İdare Edilebilir mi?

Deneme sakin uzak dur o karakterden sonra cok pisman olursun

Bir insanla mantik evliligi dusunuyorsam tek bir ozelligine bile acaba dememem gerekir. Sevmedigin birinin kitu huylari zamanla gozunde nasil buyur, hayal edemezsin. Kaldi ki beyefendi bence de cimriymis.

Bana hicte cimri gibi gelmedi..belki biraz fazla tutumlu ve paranin degerini bilen biri sadece.
Benim esimde hesabini bilir.Paranin gitmesinden ziyade kimsenin beni aptal yerine koymasina izin vermem der..cok stresli bir isi var ve gercekten cok calisiyor.Cocuklugunda maddi sikintilarda cektigi icin simdi savurganlik yapmaktan nefret ediyor.
Bence cimrilik ihtiyac olan seyleri almaktan yada ihtiyac duyulan eylemleri yapmaktan vazgecmek ve yapanlara engel olmaktir.

Kadının cimrisi çekilirde, erkeğin cimrisi çekilmez..ilk buluşmanızda kahvenizi bedavaya getiren adam, ilk evliliğinizde neleri bedavaya getirir acaba..kısacası cimri adamla zor diyorum.

İtici geliyorsa sevgili olmayın. Çok maddeci buldum sizi. 1 litrelik kolanın masada olmasının neyi garip. Belki adam 1,5 kutu kola miktarı kola içecek. Neden göz göre göre 1 2 lirada olsa fazla verilsin. Adam gayet doğal yaşıyor. Gösteriş yapmak kolay, içinden nasıl geliyorsa çekinmeden yaşıyor ki bunlar çekinilecek şeyler değil. Olayları maddiyatları ile ölçmeden yaşarsanız mutlu olursunuz. Ayrıca karşıdaki makina değil, test etmek nedir. Bakalım o sizin hakkınızda ne düşünüyor. Zaten burda yazdıklarınızı bilse evlenir mi acaba?

eyvahhh bu adamla evlenirsen varlik icnde yokluk cekersin rezil olursun kim bilir parasini bile saklar senden

cimrilik değil ki bu parasının kıymetini biliyor. bende eşimde pazarlık yaparız bir şey alırken varsa pazarlık ihtimali yani. ayrıca kahve meselesine gelince sizi yakın gördüğü için samimiyetle kampanyadan yararlanmak istemiş. bu cok doğal.

Bu arada bir arkadaş geldi aklıma

Otopark parası vermemek işin arabayı uzak yerde bırakır pazarlık eder vs vs

Sonra da der ki ay ben seni bırakırım neden taksi ile gidiyorsun

Ya da ne bileyim benim taksi ile giderim dediğim bir yer için üç beş kişiyi arar kendisini bıraktırır

Geçen bir yere gittik 4 kişi oturduk yedik içtik neyse 100 tl üstü hesap ödeyeceğiz birisi dedi ki aman suları da pek küçük insan içince kanmıyor bile

Laf olsun diye dedi bu hemen ben koşar marketten alırım dedi gitti su aldı masa altında içeriz dedi

100 üstü hesap ödediğimiz yere 2-3 tl için rezil olacaktık

Ama aynı Adam atlar uçağa ülkenin öteki ucuna gezmeye gider tatile gider vs vs

Herkes farklı alana harcama yapmayı seviyor

Bu söylediğiniz bana mantıksız geldi. Ben burda fikir almak için yazdım herkes gibi , sizlerin fikirlerini merak ettim. Herkes eşi dostu hakkında bir şeyler yazıyor, hepsi bilse yazılanları, hepsi kızabilir soğuyabilir. Herkes için geçerli aynı durum :)

Az önce sizi yanlışlıkla eklemişim yazıma, kusura bakmayın :) söyledikleriniz doğru, bunları yapıcam :)

Cimri adama asla dayanamam hele de varyemezse cok itici canim karar senin tabiki

annemin teyzelerimin bir lafı vardır cimri erkek iyidir hovardalık yapmaz derler hep bence mantıklı birde bu yönden bak olaya alışverişte ben pazarlık yapmayı severim bu bence cimrilik değil ki keşke bende birazcık cimri olabilsem belki sadece böyle ufak indirimlerle felan mutlu oluyordur biraz daha gözlemleyin eski arkadaşmışsınız mesela canım şunu istedi deyin bakalım napacak eğer almazsa cimrilik budur

Şu an arkadaşsınız ama ne güzel.dogal davranıyor yanında arkadaş olduğunuz için....huyunu ya hiç bilmesen sıfırdan başlasa ilişki ....çok koyu bi huy değil tutumlu ne güzel

sevgi yoksa arada çekilmez bence.
Benim eşminde bazen benzer huyları vardır ogün ona takıksam iyice gözüme batar başka zmn güler geçerim duymam bile.
Sevmediğin adamla yapamazsın bence, helede sorunlu adamla.

Ama bu kahve olayı hoş değil bence en azından siz onun hoşlandığı bayansınız yüzünüze karşı senin kahven bedavaya geldi ne demek o kadar içine dert oluyoduysa ben öderim sorun yok bir fincan kahveyi bedavaya getirtecek kadar olmamalı bi erkek bence

Ama bu kahve olayı hoş değil bence en azından siz onun hoşlandığı bayansınız yüzünüze karşı senin kahven bedavaya geldi ne demek o kadar içine dert oluyoduysa ben öderim sorun yok bir fincan kahveyi bedavaya getirtecek kadar olmamalı bi erkek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…