Benim yerimde kim özelden reklam kokan yazılar alsa bu kanıya kapılırdı bu bir..
Ayrıca dinle dinsizlikle ne alakası var? Ben sizin şahsınıza mı yazdım onu, Kuantum teorisi mantığına yazdım, cdlerini dinlediğiniz kişinin savunduğu teoriye yanii...
Ben size direkt olarak cd yi paylaşın mı yazdım, öğrendiklerinizden örnekleme yapar mısınız dedim o kadar ...
Emeğe saygısızlık mı yapmışım ben böyle diyerek, o zaman Karataycılar, Dukancılar spor yapanlar tecrübelerini asla paylaşmasın.. Sizden tek tek dikde edin buraya yazın mı diyen oldu ??
Neyse sonuçda bazen yanlış anlama anlaşılma olabiliyor yazı dilinde.. Ha bide cd den paylaşımlar örneklendirmeler yapmanız, daha çok o kişinin reklamı olmuş olur, işine yarardı onuda belirteyim.. Ününe ün katardınız..adam okuyunca memnun olurdu kızmazdı yani..
Size topiğinizde paylaşımlarınızda başarılar dilerim, kızmanıza gerek yok sonuçda ben sadece şüphelerimi yazdım, açıkca yazmayıp öyle bir düşüncede kalsaydım sence daha mı iyi olurdu.. Bence böyle daha iyi oldu..