Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

istemsizce eşimi öpüp başıma koyasım geldi

ben gibi bir feminist ....

bunları kendine nasıl yaparsın?

nasıl?

Konu sahibi her yorumuna ayrı sinir oldum!! Pes yani. Ve ayrıl.
Çok şey yazardımda neyse tutuyorum kendimi..
Sen forumun kızlarını dinle hepsi doğru yazmış!

Pis işlerinize Allah'ı karıştırmasanız?
İnsanı dini nikahtan soğuttunuz yemin ederim.
Evli falan değilsin.
Adamın gönlünü yapan, gelip geçici kızlardan birisin.
Sen ondan ayrıl diye, yapmadığını bırakmamış çocuk, sülük gibi yapışmışsınız..

İffetim de iffetim, bu kadar iffet meraklısıysan(ki bence iffet çok başka bir kavram) yapmasaydın kardeşim?
Çözüm yol falan yok. Ne yolu şunca şeyden sonra?
Çocuk doğur o adamdan, kuman da baksın.

Kadın kelimesine bile yakışmıyor şu tavırlar. Bir insan bu kadar kendini rezil rüsva edemez...
Haktır tatlım, az bile yapmış adam.

adam, ne diyor hevesimi aliyim evlendikten sonra icimde kalmasin sizde buna göz yumuyorsunuz
agzinizi burnunuzu kanatiyor bunada göz yumuyorsunuz
simdi yeni sevgili edinmis kendine onada göz yumuyorsunuz
birde bu adamla hala evlilik düsünüyorsunuz
adam, ne yapsa eyvALLAH diyorsunuz :26:

bayilacam simdi :84:

İslâm'dan önce zina ve geçici bir zaman için evlenme yaygın idi. İlk müslümanları tedricen bu adetten uzaklaştırmak ve evlenme imkânı kavuşuncaya kadar kolaylık sağlamak üzere Hz. Peygamber (s.a.v) mut'a nikâhına izin vermiş, sonra yasaklamıştır. Bu izin ve yasaklamanın ardından Mekke'nin fethi yılında tamamen men edildiği anlaşılmaktadır. Sahabenin cumhuru ve mezhep imamları son yasaklamanın müebbet olduğu görüşündedir.Buna göre islâmî evlilik bir kaç günlüğüne gönül eğlendirmek ve tatmin olmak için değil, bir yastıkta kocamak, çoluk-çocuk sahibi olmak, Allâh'a kulluk yolunda yardımlaşmak niyetiyle yapılır.muta nikahı islamda yasaklanmıştır (alıntıdır arkadaşlar) ayrıcada artık bukadarına yuh diyorum pes diyorum.bence sen bi psikolgtan yardım al arkadaşım tek başına bukadar şeyden kurtulamazsın.

ayrıca bazı arkadaşlar konu sahibine yüklenmeyin falan yazıyorlarda şöylede bir atasözü vardır dost acı söyler.burda hiçbirimiz birbirimizin gerçek hayatta dostu arkadaşı değiliz belki ama yapmacık değiliz aynı şeyler kendi dostlarımızın arkadaşlarımızın hatta kardeşlerimizin başınada gelse aynı şeyleri söyleriz çoğumuz.gerçekler acıdır.

Kardeşim sen evli falan değilsin. Dini nikah annen baban çevren eşin dostun bilmiyorsa geçersizdir. O yüzden eşim evliliğim kelimelerini kullanma daha önemlisi düşünme. O adam senin kocan değil.
Adamın her yaptığı arkana bakmadan kaçmanı gerektiren hareketler. Hala neyi bekliyorsun? Hem sapık hem psikopat. Kimin ne dediğini etrafta herkesin ilişkinizi bildiğini falan boşver. Kurtul o pislikten.
Hem şiddet hem gözüne sokarcasina aldatma ve daha enteresani senin bunu kabul etmen. Düşündükçe şaşırıyorum. Tekrar ediyorum kurtul o karaktersiz adamdan.

Evlilik ancak herkese duyuruldugu zaman gerceklesir. Suan sizin sirf cinsellik yasayabilmenin helal olmasi icin kiydiginiz nikahin hic bir gecerliligi yoktur. Cunku insanlara duyrulmamis gizli sakli bir istir.

