- 10 Haziran 2022
- 282
- 184
-
- Konu Sahibi Hayatbuldum
2 yıl gitti özel anaokulu .ama sert mizacı birini gördü mü. Mesela altına yapacak duruma gelsin öğretmenim tuvalet ihtiyacım var demez.icine kapanikAnaokuluna gitmedi mi?
2 yıl anaokulu ile ilk hali arasında dünya kadar fark vardır ve içine kapanıklığı oldukça azalmıştır. Bu konuda endişe etmeyin.2 yıl gitti özel anaokulu .ama sert mizacı birini gördü mü. Mesela altına yapacak duruma gelsin öğretmenim tuvalet ihtiyacım var demez.icine kapanik
İnşallah benim çocuğum beni yanıltır. Teşekkür ederim yorumunuz için2 yıl anaokulu ile ilk hali arasında dünya kadar fark vardır ve içine kapanıklığı oldukça azalmıştır. Bu konuda endişe etmeyin.
Öğretmenim. Sessiz, toplum içinde içine kapanik bir erkek cocuk annesiyim. 2.5 yaşından beri kreşe gidiyor su an 4.5 yaşında ve aynı ogretmenle devam ediyor. Anca acildi diyebilirim. Ben olsam hakkında böyle bahsedilen erkek öğretmeni tercih etmezdim. Hele ki 50 yaş üstü. Cekingen erkek çocukların baskin mizacli erkek öğretmenler iyi gelmiyor. Bir öğretmen olarak söylüyorum. Daha çok işlerine kapaniyorlar. O kadar küçükler ki uyariyi, sert ses tonunu bile azarlanma gibi algiliyorlar. Yaşı daha büyük olsa hayatı öğrensin, düzeni disiplini öğrensin derim Ama bu çocuklar ztn ozguven ve iletişim problemi yaşayan çocuklar. Modern eğitim metotlarini benimsemis,sabirli, yumusak öğretmenlere ihtiyaclari var en azından ilkokulda. Oğlumu yüzmeye gönderiyorum 1 aydır. Orda grup dersi alıyor ve her derste farklı bir antrenor alıyor. Tüm anteenorler bebek ve çocuklara yuzme öğretmene aliskin, sevgi dolu kisilerken bir keresinde sert, erkek bi antrenor geldi. Çocuğa hiç temas yok, tutma yok, havuzu kenarina filan itiyor kendi su ustunde kalsin diye. Bağıra bağıra konuşuyor filan . Kaç derstir severek yüzmeye giden çocuk bi daha gitmeyecegim dedi. Tekrar havuza alistirana kadar canım cikti. Bu adam da disiplinli , çok iyi antrenor denilen biriydi yani. Sanki milli yüzücu calistiriyor.
Öğretmenim. Sessiz, toplum içinde içine kapanik bir erkek cocuk annesiyim. 2.5 yaşından beri kreşe gidiyor su an 4.5 yaşında ve aynı ogretmenle devam ediyor. Anca acildi diyebilirim. Ben olsam hakkında böyle bahsedilen erkek öğretmeni tercih etmezdim. Hele ki 50 yaş üstü. Cekingen erkek çocukların baskin mizacli erkek öğretmenler iyi gelmiyor. Bir öğretmen olarak söylüyorum. Daha çok işlerine kapaniyorlar. O kadar küçükler ki uyariyi, sert ses tonunu bile azarlanma gibi algiliyorlar. Yaşı daha büyük olsa hayatı öğrensin, düzeni disiplini öğrensin derim Ama bu çocuklar ztn ozguven ve iletişim problemi yaşayan çocuklar. Modern eğitim metotlarini benimsemis,sabirli, yumusak öğretmenlere ihtiyaclari var en azından ilkokulda. Oğlumu yüzmeye gönderiyorum 1 aydır. Orda grup dersi alıyor ve her derste farklı bir antrenor alıyor. Tüm anteenorler bebek ve çocuklara yuzme öğretmene aliskin, sevgi dolu kisilerken bir keresinde sert, erkek bi antrenor geldi. Çocuğa hiç temas yok, tutma yok, havuzu kenarina filan itiyor kendi su ustunde kalsin diye. Bağıra bağıra konuşuyor filan . Kaç derstir severek yüzmeye giden çocuk bi daha gitmeyecegim dedi. Tekrar havuza alistirana kadar canım cikti. Bu adam da disiplinli , çok iyi antrenor denilen biriydi yani. Sanki milli yüzücu calistiriyor.
