- Konu Sahibi BenOzgurce
arkadaşlar biliyorsunuz idam cezası kaldırıldı.sizce idam cezası gerekli mi?Kötü Kazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet elektrikli sandalye,yada vücuda zehir enjekte ederek hemde acısız bir şekilde yapılan uygulamalar var,benim anlamadığım niye kaldırıldı.Aslında bazıları acı çekerek ölmeyi hakediyorlar ama hadi onlar kadar canileşmeyelim.
Gerekli bence. O kadar çok yaşamayı haketmeyen var ki.Özellikle tecavüzcü pisliklere ve katillere uygulanmalı bence. Haa birde devleti soyup soğana çevirenlere. Geriye kimse kalmıyor kanımca:1closedeyes:
aslına bakarsanız bazı durumlar için uygun bence...örneğin abdullah öcalan davası için birebir bir cezaydı fakat bir de şöyle bir durum var ingilterede uzun süre önce adamın biri tecavüzden suçlu bulunuyor ve asılıyor tam 35 yıl sonra adamın suçsuz olduğu ortaya çıkıyor..ben bazen diyorum..
Gerekli bence. O kadar çok yaşamayı haketmeyen var ki.Özellikle tecavüzcü pisliklere ve katillere uygulanmalı bence. Haa birde devleti soyup soğana çevirenlere. Geriye kimse kalmıyor kanımca:1closedeyes:
bazen keske idam olsada bazi pislikler cezalarini bulsun diyorum ama unutmayin allahin vedigi cani ancak allah alir her insan gunahinin bedelini öder er yada gec ya bu dünyada yada ahirette onun icin idam olmasada onlar cezasinin bulacak
ya evet suçsuz yere idam edilenleri bende duymuştum.ne acı.telafisi olmayan bir hata.sadece o mu vur diyince öldürüyoruz biz insanlar.idam gelir bu seferde şuan meydanlarda söylenen sömürgeciliğe karşı sloganları atan gençler yaşları mahkeme kararıyla büyütülüp idam edildi.yaaa bide bu var.kim gerçekten hakediyor?buna karar vermek büyük bir sorumluluk istiyor arkadaşlar.:uhm:
evet bu ülkede hiç birşeyin ayarı yok...gencecik bedenler idam sehpasından sallandırıldı zamanında...
cok kotu suclar ısleyenlr var.ama yınede asmak onları odullendırmek olur.surunecekler en guzelı.hemde Allahın verdıgı canı Allah alır.
Ya aslında Saddam'ı asılırken izleynce baya etkilenmiştim.Yazık,insan sonuçta demiştim. Ama ben ona insan diye acırken,o insanlara acımadı,acınacak durumda olmamalıydı,ölüp gitmeliydi öylede oldu zaten.. Ama acısız olmalıydı. İğneyle falan uyutarak acısız bir ölümle idama karşı değilim. Hakedene yapmalılar. Hatta Hırsızların elini,tecavüz edenlerin şeyini kesmelerinden tarafım:1closedeyes: Ben başa gelsem öyle yaparım heraldeÇok üzgünüm çoook