- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Gerekli bence. O kadar çok yaşamayı haketmeyen var ki.Özellikle tecavüzcü pisliklere ve katillere uygulanmalı bence. Haa birde devleti soyup soğana çevirenlere. Geriye kimse kalmıyor kanımca:1closedeyes:
arkadaşlar biliyorsunuz idam cezası kaldırıldı.sizce idam cezası gerekli mi?Kötü Kazen
Gerekli bence. O kadar çok yaşamayı haketmeyen var ki.Özellikle tecavüzcü pisliklere ve katillere uygulanmalı bence. Haa birde devleti soyup soğana çevirenlere. Geriye kimse kalmıyor kanımca:1closedeyes:
Öncelikle gerçekten ince zeka gerektiren bir soru olduğu için tebrik ediyorum.....yerimseniben
Sonrasında da çok insanice olduğunu düşündüğüm bir cevabım olcak....
Her ikisi içinde.....
Öfke yaradılışımızda baş rol oynayan bir dürtüdür....Bunu inkar etmek bana göre sadece kendine yalan söylemek demek....
Ama şu da var ki genelde idamı için dört gözle beklediğim insanlar zaten toplum zararlıları.....
Kim bana Apo'ya kin beslemediğini (KİŞİSEL MANADA) söyleyebilir ki....
O yüzden sevgili Özgürce cevabım....
Her ikisi içinde olacak....
Sevgiler....a.s.
insan olanlar idam edilmemeli bencede ama bir apoya bir tecavüzcüye kim insan diyebilirr
Sen yüreği o kadar güzel bir serçesinki....:asigim:
Bunları kirletmemek adına yorum yapmayacağım....
Ama üzgünüm ki kirlenecek hemde bunu sen yaşarak öğreneceksin...:çok üzgünüm:
Gözlerinden öpüyorum...:a015:
arkadaşlar intikam almak içinse eğer idama destek, bilinki intikam almak hoş bir davranış değildir.yalnız, doğrudur insanoğlu henüz mükemmel de değildir.hangimizin içinde o duygular ara sıra da olsa belirmez ki...yalnız eğer amaç, tecrit etmekse suçluyu ,korumaksa masumu müebbet hapis yeterli olmaz mı?hala karar veremedim kısacası.canımı alanın alayım mı canını?yoksa affedecek kadar büyük olmak, diğer masumların hakkına tecavüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?