İdeal beden için buraya bekliyorum :)

Bugün eliotik bisikleti 1 saat yaptım suyunu içmeye devam ediyorum 3 öğünu geçmiyorum daha doğrusu gecemiyorum açıkma olmuyor daha fazla.aburcubur yok . değişim başladı çoktan ,ben zayifliyorum istediğim bedende olana kadar devam.

Önceden kahvaltıda tabağıma dolduruyordum artık doyabilecegim kadarını koyuyorum yani yumruğum kadar .Bu dönemi önceden biliyordum az yiyorsun çünkü döndüğünü anlayınca midenin doydum Sinyalini alınca bırakıyordum 18 kilo vermiştim 36 beden pantolanlardan giymistim mükemmeldi bana biraz kilo al diyenler oluyordu onları keyifle dinliyorum ben bu şekilde mutluyum diyordum. Terapi döneminde malesef hicbirsey umursamadim ve kilo aldım .şimdi değişimin 5.günündeyim 1 mayısta başladım ideal bedenime yolculuğunda daha sakinim kendime olan güvenim tekrar geliyor bedenindeki değişimi farkediyorum.tabağına yemek koyarken az koyuyor ve ben bu kadarla doyarim diyorum msj iletiyorum bilinçaltına .

Biz aslında açtığımız için değil zihinsel acligimizi doyurmak için yiyoruz.ama zihinsel açığımız asla diyuramiyoruz böylece kilo almaya devam ediyoruz .önemli olan bedensel açlık aciktiginizda yumruğunu kadar yersen dönüyoruz .zihinsel acl8gimizi kendimize değer vererek severek farkindaliginizi artırarak yok edebiliriz yada zihinsel açligi kitap okuyarak kapatabiliriz örneğin .diyet yapmak kilo almak isteyenlerin yapması gereken birşeymis mesela .Zayıflamak isteyen kişi diyet yaparsa mutlaka fazlasıyla kilo alır ben mesela.

ah ahh beslenmeyle basim dertte sevincli oluyorum yemege sariyorum üzüntülü oluyorum yemege sariyorum. tatli cok yiyorum dedim seker orucuna basladim iyi gitti cok şükür ama simdi de hamurisine abandim.

bilincalti cok onemli yemekten kissam diyorum sonra diyorum vucut buna alisir ilerde hic kio veremem ne yesem kilo alirim filan.resmen kisirdongu

Tam aradığım konunun karşıma çıkması bi kaç yerden kuantum değil de nedir yahu Rabbimin lütfu da diyebilirim tabi ne dediğimiz farketmez sonuçta evrenin yasaları her konuda ısliyor

Merhaba Kozlenmis patates Kozlenmis patates benimle benzer şeyleri düşünen biriyle ve uygulamaya çalıştığım şeyi yapıp sonuç alan biriyle karşılaşmak beni çok heyecanlandırd zira insanlarla bunlari paylastigimda dalga geciyorlar ı yazdıklarını baştan sona okudum ve takipteyim

Tam aradığım konunun karşıma çıkması bi kaç yerden kuantum değil de nedir yahu Rabbimin lütfu da diyebilirim tabi ne dediğimiz farketmez sonuçta evrenin yasaları her konuda ısliyor

Merhaba Kozlenmis patates Kozlenmis patates benimle benzer şeyleri düşünen biriyle ve uygulamaya çalıştığım şeyi yapıp sonuç alan biriyle karşılaşmak beni çok heyecanlandırd zira insanlarla bunlari paylastigimda dalga geciyorlar ı yazdıklarını baştan sona okudum ve takipteyim
Ne arıyorsa insan belki tesaduf belki değil bir şekilde karşısına çıkması aradigin şeyin bence çok güzel dalga geçilecek bir şey değil bebekligimizde Rabbinizin bize yukledigi kodlarla dunyaya gelmisiz sonra cevremizden ailemizden duydugumuz bir suru yanlis bilgi kodlanmis bize ve bu yüzden şu çok faydaliyken biz suyun kilo yaptığını düşünüyoruz Bilinçaltımız yanlış bilgilerle kodlanmis bunu degistirebilirz

ah ahh beslenmeyle basim dertte sevincli oluyorum yemege sariyorum üzüntülü oluyorum yemege sariyorum. tatli cok yiyorum dedim seker orucuna basladim iyi gitti cok şükür ama simdi de hamurisine abandim.