Hatalarinizin farkindasiniz..

Yapabileceginiz tek ve en dogru sey tum korkulariniza ragmen ailenize gercekleri anlatip bir an once o aptal insandan kurtulmak.

Suan size zor gelebilir aileniz size karsi gelebikir uzulebilir ve insanlarin dedikodusu sizi daha da yipratabilir.

Ama inanin aileniz sizi aff edecektir. Faka susup bu tarjedik iliskiye devam ederseniz kendi kendinizi ucurumdan asaga atmis olursunuz.

Degerinizi fark edin. Haklarinizi ogerenin. Allahtan gayrsindan korkmayin ve def edin gistin o sahsi.

Herkes hata yapar. Onemli olan o hatadan donmek.

Görünen köy klavuz istemez.Bu adam aldatmiş,dövmüş, tehdit etmiş yetmemiş sizinle beraber başka bir kızı daha idare ediyor gözünüzün içine baka baka ve hala ne yapmalıyım diye mi soruyorsunuz. Ay-rı-lın. Nedir yani bekaretmi sizi korkutan , ailenizden korkunuz olsa gizli saklı nikah yapmazdınız zaten demekki o da değil.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama işiniz gücünüz var aileniz var yanınızda, bırakın bu adamı artık daha ne yapması gerek anlamanız için , sizi kullanıyor. Hayat böyle bir insanla telef edilemeyecek kadar kısa. Silkelenip kendinize gelin artık. Herşeyin bir çaresi vardır.Aileniz evlenin diyorsa aldatıyor, dövüyor beni deyin illaki evlen demezler bu durumda. Konu komşuyu da boşverin ne derlerse desinler. Olaylar çığrından çıkmış , kendinizi kullandırmayın, ezdirmeyin artık.

Çıkış yolu falan yok bu ilişkimside. Tek çıkış ayrılmak.

Vallahi kendine bu yapılanları reva görüp devam etmek istiyorsan da beter ol demekten başka şey gelmiyor insanın içinden.

Ki daha da beter olacak durumlar gitgide, bundan emin olabilirsin.

Ayrıca babanın işyerindeki ekemanlar seni bu hayvanın elinden kurtarıyor da nasıl senin ananın babanın haberi olmuyor bunca rezaletten.

Acaba haberleri var da "yeter ki kızımızı alsın " diye göz mü yumuyorlar.

Haberleri yoksa bir an evvel olsun bir zahmet. Bu işi bugün bitir Allah aşkına yeter; kendine daha fazla eziyet etme.

İffetim de iffetim diyorsun ya , sen şu an çok iffetli bir hayat mı yaşadığını sanıyorsun.

Allah aşkına kaldır şu gözündeki perdeyi bir kendine gel.

Kendine gel!!!!!!!!!!!!!!!!

Bir anlik gaflet dediginiz 4 yillik iskenceyi cekmek midir? Erkek arkadasimin israrina dayanamayip birlikte oldum diyen kadin bir anlik gaflette bulunmustur ve ona destek verilir. 4 yil boyunca dayaga aldatmaya 2. Kadina ses cikarmamak bir anlik gaflet degildir. Ogrenilmis caresizlik olabilir ama ondan bile emin degilim. Dini nikah kiymadan once duzgun bir insan olsaydi gene bir derece hak verirdim ama o zaman da baska kadinlar varmis. Konuyu neresinden tutarsani elinizde kaliyor. Yine de herkes en mantikli cozum olan ayrilmayi oneriyor ama hic sanmam. Konu sahibi ancak esi onu terkedince kurtulabilecek. Umarim kurtuldugunun farkina varir.

asla senı sevdiği falan yok sadece takıntısı olmussun sen onun.ayrıca evlillik falan da yok birlikte olmus olmanızsenın en buyuk hatan olsa da yapacagın tek set arkana bıle bakmadan onu hayatından cıkarmak.su an aynı evın ıcınde degılken bunca dayak yemıssın ulkemızde hergun olan kadın cınayetlerını goruyorsun degıl mı hepsının sacma nedenı sözde kıskanclık ılerıde allah muhafaza onlardan olmayacagının garantısını kımse sana veremez sen bıle veremezsın...bı kızla beraber ve sen elını tutamıyorsun.hemde bunu bıle ısteye yapıyorsun yok bu katlanılır yasanılır bı sey olamaz asla

nasıl bir ilişkidir bu, kendinizi neden bu kadar ayaklar altına aldınız... benim söyleyeceğim tek şey, geçen yıllar falan hikaye, bundan sonrası verdır hep, hayatınıza tek başınıza düzgün bir şekilde devam edip bundan sonranızı kurtarmak....

