İdare Edilebilir mi?

Kizlar yorumlarinizi okudum, hepinize cok tesekkur ederim. Uzun suredir arkadas oldugumuz icin daha cok ornek var. mesela simdi aklima gelen, self servis olam bir restoranda yemek yerken, 1bucuk litrelik kola, 2 tane kutu kolaya gore daha hesapli geldigi icin, masaya 1bucuk litrelik kola alip koymasi:)) ( restoranda satiliyodu o da tabi ) tutumlu da denilebilir evet, tam cimri degil ama tutumlu da olsa, 3 5 liranin hesabini yapmasi bana itici geliyor. Pek mantiga uygun bir evlilik olmayacak bu biliyorum. Biraz daha dusunup, kendisini biraz daha test etmeliyim:)

Öncelikle bu cimrilik değildir. Bende eşimde pazarlık yaparız gereken yerlerde. Ve evet bozulana kadar eşyalarımızı kullanıyoruz ama keyfimizdende ödün vermiyoruz. Gayette para harcıyoruz. Yani bunlarla cimrilik ölçülmez.

Boyle bi adamla evliligin esiginden dondum zamaninda..adam bal gibi cimri,tutumlu olmak baska bisey.ayda yilda bulusacagin birine icirdigin kahvenin lafini yapiyorsa tutumlu degil cimridir,kimse kusura bakmasin...ustelik isi ve geliri olan biriyse....

Canım bu anlatılanlar cimrilikle alakası yok ki :)
Benim eşim de pazarlık yapmayı sever(kendisi pazarlama işi yapıyor)
Ama ben cimriliğini görmedim. Mutlaka 5 tl bile olsa indirmeyi seviyor. Hep de indiriyor.
Bir saat vardı 500 den 300 e indirmişti. Ben taktir ettim hayatta yapamam. Üstelik para kolay kazanılmıyor bence gayet iyi de yapıyor.
Tekrar ediyorum eşimin bana karşı bir cimriliğini görmedim tam tersine rahat harcıyorum hiç bir eksiğim de yok..

Mantık evliliği dediğimiz şey maddiyat dir e bu adam cimri baya mantıksız bi durum yani

Ama soyle bir sey de var, 4 aydir bana hergun mesaj atiyo, resmen flort eder gibi 4 aydir hergun mesajlasiyoruz, iletisim halindeyiz ve 4 ayda 1 kere bile gelmedi gorusmeye, hep su gun bu gun dedi ama hep isi cikti gelmedi nedense 4 aydir. Farkli sehirlerde oturuyoruz,1bucuk saat mesafe var arada. Gecen hafta durusmasi oldugu icin mecbur tabi 2 kez geldi, gorustuk. Durusma icin geldigi zamAn, yol masraflarini muvekilden aliyor. Yol masrafi icin mi acaba 4 ay gelmedi diye dusunuyorum.

Bazı insanlar pazarlık sever ben pek yapamam ama. Ben cimri olduğunu düşünmedim tutumlu bence. Zenginler tutumlu oluyor genelde. Acaba böyle böyle mi zengin oldular ?

Yok artık sanmıyorum ya o kadar da değildir

:)) yol masrafı için mı.. olabilir ya bilemiyorum ki adamı tanımıyorum sadece yazdıklarından yola çıkarak yorum yaptım. Ama vakit geçirmezsen tanıyamazsın. Sordun mu peki neden gelmiyorsun diye? İşleri de yoğun olabilir mı? Sen git en azından vakit geçirmiş daha iyi tanımış olursun. Çünkü sende emin değilsin anladığım kadarı ile :)

Ahahahhahaha ya yinr eşimden örnek vericem ama geçen yemeğe gittik 4 kişi eşim de arkadaşı da bi anda büyük ayran alalım biz diye atladılar :)) basit şeylere takılma bence gayet mantıklı hareket ediyor. Parayı çar cur etmek istemiyor besbelli.

Çok tatlısın bu arada ya :)) çok güldürdün beni gece gece :))

Bence denersenn hayatında yaptıgın en bütük kötülük olur kendine tabiki ben sizden yasca küçügüm akıl vermiş gibi olmayayım da 24 yasında 5 yıllık evliyim eşimin ilklerde sürekli annesine parayı verip bana vermemesi insana baya koyuyor ve siz 30lu ysslardasnız bu zamana kadar kimseye belki eyvallahınız olmadı bundan sonrada cimri biriyle yapamazsınız asık olsanız bile olmaz evlilikte ask 3 gündür

Çok cimri gibi gelmedi sonuçta pazarlık yapıyor ama ben asla cimri biriyle yapamam

950 liralık saati 350 liraya satmak zorunda kalan esnafa acıdım ben :) Biraz pazarlık iyidir evet ama konu sahibinin sevgilisi 600 liralık pazarlık yapmış, esnaflar da insan yahu, esnafa yazık değil mi? :)

Esnaf sırf çene ve ısrardan kurtulmak için al git demiştir bence en sonunda.

Bence onu deneyebilirsiniz para harcatıcak şekilde deneyin bakalım nasıl davranıcak? Mesela bir konsere ya da eğlence etkinliğine davet edin ne dicek bakalım.Ne gerek var mı dicek yoksa gidelim mi dicek? Cimri insanlar eğlenceye ayrılan paraya çok acıyor ve boşa gitti gibi görüyolar genelde.

Dun onun gibi bir konu gecti, aralikta bostanci gosteri merkezinde yasar konseri varmis, ben yasari cok severim, istanbula gelip ona gitneyi dusunuuorum dedim, yasar beni cok acmaz, biz seninle konser degil de, kadikoy yapariz dedi :))

Dun onun gibi bir konu gecti, aralikta bostanci gosteri merkezinde yasar konseri varmis, ben yasari cok severim, istanbula gelip ona gitneyi dusunuuorum dedim, yasar beni cok acmaz, biz seninle konser degil de, kadikoy yapariz dedi :))

Hah Kadıköy yaparız dediğine göre o gün de onu denicek fırsatlar oluşturabilirsiniz kendinize.Sizi görgüsüz gibi algılamayacağı şekilde ne biliyim pahalı bir menü isteyin ya da alkol kullanıyorsanız en pahalı şaraplardan birini isteyin mesela ben onu çok severim falan diye.Şimdi anlatınca bu dediklerim çok kötü görünüyo olabilir ama tutumlu mu cimri mi anlayabilirsiniz bence biraz da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…