bilincalti cok onemli yemekten kissam diyorum sonra diyorum vucut buna alisir ilerde hic kio veremem ne yesem kilo alirim filan.resmen kisirdongu
malesef canım her zihinsel açıkmada bir dönem bende deli gibi yedim zihinsel açlığımı asla doyuramadim.sonra bilinçaltı değişince 18 kilo vermiştim. Şimdi tekrar başladım işte kesinlikle ise yarıyor bilinçaltı temizliği .yaşasın temizlik

Evinizdeki Yemek yediğimiz tabak kase yerine minik kaseleriniz varsa yemeğinizi yemek icin bu minik kaselerı kullanilirsiniz .yasak yok sadece en başta minik kaseleri Kullanırsanız mideniz kuculecek ve fazlasını yiyemeyeceksiniz mideniz dolunca birakacaksiniz.Asla kalori takibi yapmayın yaptıkça Bilinçaltımız serbest kalmaz ,tartılmayın hiç yada bedeninizin değişimini görmek için ayda 1 tartilin.büyük beden kiyafetlerinizin bazılarını toplayıp kesin ya da Bahçeli bir evde iseniz yakın bilinçaltına büyük beden kurtuldugumuzun sinyali verin şaşırtın yani.kaç kilo da olmak istiyorsunuz kafanızda bunu belirleyin ve hergün ör. Ben 54 kilo oluyorum ideal bedenime dönüyorum gibi telkinler verin farkindaliginizi artıran düşünce molalari verin neden kilolu olduğunuzu sorgulayan probllerinizi zihinsel beslenme ile cozemeyeciginizi sadece bedensel açlığımı gidermek için beslendiğinizi unutmayin.Yatarken olumlu düşüncelerle ideal bedeninizi hayal ederek uyuyun böylelikle sbah uyandiginizda ideal beden ile uyanacaksiniz.gece yatarken olumsuz sizi sinirlendirmek düşüncelerle uyursaniz sabaha sinirli uyanırsiniz. Kendinize güvenin, basarabilirsiniz,farkindaliginizi artırın .sen bir sevgisini bu şekilde yaşayabilirsiniz pozitif olun suyun bedeninizdeki negatif enerjiyi sonlandirdigini biliyorsunuz şu sifadir şu için sevgiler 2s1s

Bugün 7 .günüm herşey yolunda ilerliyor bazı günler sadece iki öğün yedim isteyerek değil açıkmadığım için yemek istemedim.ne yerseniz yeyin önemli olan doyduğunuz an bırakmak.Bugün jillian Eliptik bisiklet toplam 1 saat yaptım 2.5 litre su ile günü kapatıyorum.

Bugün 7 .günüm herşey yolunda ilerliyor bazı günler sadece iki öğün yedim isteyerek değil açıkmadığım için yemek istemedim.ne yerseniz yeyin önemli olan doyduğunuz an bırakmak.Bugün jillian Eliptik bisiklet toplam 1 saat yaptım 2.5 litre su ile günü kapatıyorum.
süpersin masallah canim ben de yarin buna başlamayi düşünüyorum :))

ama öncelikle sana sormak istedigimm şeyler var acligini nasil anlıyorsun ya da tam olarak ne zaman anlamaya basladin veya ne zaman ben tam anlamiyla doydum diyosun o histen bahseder misin biraz

canım valla midemin boş olduğunu hissediyorum yani gurulduyor:dondurma:bilinçaltı çalışmasının 3 günde düşüğncelerim değişmeye başladı çok şükür.doyduğumuda mesela midem doluyor onu hissetmek işte oda kendini iyi dinlemek ya da bilinçaltı çalışması yapmakla ilgili diye düşünüyorum

ben uzun bir süre yazamamışım :) nedense bildirim gelmediğinden cevap yazılmıyor zannediyorum :) artık acıktığımda yemek yiyorum doyduğum an bırakıyorum. bugün acıktığımı hissettim o an dışarıda alışveriş yapmaktaydım 1 çilek aldım ağzıma ve su içtim.. çok ilginç ama doydum.. :) 1 saat sonra acıkarak yemeğimi yedim.. insan bedenini dinlediği zaman var oluyor.. zihnini dinlediğindeyse boş boş yiyerek bedenini mahvediyorsun..

