İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...

Şuan yaptığınız şey hiç doğru bir şey değil.
Madem bu kadar mutsuzsunuz bosanin ama kimseyi de boşanmaya ikna etmeye çalışmayın şuan kendi ailesiyle sizi bir arada götürüyor çünkü.

Konuşmamanız bile gerekir

18 yil cekmissin zaten bari bundan sonra duzgun, sevip, sevilecegin, aski doya doya yasayacagin bir hayatin olsun.
Bu nedenle cok akillica adimlar atmalisin. Bence oncelikle o genc adamla tamamiyle ilisigini kesmen gerek. Cunku resmen karisini aldatiyor seninle evlense seni de aldatir, uzer.. Zaten o adamin bosanacagini da sanmiyorum klasik avci erkek yalanlari..

Linç yemek için mi açıyorsunuz şu konuları? Napıcan evli üç çocuklu adamı? Tabiyki de iletişimini tamamen kes. Kafayı mı yedin? Bugün sana evliliğim kötü der, yarın karısının koynuna girer. Ayrıca hadi karısını geçtim 3 çocuğunu gözden çıkarıp başka şehre giden adamdan kime ne hayır gelir? Çocuğunu gözden çıkaran sana ve senin çocuğuna mı sahip çıkıcak?

Hayır çaresizim... Her yorumunuza muhtacım.

Adam niye boşanmıyor? Evli ve üç çocuklu bir adamla ne işiniz var?
Sizin hayatınızın dönüm noktaları niye hep hatalar oluyor, hiç düşündünüz mü?
18 yaşındayken 58 yaşında biriyle evlenmişsiniz, hata 1.
36 yaşındayken de evli ve 3 çocuklu bir adamla berabersiniz hata 2.
Niye normal bir hayatınız olamıyor sizin?
Herkes gibi boşansanız, çocuğunuzla bir hayat kursanız, bir durup dinlenseniz olmuyor mu?
İlla erkek mi lazım? Hadi lazım diyelim, bekarlara kıran mı girdi?
Bence siz dram yaşamaya alışmışsınız, hep bir aksiyon olacak siz de bundan besleneceksiniz.

Evli olduğunu öğrendiğiniz adamla ne planlar yapmışsınız ama çok iyi bir insan olduğunuz için boşan öyle gel demişsiniz. İyi niyetinize hiç inanmadım ne diyim. Azıcık aklınızı kullanın 3 çocuğunun annesini aldatan sizi havada karada aldatır.

Hayır çaresizim... Her yorumunuza muhtacım.
Sana ne vaad ettiğini gerçekten merak ettim. 3 çocuğumu ve karımı bırakıp sana gelicem mi diyor? O böyle diyosa senin vicdanın el veriyor mu buna? Kendin boşanırsan boşan ama Adam iğrenç birisi direkt kurtul ondan

Neden küçük yaşınızda o yaşta bir adamla evlendiniz ?

Evladınız kaç yaşında ?

Kendinizi o aşık olduğunuz adamın eşi yerine koyuyor musunuz hiç 3 çocukla ?

Kimseyi bosanmaya teşvik etmeyin ben evliyken başka bir kadınla ilişki kuran adamın eşinden boşanıp kadınla evlenince ilerde sizi de aldatıp başka birine gidebilmesini çok muhtemel buluyorum . Sadece erkek için değil kadın için de geçerli .

Madem mert erkek ya hani bosansaydi delikanlı gibi öyle sizinle ilişki yaşadım bir şeylere davet etseydi .tabi ki hiçbir şey tek taraflı olmaz .
Ben riyakar bir insana guvenmezdim .

Evlenince çocuğunuz ne olacak o adamın çocukları ne olacak ?

Caresiz olacak mesele tam olarak ne? Adam size metres hayati teklif ediyor. Anlamayacak ne var? Adamin bosanma davasi acacagina inanmiyorsunuz heralde. 18 de tamam bir hata yaptim, simdi kocaman kadinsin. 3 cocuguna ve esine acimayan herif sana ve kizina mi aciyacak. Tamam basta bilmiyordun ve simdi ama.biliyorsun. cocugun var birde. Önce onu mu düsünsen acaba?!

Cok gereksiz bir macera. Adam boşansa bile 3 cocugun ne derdi biter ne nafakasi biter başina bela tekrar.
Adam da boşanmayacak, bosanacak olsa "birlikte yasamaya basladiktan sonra veririz dilekceyi" demez. Metres hayati yasatacak ayri ev acip sonra boyuna bahanelerle erteleyecek o bosanmayi.

Çocuklarını hep ziyaret edecek 3 saatlik mesafede.ben de oğlumla bi hayat kurmaya çalışıyorum işte. Kadında banane ne yaşarsanız yaşayın ben nikahını vermem dedi..
Kabul ederseniz, hayatınıza metres olarak devam edersiniz. Süslemeye gerek yok, gerçek bu. İçinize siniyor mu bu?
Çocuğunuza ne diyeceksiniz? Ben bu amcayla evlendim deyip yalan mı söyleyeceksiniz? 18 sene olduğuna göre, çocuk da çok küçük değildir. Anlamayacak mı ne yaptığınızı? Çocuğunuzun yüzünü yere mi eğdireceksiniz?

Sensiz nefes alamıyorum dedi. Başka vaad yok. Maddi zorluk çekicem üstelik. Ben de sevdim. Yalanım yok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…