başka biriyle birlikte oldugunu bilerek katlanmak en zoru olsa gerek bence imam nikahıda kalmamıştır başka kadınlarla beraber olunmuştur kesin siz bence ailenize artık onu istemediğini söyleyin ne kendinize daha sakın bir hayat kurun gerçekten unutamıyorum seviyorum diye birşey yok cekılecek eziyet mı canım o

Yasadiklarini okudukca aklimdan tek gecen sey bi insanin hicmi kendine saygisi olmaz geldi hem sizi dovuyor hem aldatiyor hem hakaretler ediyo ve siz bu insan demiyorum bu hayvanla bazi seyler yasadim diye butun bunlara katlanip sizi asalamasina sizi dovmesine sizi aldatmasina izin veriyosunuz kusura bakmayinda namus iki bacak arasinda olmuyo kaldiki sizin bence kendinize olan saygınız yok olmus buda cok uzucu bisey

Psikolojini anlamak imkansız başka kadınlar dayak... Onu bırakmak için daha ne olmasını bekliyorsun. Senin ne acizliğin var ki ona bu halde bağlanıyorsun?

Ya bana konu uydurmA gibi geliyorda. Hayırlısı. inşallah da öyledir. Bir insanın bu durumda olması insanın içini parçalıyor

yukarıda sonra başkasıyla evlenirsem,başka birini bulursam gibi ifadeler kullanmış.peki diyelim bunla ayrıldı başkasıyla evlendi.anladığım kadarıyla ben bekarete önem vermem özgürüm evlenmeden cinselliğimi yaşadım diyebilecek biri değil.eee o zaman ne diyecek evlendiği insana nasıl açıklayacak durumunu kızlığını mı diktirecek ya da başka bişey diyebilecekmi. acaba şu an arkasında durduğu evlliğinden ! mi bahsedecek yoksa. besbelli ki yalan söyleyecek eşi olacak insanı kandıracak yalanlar üstüne bir evlilik temeli atacak iğrençççççlik başka bişey değil.günahtan bahsediyor öyle bir yalan söylemesi günah olmayacakmı(ona hitaben yazmadım çünkü ona söylenecek bir söz bulamıyorum sabah sabah afalladım.bir insanın kendini ne rezil halleredüşürebileceğini düşündüm eleştirmeyin demiş ama okuyup da bunu yapmamak ne mümkün. bi de evliliğim demezmi. valla sonrasında başkasıyla evlenirse ben o erkeğe acırım bu kıza değil.olurmu olur bi de namuslu bir bayan olur kocasının hiç bişeyden haberi olmadığı ikinci evliliğinde!!!
kızım sen müge anlıya git o çözüm bulabilirmi durumuna bilemem.gerçi o seni tersler rezil eder gönderir

asıl sana yapılanın adı aslı günah evlenmekte neymiş...toplumun bu dayatmaları yüzünden kadınlar hatta herkes mutsuz..önemli olan sensin kaç kurtul bu adamdan olmadı o kıza anlat bu böyle diye..polise şikayet et onu...seni sen olduğun için seven birini bul şartsız koşulsuz seven birini..yoksa sevmesin zaten ayrıca nedir bu insaı bukadar kral yapan

Son düzenleyen: Moderatör:

Evli değilsiniz birkere bunu kafanıza sokun,imam nikahı olması için resmi nikah gerekiyor..
İşin içinde şiddet var, ihanet var,kızı kabul ediyorum demeniz var.
Elle tutulur birşey yokki ortada her anınız hata zaten..
Giden yıllar maalesef geriye gelmez,ancak üzerine sünger çekersiniz olanları unutmaya gayret edersinizki olması da gerken budur..
Sakın bana çok seviyordum aşıktım filan demeyin,siz bilerek bunlara katlanıp ses çıkartmamışsınız..
Sevg emek ister,dayak yemek hakaret duymak değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…