• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler İçli Köftelerim Neden Patladı ?

Benimde bir sorum olacak hanımlar.
Bende yarın içli köfte yapıp buzluğa atayım diyorum, fakat daha evvel hep taze taze yapıp pişirdim.
Önce tepsi ile ön dondurma işlemi mi yapayım, direk buzdolabı poşetine koyup mu kaldırayım?:KK64:
Ben yağlı kağıt üzerine dizip buzlukta 2 saat dondurup öyle poşetliyorum.

Benimde bir sorum olacak hanımlar.
Bende yarın içli köfte yapıp buzluğa atayım diyorum, fakat daha evvel hep taze taze yapıp pişirdim.
Önce tepsi ile ön dondurma işlemi mi yapayım, direk buzdolabı poşetine koyup mu kaldırayım?:KK64:
Ben saklama kabına koyuyorum. Aralarına buzdolabı poşeti seriyorum, her katta işlem devam ediyor. O zman daha rahat ediyorsun :) parçalanma yapışma olmuyor.

Ben saklama kabına koyuyorum. Aralarına buzdolabı poşeti seriyorum, her katta işlem devam ediyor. O zman daha rahat ediyorsun :) parçalanma yapışma olmuyor.
Şekli bozulmuyor mu bacım, saklama kabında kat kat yapınca?:KK64:

Şekli bozulmuyor mu bacım, saklama kabında kat kat yapınca?:KK64:
Hayır bozulmuyor, bastırmıyorsun çünkü :) mesela, 3 sıra düşün. Saklama kabına göre değişir :)
Ben öyle yapıyorum. Yapınca biraz fazla yapıp buzluga koyuyorum:KK45:

Hayır bozulmuyor, bastırmıyorsun çünkü :) mesela, 3 sıra düşün. Saklama kabına göre değişir :)
Ben öyle yapıyorum. Yapınca biraz fazla yapıp buzluga koyuyorum:KK45:
Sanırım yarın yapamayacağım, elimi yaktım :cry:

Aaaa geçmiş olsun, nasıl Yaktın ? Çok mu ? Krem sür :KK43:
Gecmis olsun noldu?
Eşim şerbetli tatlı istedi, tatlıyı fırına attım, şerbet kaynıyordu. Şerbet tamamdır dedim, balkona götürecektim, tuttuğum havlu ocak demirlerine takıldı. Şerbete bulandım:olamaz:
Elimin yandığına mı yanayım, 2 gün evvel sildiğim dolaplarıma mı yanayım, yeni yıkanmış halıma mı yanayım bilemedim. Sinirden ağlama aldı resmen :olamaz:

Eşim şerbetli tatlı istedi, tatlıyı fırına attım, şerbet kaynıyordu. Şerbet tamamdır dedim, balkona götürecektim, tuttuğum havlu ocak demirlerine takıldı. Şerbete bulandım:olamaz:
Elimin yandığına mı yanayım, 2 gün evvel sildiğim dolaplarıma mı yanayım, yeni yıkanmış halıma mı yanayım bilemedim. Sinirden ağlama aldı resmen :olamaz:
Kötü olmuş yaaa, sen iyisin dimi ? Gerisi halledilir. :(

Ay cok kotu olmus gecmis olsun: ( cok mu sicakti.. keske ocak uzerinde duraydi ya.. suya tutsaydin hemen? Doktora gitmedin dimi?

Kötü olmuş yaaa, sen iyisin dimi ? Gerisi halledilir. :KK43:
İyiyim canım, hemen bulaşıklara girdim, eli soğuk suya sokmak amaçlı. Mutfak dolabının batan yerlerini ve ocağı temizledim :olamaz:
Halıyı kaldırıp, balkona attım ve yerleri sildim. :olamaz:
Elimi bepanthol losyona buladım:olamaz:acım azaldı şükür:KK43:

Neyse, herifimin tatlısını yaptım, gerisi önemli değil:cry:

Back