Benim cocuk için de birebir aynı durum var.tam olarak aynı durumu ben de cocugumda yaşıyorum.Öğretmenim. Sessiz, toplum içinde içine kapanik bir erkek cocuk annesiyim. 2.5 yaşından beri kreşe gidiyor su an 4.5 yaşında ve aynı ogretmenle devam ediyor. Anca acildi diyebilirim. Ben olsam hakkında böyle bahsedilen erkek öğretmeni tercih etmezdim. Hele ki 50 yaş üstü. Cekingen erkek çocukların baskin mizacli erkek öğretmenler iyi gelmiyor. Bir öğretmen olarak söylüyorum. Daha çok işlerine kapaniyorlar. O kadar küçükler ki uyariyi, sert ses tonunu bile azarlanma gibi algiliyorlar. Yaşı daha büyük olsa hayatı öğrensin, düzeni disiplini öğrensin derim Ama bu çocuklar ztn ozguven ve iletişim problemi yaşayan çocuklar. Modern eğitim metotlarini benimsemis,sabirli, yumusak öğretmenlere ihtiyaclari var en azından ilkokulda. Oğlumu yüzmeye gönderiyorum 1 aydır. Orda grup dersi alıyor ve her derste farklı bir antrenor alıyor. Tüm anteenorler bebek ve çocuklara yuzme öğretmene aliskin, sevgi dolu kisilerken bir keresinde sert, erkek bi antrenor geldi. Çocuğa hiç temas yok, tutma yok, havuzu kenarina filan itiyor kendi su ustunde kalsin diye. Bağıra bağıra konuşuyor filan . Kaç derstir severek yüzmeye giden çocuk bi daha gitmeyecegim dedi. Tekrar havuza alistirana kadar canım cikti. Bu adam da disiplinli , çok iyi antrenor denilen biriydi yani. Sanki milli yüzücu calistiriyor.
Yani iste ne gerek var çocuğun bu halinden anlamayan, dan dun bi öğretmenle 4 yıl gecirmesine? Ilkokul yillarinin telafisi yok. Iyi mi olur daha da içine kapansa, kendini ifade edemese? Busbutun okuldan soguyacak çocuk. Ha öğretmen bu adı üstünde, bakıcı değil, anne değil. Çok yumusak yuzlu olmali demiyorum ben de öğretmenim zaten. Kurallari olan tutarli biri olmali ama sefkatli de olmali. Ilkokul ogretmeninde şefkat, sabir, merhamet olacakBenim cocuk için de birebir aynı durum var.tam olarak aynı durumu ben de cocugumda yaşıyorum.
Yani iste ne gerek var çocuğun bu halinden anlamayan, dan dun bi öğretmenle 4 yıl gecirmesine? Ilkokul yillarinin telafisi yok. Iyi mi olur daha da içine kapansa, kendini ifade edemese? Busbutun okuldan soguyacak çocuk. Ha öğretmen bu adı üstünde, bakıcı değil, anne değil. Çok yumusak yuzlu olmali demiyorum ben de öğretmenim zaten. Kurallari olan tutarli biri olmali ama sefkatli de olmali. Ilkokul ogretmeninde şefkat, sabir, merhamet olacak
Başka okula nakil yaptırıp tekrar bu ayni okula nakil yaptırsam öğretmen değiştirebilir miyimYani iste ne gerek var çocuğun bu halinden anlamayan, dan dun bi öğretmenle 4 yıl gecirmesine? Ilkokul yillarinin telafisi yok. Iyi mi olur daha da içine kapansa, kendini ifade edemese? Busbutun okuldan soguyacak çocuk. Ha öğretmen bu adı üstünde, bakıcı değil, anne değil. Çok yumusak yuzlu olmali demiyorum ben de öğretmenim zaten. Kurallari olan tutarli biri olmali ama sefkatli de olmali. Ilkokul ogretmeninde şefkat, sabir, merhamet olacak
Son çare olabilir ama idareyle anlasmaya bakın derimBaşka okula nakil yaptırıp tekrar bu ayni okula nakil yaptırsam öğretmen değiştirebilir miyim
Şu an başka sınıfa alamayız liste yayınlandı diyorlarSon çare olabilir ama idareyle anlasmaya bakın derim
Listeleri olusturan kendileri zaten. Biraz israrci olun, gerekirse bi tanıdık bulmaya calisinŞu an başka sınıfa alamayız liste yayınlandı diyorlar
Yani istese yapar diyorsunuz peki o zamanListeleri olusturan kendileri zaten. Biraz israrci olun, gerekirse bi tanıdık bulmaya calisin