- 21 Temmuz 2013
- 1.129
- 688
- 133
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Kadına içki içmek hiç yakışmıyor bence
Arkadaşın içmiyorsa sana kızmakta haklı kendi kafa denginde birini bul.
Aaay ne taatlıışEn yakin arkadasi birbirimize kuma deriz
Bence şarap hele ki kırmızı şarap en çok kadına yakışıyor.
Denizim neler yazacaktim da konuya, mubarek gun hurmetine sustumPolemik polemik,ban ban ban...
Amaç yalnızca bu
valla kusura bakma ama erkek gibi rakı balık keyfi yapan kadını da çok nadir erkek ister. Düzgün çocukmuş bence seviyorsan bi zahmet bırakıver sende bu keyfi.
valla kusura bakma ama erkek gibi rakı balık keyfi yapan kadını da çok nadir erkek ister. Düzgün çocukmuş bence seviyorsan bi zahmet bırakıver sende bu keyfi.
Hangi yazdigimdan bu ucunu çıkardınız kültür kültür alaka cehalet ne alaka burdamasil yaptığı bana saygisizlikEe biz napalim simdi. Dalga geciyorsun resmen
Böyle bir zamanda.amac polemik yanee
Cahil vede kyltûrsüzsün. Saygı biraz insanlara.
Byyüyunce utanman dilegiyle
hiçbir dine bağlamayin meselaKonuyu dine bağlamayın ne demek?
Hangi dine bağlamayalım mesela?
Siz örneğin mübarek Ramazan günü bu konuyu açarak neyi nereye bağlamak istediniz ?
Sadece iki konuda böyle kıyafet ve icki kendi de içiyor bazen evlenince beraber içeriz diyor ama ben icince böyle söylüyor tablet klavye sinden herhalde yazılar garip cikiyorYinebirben oncelikle nolur harfleri yutmadan ya da karistirmadan yaz konuya gelecek olursak herkes istedigi gibi yasayabilir istersen icersin istemezsen icmezsin ama seni boyle kabul etmiyorsa ayril hep seni kendi gibi yapmaya calisacak belli ki kimse de kimsenin inancini sorgulayamaz inanmayadabilirsin Hristiyan da olabilirsin budiste olabilirsin ya da richar dawkins amcamizin da dedigi gibi dagin tepesindeki ulu cuvcuva da inanabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?