Hayır çaresizim... Her yorumunuza muhtacım.Linç yemek için mi açıyorsunuz şu konuları? Napıcan evli üç çocuklu adamı? Tabiyki de iletişimini tamamen kes. Kafayı mı yedin? Bugün sana evliliğim kötü der, yarın karısının koynuna girer. Ayrıca hadi karısını geçtim 3 çocuğunu gözden çıkarıp başka şehre giden adamdan kime ne hayır gelir?
Sana ne vaad ettiğini gerçekten merak ettim. 3 çocuğumu ve karımı bırakıp sana gelicem mi diyor? O böyle diyosa senin vicdanın el veriyor mu buna? Kendin boşanırsan boşan ama Adam iğrenç birisi direkt kurtul ondanHayır çaresizim... Her yorumunuza muhtacım.
Çürüdüm ben...Ayrica 40 yas fark nedir. Gencligin çürümüş resmen.. Bir an once bosan hayatini yeniden kur doya doya yaşa
Kabul ederseniz, hayatınıza metres olarak devam edersiniz. Süslemeye gerek yok, gerçek bu. İçinize siniyor mu bu?Çocuklarını hep ziyaret edecek 3 saatlik mesafede.ben de oğlumla bi hayat kurmaya çalışıyorum işte. Kadında banane ne yaşarsanız yaşayın ben nikahını vermem dedi..
Sensiz nefes alamıyorum dedi. Başka vaad yok. Maddi zorluk çekicem üstelik. Ben de sevdim. Yalanım yok...Sana ne vaad ettiğini gerçekten merak ettim. 3 çocuğumu ve karımı bırakıp sana gelicem mi diyor? O böyle diyosa senin vicdanın el veriyor mu buna? Kendin boşanırsan boşan ama Adam iğrenç birisi direkt kurtul ondan
Hicbir sey icin gec degil evet 20lerinde degilsin ama hala gençsin.Insallah bundan sonra guzel bir hayatin olur. Ama o adamdan lutfen uzak dur.Çürüdüm ben...
Sensiz nefes alamıyorum dedi. Başka vaad yok. Maddi zorluk çekicem üstelik. Ben de sevdim. Yalanım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?