• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler İçli Köftelerim Neden Patladı ?

1 bardak dediğim 2 su bardağı bulgura 1 çay bardağıydı.Evet annemde aynı şeyi söyledi.Ne güzel haşlayıp yiyin dedi.Israrla ben ona bizim usül değil antep usülü kızartma istiyorum desemde oda aynı ısrarla haşla haşla daha güzel olur diyor..:mad:

Evet onlarıda gördüm bunda da kolay yolu bulunmuş işin.Biraz ustalaşayım bir makinede ben alırım.Yada bakarsın doğum günümde eşim almış gelmiş.Biliyorsun ihtiyaca yönelik hediyeler vermeyi pek sever ..:KK70:

Yapa yapa öğreneceğim inanıyorum..Sırada su böreği var..:hamarat:

Adam içli köfteye doyacak bence de ..:kusmuk:Ama canım o benim ya..O patlak,çatlakları yerken bile harika olmuş harika olmuş diyip durdu..:KK36:
Bizim kültürümüzde kızartma olmayınca haliyle annende haşla gitsin demiştir:KK70:
Aynen kolay yolu bulmuşlar birlikte toplaşıyorlar.Yapıyorlar,buzluklara atıyorlar.
Aynen canım deneyerek öğreniliyor...
Bizim yemek yarışması bölümündede bu sıra su böreği muhabbeti var.:sus:Hatta tontriko tontriko dün yapmıştı.Sıra bizde:kk77:Sen de yaparsan bekliyoruz.Bölüme resim eklersin:KK73:Su böreği içinde şöyle bir şey söyleyeyim.Haşlama suyuna yağ koyarsan yapışmayı engelliyor.:sus:
Rabbim huzur ve mutluluğunuzu daim etsin:KK36:

Koymuyor arkadaşım heralde
Hiç duymadım çünkü
İçi olsa daha iyi
Çok severim
Bi deneyeyim
Püf noktaları aldım
Ustasından❤
Canım hamur dağılmasın diye çok az konuyor.Yani avuç içi kadar bile olsa yeter:)
Çok iyi yoğurman gerekiyor.En önemli püf noktası bu bence:)

özet geçeyim bu akşam aç kaldık :)))

Şaka bir tarafa benim için kriter tadı, tadı çok iyiydi 2-3 tanesi de sadece çatlamış yani bence sıkıntı yok.
2-3 tane çatlamış olması, ilk defa denenen bir yiyecek için, çok çok iyi sonuç.

Bizim kültürümüzde kızartma olmayınca haliyle annende haşla gitsin demiştir:KK70:
Aynen kolay yolu bulmuşlar birlikte toplaşıyorlar.Yapıyorlar,buzluklara atıyorlar.
Aynen canım deneyerek öğreniliyor...
Bizim yemek yarışması bölümündede bu sıra su böreği muhabbeti var.:sus:Hatta tontriko tontriko dün yapmıştı.Sıra bizde:kk77:Sen de yaparsan bekliyoruz.Bölüme resim eklersin:KK73:Su böreği içinde şöyle bir şey söyleyeyim.Haşlama suyuna yağ koyarsan yapışmayı engelliyor.:sus:
Rabbim huzur ve mutluluğunuzu daim etsin:KK36:

Hamaratım benim
Senden daha neler öğreneceğim
:hamarat:

Yok canım daha fazla yoğurman lazım:)Yani hamur bir poğaça hamuru gibi olmalı:)Hamur macun kıvamına gelmeli:)30 dk kadar:)

Hmm anladım tamam yoğururum inşallah olur
Şimdi izledim dış hamuruna kıyma koymuyor
Ben bu şekilde biliyorum

Back