikan var ama sana gore onemli olan sorunlarla( mezhep,irk).
Belkide bazilarina onyargili davraniyosun.
Sonucta insana sans verip ona biraz zaman ayirmadan sana uygunmu degilmi anlayamazsin.

sen istedigin kadar zorla idealini tek basina bulamazsin.
Sana ideal olan kisiye belkide sen ideal olmayacaksin.
Sen biriyle bir adim aticaksin ki onun kurallari ile senin kurallarin arasinda orta yolu bulacaksiniz. Sizin idealiniz olucak.

Aksi takdirde armut copunu temizlemekten yorulup sifira sifir kalirsiniz. Bence biraz idealleri gevsetip sansinizi kendiniz yaraticaksiniz.

canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı senin durumundayım ben 20 yaşındayım daha önce kimseyle çıkmadım aynı senin gibi düşünmekten inan ki mezhep, nereli olduğu benim ailem içinde çok önemli olduğu için ve bende kimseyle çıkıp ayrılmak istemediğim evleneceğim kişi olacak tek kişi olacak düşüncesiyle hiç kimseyle sevgili olmadım benim sevdiğim kişilerde beni sevmedi istemedi arkadaşlara katılmıyorum üzümün çöpü armudun sapı olayıyla alakası yok bu durumun bence mantığına oturmayan kişi kalbinede giremiyor doğal olarak ben seni anlıyorum ama kaderinde yazılı olan gelip seni bulacaktır canım inş

canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı senin durumundayım ben 20 yaşındayım daha önce kimseyle çıkmadım aynı senin gibi düşünmekten inan ki mezhep, nereli olduğu benim ailem içinde çok önemli olduğu için ve bende kimseyle çıkıp ayrılmak istemediğim evleneceğim kişi olacak tek kişi olacak düşüncesiyle hiç kimseyle sevgili olmadım benim sevdiğim kişilerde beni sevmedi istemedi arkadaşlara katılmıyorum üzümün çöpü armudun sapı olayıyla alakası yok bu durumun bence mantığına oturmayan kişi kalbinede giremiyor doğal olarak ben seni anlıyorum ama kaderinde yazılı olan gelip seni bulacaktır canım inş

Çok sağol canım.. Durumu çok güzel özetledin . Anladığın için tekrar sağolasın .. Güzel dileklerin için ayrınca teşekkür ederim ;)

yaşımızda aynı durumumuzda.aynen bende hep ilk ve son olsun diye tam kafama yatmayan kişilerle görüşmedim bile çoğu kez.Görüştüysem de zamanını çalmak istemediğimi içime sinmediğini söyledim bitirdim.
ya zaten belli bi yaşta hayatında biri yoksa,evlenecek birini bulmak için çok fazla seçenek kalmıyor.arkadaş veya akrabaların tavsiye ettiği kişilere şans vermek gerek,çünkü zaman harcamadan bi insanı tanıyamayız ki.zaman kaybı olarak görmemek lazım aslında,belki içlerinden biri başta mantıklı gelmiyor bile olsa iyiki zaman harcamışım dedirtecek;)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım . Keşke böyle olsa ama bilmiyorum umarım bu yolda ilerler düşüncem..
güzel bir düşünce ama bu zamanda bunu yaşamak mümkün mü ? çevre insanı çok yokuşa sürüyor
umarım benim gibi yaşın ilerlemeden gönlüne göre biri çıkar canım:)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. :)
Ben hatalı bi ilişkiden çıktım ve bu ideali kendime ilke edindim. Belki yalnız kalacağım bu gidişle. Tamam mükemmel olamaz kimse, ama benim istediğim ahlaklı dürüst çalışkan biri olsa. Ve tabi denklikte önemli. Mezhebimiz ve eğitim seviyemiz yakın olsa. Ne biliyim içki, sigara vs içmese.. Çok şey mi istiyorum :1:

Sanırım evde kalıcam. Böyle bir erkek var mı dünyada :72:
İlla ki onlarca kişiyle sevgili mi olmam gerekiyor? :50:

Adeta konunun özeti gibi olmuş kutluyorum seni canımm :42::42:

Aslında bakın kızlar benim hislerim adımın altında geçiyor. Adam olaydın da beni alaydın :27:

[video=youtube;3weFYg5yBhc]http://www.youtube.com/watch?v=3weFYg5yBhc[/video]

Back
X