Mezeler - Ordövrler İÇLİ KÖFTE..(Banvit Kıyma İle)

senin tarifini deniyecegim ,icli köfte yapamiyorum umarim busefer basarili olurum

ellerine saglik basarilar dilerim

harika görünüyorlar eline sağlık
Tadıda harika oluyor canım Vallahi herkese tavsiye ederim
Ay bir tane daha, kalpten gideceğim..Migrosa gidiyorum içli köfte almaya

Ellerine sağlık
Migros'a gitme..Bu tarifi aynı veya yarı yarıya ölçü kullanarak yap.Tadından yenmez vallahi Elde yapma ile hazır aynı olurmu yahu İnan kıvam ve tat tutuyor.Riskli degil,dene..
Yaparsın yavrum.Bak bende yapamam diyordum ama çok kolay inanki.Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.Yapabilirsin inan bana Patates hamurun daha iyi tutması için yavrum.Yarı yarıya azaltsanızda malzemeleri bir büyük patates katın.Elinizi korkak alıştırmayın
Yaparsın yapar..Sen daha güzellerini yaparsın hayatım Dene lütfen..
elinize sağlık
tarifiniz farklıymış gerçekten. tadı nefistir eminim pc başında bu hale geldim bu yarışmaya bakarken.
detaylı fotoğraflar ve anlatımla güzel bir tarif olmuş. başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım.Denenmiş onaylanmış bir tariftir.İnan risk sıfır

Canim ellerine saglik ... cok güzel görüynüyorlar
cok zahmet isteyen bir yemek bu.. gercekten bravo sana ben hernekadar canim istesede
3 cocukla basina gecmeyi cesaret edemiyorum:))) Afiyet bal seker olsun...

senin tarifini deniyecegim ,icli köfte yapamiyorum umarim busefer basarili olurum

ellerine saglik basarilar dilerim

Kesinlikle başarılı olursun..Dış hamuruna şekil verirken zorlanırsan elini ıslat bu kadar,takıldığın yer olursa sor hayatım hemen yetişirim ben

Canim ellerine saglik ... cok güzel görüynüyorlar
cok zahmet isteyen bir yemek bu.. gercekten bravo sana ben hernekadar canim istesede
3 cocukla basina gecmeyi cesaret edemiyorum:))) Afiyet bal seker olsun...

Zaman alıyor evet.Hele bu listedeki ölçü olursa Ama Buzluga atarsan misafir geldigindede hemen çıkarır kızartırsın Lytfen dene diyorum

Merhaba

Çok güzel olduğundan eminim.

Ayrıca; hiç yapmadığım ve beceremeyeceğimi düşündüğüm bir şeydir fakat, tarifinizle ben bile hayatımda ilk defa bunu yapmayı deneme cesareti buldum kendimde.

Sanki yaparken, sizin bir elinizin de destek veriyor olduğunu düşündürecek kadar, her ayrıntısıyla o kadar güzel tariflemişsiniz ki, bu bakımdan da çok teşekkür ediyorum size.

Ellerinize, emeğinize sağlık ve yarışmada başarılar diliyorum.

Bu arada fotoları kızım çekti Kocam görse ne yapıyorsun yahu,kafayımı yedin derdi herhalde

farklı bir içli köfte tarifi olmuş ama nefis görünüyor, ellerine sağlık. canım da çekti şimdi :26:
haftasonu denesem mi naapsam

Çok teşekkürler İnanın ben bile yapamam asla diyordum fakat göründüğü gibi zor degil asla.Her aşamayı fotoğraflamaya çalıştım yardımcı olabilmek için.
Kızlar Gerçektende zor birşey degil.Mutlaka deneyin diyorum...Takıldığınız birşey olursa sorun lütfen..

farklı bir içli köfte tarifi olmuş ama nefis görünüyor, ellerine sağlık. canım da çekti şimdi :26:
haftasonu denesem mi naapsam

Sağol canım benim.Gerçektende çok lezzetli oluyor.Mutlaka dene,yapabilirsin bak

ellerine emeğine sağlık canım, çok güzel görünüyorlar o kadar da lezzetlidirler....
sofra bezine iyice sarıp bekletiyotuz ne demek canım?

Haa..Bu arada ben bu tarifi sakat parmagımla yaptım birde,düşünün yani Siz daha iyisini yapabilirsiniz

Yok yok, zaten eğer ben bile buna yeltenmeye karar vermişsem, sayenizde bu işi kotarabileceğimizi düşünüyorum...

Tekrar teşekkürler ve hem size hem de fotoğrafçımıza... Başarılar

ayyyy, içli köfte sayısı ikiye çıktı
ne yapacaz biz allahım

ellerine sağlık

ayy gaza getirme kız beni ama yarım kilo kıymayla çok olmuyor mu yarı ölçüyle kaç tane çıkar mesela
ayy yapabilir miyim kiii
ilk_'in tarifini de merak ediyorum seninkinide
parçalanmaz dimi kızarırken falan
bir de onlar nasıl beyaz iken kırmızı oluyor salça da yok içinde

ben bu tarifi çok iyi bilirim ama patatesle yapilani bilmiyordum ellerine saglik basarilar..

Haa..Bu arada ben bu tarifi sakat parmagımla yaptım birde,düşünün yani Siz daha iyisini yapabilirsiniz

Ay canım bak o parmağını unutmuştum nasıl biraz düzelme var mı?Tekrar geçmişler olsun fazlada zorlama daha çok açıtma kıymetli canını.:)

Eklentiler

• $liebe_997643b4659ea24a11685d82e7882a9c.gif
    494 bayt · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…