Ben de bayadır yazmadı:dondurma:m canım ya ...ama süper gidiyor yine başaracağım bazı günler günü 2 öğünle kapatıyorum hatta hayır bir öğn daha ye desem de ama acıkmadım ki diyorum uzun aradan sonra sabahları çok ama çok aç uyanıyorum.meğer ne çok yermişim sabahları tok uyanırmışım:KK70::kk77:hiç tartılmadım biliyorum ki emin adımlarla ideal bedene koşıyorum eminim bedenim değişiyor çünkü..Ve devam ediyorum bol su ,şükür ve 1 saat hareket etmek adına yaptığım herhangi bir spor türüne

Aslında tok uyanmıyordum ben daha da aç olurdum eskiden şimdi bakıyorum bedenime soruyorum ne istiyorsun diye :) ona göre yiyorum.. bugün mesela 5-6 çilek , 1 erik , 1 nektarin , az peynir ve 2 dilim ekmek yedim. Şuan gayet tokum. bedenimin istediğine göre yedim.. ama zihnimde şunu yiyeyim ayy bunu da alayım canım şunu çekti yok asla.. bedenim artık ideal beden olma yolunda hızla ilerliyor.. her gün bilinçaltıma ideal bedenimin 60 kilo olduğunu ve bu kilonun benim için sağlıklı olduğunu hatırlatıyorum ve tekrarlıyorum. yürüdüğüm için, nefes aldığım için şükrediyorum. suya ve yediklerime istediğim niyetlerimi yükleyerek yiyorum. ne yersem yiyeyim bedenimin ona ihtiyacı olduğu için yiyorum ve hiçbir yiyeceğin kilo aldırmadığına inanıyorum. artık eskiden sevdiğim dediğim yiyeceklerin adı anıldığında canım istemiyor. çünkü artık yemek yemeyi sevmiyorum. sadece enerji almam gerektiği için yiyorum :) Ş2S

Arkadaslar bende bu cd ve kitabi aldim yarim yamalak yaptim ama mantigi kavradim 6 ayda 10 kg verdim.
Ama ben sabah kalkinca 1 er cay kasigi zencefil zerdecal tarcin yiyorum 500 ml su iciyorum ve kahvaltida 200 ml kefir ve 30 gr badem yiyorum.
Bunlarin beni zayiflattigina metabolizmami hizlandirdigina kendimi inandirdim.
Onun disinda her seyi yatana kadar yiyip iciyorum ama doyunca birakiyorum kendime yasak koymuyorum.kahvaltimi bu sekilde yapmamin sebebi de sabah canim bir sey istemiyor kefir ve bademi seviyorum.ve tam bir tatli hastasiyim. tatli,pasta,cikolata,cips,patlamis misir,kola...gibi seyleri canim istediginde yerim ama doyunca birakirim.
Mesela onceden 1 kutu pringlesi yiyorken simdi 1/3 u ile doyuyorum.zaten bir sure sonra mide kuculuyor ve insanin cani istemiyor.
Yani kesinlikle ise yariyor su an 36 bedenim normalde basen sikayetim var di ama simdi incecik bacaklarim var ,basen de kalmadi.
Su an tek sorunum bacaklarim biraz civik bunun icin callanetic yada eliptik bisiklet yapacagim ama usendigim icin aylardir basina gecemedim.
Bu cd ve kitabin bana ogrettigi sey yemek cope gitmesin diye bitirmek icin ugrasiyordum ama simdi asil copun midem oldugunu farkettim.
Yasak yok istedigimi yiyorum doyunca birakiyorum ,sporu zayiflamak icin degil enerji ve mutluluk icin kendimi iyi hissetmek icin yapiyorum.inanin ev isi bile cok etkili.

Bende ilk dinledigimden 2 sene önce 18 kilo verdim mükemmel bir dönemdi bazıları sana yakışmıyor kilo al biraz dedi tıpkı deniz egece nin dediği gibi onlara gulumsedim ben böyle iyiyim dedim. Ama malesef ruhen kötü bir zaman geçirince umursamadum ve malesef zihinsel açlığıma yenik düştüm. 1 mayis itibarıyla tekrar dinliyorum telkini kendi olan güvenim yine geldi sayılır hemen olacak şey değil tabi 1hafta mola verdim dinlemeye. Tekrar basliyacagim 2. dinleme dönemine. Senin adına sevindim bilinçaltı degisirse hersey değişir.istersen deneyimlerini yazabilirsin buraya .2s1s

X