- 5 Nisan 2012
- 1.629
- 857
- Konu Sahibi prettywoman89
Arkadaşlar merhaba, dün tartıştık eşimle, çok yakınımızda tekel bayi var ve sürekli eşim burdan bira alıp evde içiyor. Bırakacağım diyor bakıyorum gerçekten almıyor, azaltmış. Sonra gizliden devam ediyor. Ben duymadan sipariş ediyor geldikten sonra yapma diyemiyorum. Bazen alıp boşaltıyorum lavaboya. Bira sarhoş etmez belki ama saçma sapan konuşmaya başlıyor cevap verirsem küfür ediyor, oğlum da var. Konuşma yanında diyorum, en ufak şeye kızıp bağırıyor. Uzatmıyorum kendi haline bırakıyorum o da olmuyor, iyiyken çok konuştum tamam diyor. Sonra içkiyle alakası yok diyor, işlerim çok yoğun yorgunluktan içiyorum bilmem ne, çok konuşuyor ve kesinlikle dinlemiyor eleştirdiğim zaman. Onun dışında başka bir sorunu yok ama tedavi olmak istiyordu randevu alacağım dedi, gitmedi. Zorla bıraktıramayacağımı biliyorum. Ama tam düzeldi derken haftada bir aynı kavgalar. Evi başka yere taşıyoruz, yakınlarında tekel bayi market yok daha muhafazakar çok şükür. Bu seferde gelirken işyerinin ordan alırım diyor. En azından her istediğinde alamaz çünkü, çarşıya mesafeli baya. Tek umudum bu, evde içme demeye korkuyorum çünkü babam dışarda içiyor ve harcadığı para oynadığı kumar yüzünden tefecilere dahi borçlandı. Dışarda daha kötü şeylere bulaşmasından korkuyorum. Evde de biz huzursuz oluyoruz, kendimi geçtim ben babamdan alışkınım da oğluma haksızlık yapıyorum. Bir süreliğine teyzeme gitmeyi düşünüyorum başka şehirde, çok bunaldım. İçimi dökmek istedim, eşimin içki problemi yoktu evlendiğimizde, yurt dışına çalışmaya gittiği dönemde alıştı ve bırakamadı.