- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Tamam ablacim ,afiyet olsun sana...bu gün efkardan içeceksin belli.....yarın sevinçten içersin inşallah.Zaten ameliyatliyim 8 aydir filan i cmiyorum o sanki hergün iciyormusum gibi davranıyor evde içiyorum iciyorsam da bugüne kadar sarhoş olmadım bile içtiğim 3 kadeh en fazla
Ya zaten evlenince beraber içeriz o sorun değilE siz arada iciyorsunuz ve ickiyi oyle alkolik gibi aramiyorsunuz, bunun nesini sorun ediyor ki ? Kendisi hic icmiyor mu ? Eger ickiye tahammulu yoksa kendinizden odun verip birakacaksiniz ya da kendinize bu kadar karistirtmayip ayrilacaksiniz baska yolu yok .
Kız ne ilginç ilişkiniz var. Normalde tam tersi kadınlar şikayet eder. Yakında sevgilin “içip içip beni dövüyor boyu devrilesice, bıktım artık ” diye anlatırsa kumana(!) şaşırmamEn yakin arkadasi birbirimize kuma deriz
Tercihlerinin uymadigi kisiyle evlenme.Az önce sevgilim beni aradı benbu aksam raki balik var dedim çıldırdı yok neymiş benim icmemi istemiyormuş 8 senedir her ictigimde kavga ediyoruz ben seni boyle istemiyorum çeki duz ver kendine dedi kapattı beni olduğum gibi kabul edememesi beni çok üzdü şimdi ben nasıl davranayim konuyu dine baglamayin
Kafan güzel seninYa zaten evlenince beraber içeriz o sorun değil
bu konu polemik yaratir ozellikle ramazan gunu burda oruc tutan uyeler var sevgilinize gelince uyumlu degilsiniz ayrilinAz önce sevgilim beni aradı benbu aksam raki balik var dedim çıldırdı yok neymiş benim icmemi istemiyormuş 8 senedir her ictigimde kavga ediyoruz ben seni boyle istemiyorum çeki duz ver kendine dedi kapattı beni olduğum gibi kabul edememesi beni çok üzdü şimdi ben nasıl davranayim konuyu dine baglamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?