Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

Kendini basite indirgemişsin kardeşim.Alacağını almış zaten adam ne yapsın nikah yok bişey yok.Ondan vazgeçemediğinide biliyor.Her haltı yiyor işte.Aklını başına al önüne bak.Sen her halimle üstünken neden ayaklar altında olasın?

mağazada dayak yedın, babanın kulağına nasıl gıtmedı? o anda hiç müşteri yok muydu?
sen bence bir psikiyatriye görünmelisin, çok ciddiyim ben.
sanırım onu vazgeçilmez kılan şey, insan olmayışıydı.
kusura bakma yani.

magazanın iki katlı olup alt katının kullanılmadığnı söylemiştim.. babam dükkana uğramaz. elemanlarda söylemiyorlar.

canım kardeşim sen kendini kaybetmiş durumdasın
işin gücün var kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin

bir kere adam seni zerre kadar sevmiyor hevesini almış yeni heyecanlar peşinde
olayların çok içinde olduğun için gerçeği göremiyorsun

bu adamı hayatından çıkarmazsan tüm ömrün ağlamakla geçer
zaten gizli imam nikahı diye birşey olmaz siz nikahlı falan değilsiniz

bu adamla evleneceğine ömür boyu bekar kal daha iyi
derhal adamdan ayrıl
yatmışsınız olabilir güvenmişsin gençlik hatası yapmışsın
tövbe eder birdaha böyle bir hata yapmazsın
ailene seni sürekli aldattığını evlenmek istemediğini söyle
evlenip elinde bir çocukla dul kalmak mı istiyorsun
çözümsüz hale sen getiriyorsun

sonunu düşünmeden hareket ettiğin için bunlar başına geliyor

hala düşünmeden hareket ediyorsun
annene anlat başta çok kızsa da bir çözüm bulur kimse evladını feda edemez

bile bile lades deme daha gençsin hayatının iplerini al eline
bu adamla birkaç ay görüşmezsen olaylara dışarıdan bakabilirsin
senin acizliğini gördükçe yaptıklarının şiddetini artırmış artırmaya da devam edecek bu gidişle

evlilik konusuna gelince arkadaşlar.. sadece samimi olduğum arkadaşlarım başka semtlerde oturdukları için onlara söylemiyoruz. evet. dini nikahın duyurulması gerekiyor. gerek elemanlar gerek onun yakın arkadaşları ve birkaç tane de abi abla dediklerimiz dini nikahımızı biliyorlar. ve biz bu konuyu şüpheye girmemek adına büyük birkaç hocaya sorduk. sıkıntı yok evlisiniz şuan dediler.

canım kardeşim sen kendini kaybetmiş durumdasın
işin gücün var kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin

bir kere adam seni zerre kadar sevmiyor hevesini almış yeni heyecanlar peşinde
olayların çok içinde olduğun için gerçeği göremiyorsun

bu adamı hayatından çıkarmazsan tüm ömrün ağlamakla geçer
zaten gizli imam nikahı diye birşey olmaz siz nikahlı falan değilsiniz

bu adamla evleneceğine ömür boyu bekar kal daha iyi
derhal adamdan ayrıl
yatmışsınız olabilir güvenmişsin gençlik hatası yapmışsın
tövbe eder birdaha böyle bir hata yapmazsın
ailene seni sürekli aldattığını evlenmek istemediğini söyle
evlenip elinde bir çocukla dul kalmak mı istiyorsun
çözümsüz hale sen getiriyorsun

sonunu düşünmeden hareket ettiğin için bunlar başına geliyor

hala düşünmeden hareket ediyorsun
annene anlat başta çok kızsa da bir çözüm bulur kimse evladını feda edemez

bile bile lades deme daha gençsin hayatının iplerini al eline
bu adamla birkaç ay görüşmezsen olaylara dışarıdan bakabilirsin
senin acizliğini gördükçe yaptıklarının şiddetini artırmış artırmaya da devam edecek bu gidişle

güzel yorumun için teşekkür ederim.. evet.. herşey yavaş yavaş oluştuğu için ne denli ahmaklıklar yaptığnın farkına varmıyor insan.. dışardan bakınca anlaşılıyor hayatın tüm gerçekleri.. o ne evlenilecek insan ne de baba olabilecek.. sadece sevdim. sabrettim. sabrın sonu selamet derlerdi selamete eremedim.. çok acı çektim.. artık dayanamıyorum.. yoruldum.. hemde çok yoruldum..

Senin dini nikah geçersiz canım kimsenin haberi olmadan kıyılan nikah geçerli değildir takımlarımızın haberi olması gerekiyor ayrıca dayak gibi aşağılayıcı biseyi nasil kabul ediyorsunuz ailenizden habersiz evlendiginiz icin ve birlikte dugunuz icinmi yazıyı sonuna kadar okuyamadım dayaktan ve onu affettiginiz yerde koptum
Evlenitseniz dayak ve ihanetten baska bisey olmaz hayatinizda böyle bir ortamda çocuk nasil buyuteceksiniz böyle bir adamla yuva kurmayin bence olan çocuklara olur

nikahınız kabul veya degil o benim bilecegim is degil ama bu bahsettiginiz kisinin 'insan' olmadıgı cok acık.
hatalarımın farkındayım demissiniz, herkes guzel yorumlar da yapmıs,
simdi bundan sonra ne yapacaksınız...?

sanki ayrılmayı istemiyor da diger kadını aradan cıkarıp nasıl tekrar muylu olurumu soruyorsunuz gibi geldi bana.
buradaki kadınların anlattıklarınıza dair onerdigi sey cok net, karar sizin.

hayatım mahvoldu o kisiye mecburum diye dusunuyorsanız eger, kendinize yazık ettiginiz yeter, bir de onunla yasamınızı birlestirip cocuklarınızın hayatını karartmayın

ayrılmadan once de diger kadın da duysun bilsin kokmayın, o kadına medeni bir insanmıs gibi rol yapıyor bile olabilir,
bu kisinin iki kadının birden hayatını mahvetmesine izin vermemek gerek.

evlilik konusuna gelince arkadaşlar.. sadece samimi olduğum arkadaşlarım başka semtlerde oturdukları için onlara söylemiyoruz. evet. dini nikahın duyurulması gerekiyor. gerek elemanlar gerek onun yakın arkadaşları ve birkaç tane de abi abla dediklerimiz dini nikahımızı biliyorlar. ve biz bu konuyu şüpheye girmemek adına büyük birkaç hocaya sorduk. sıkıntı yok evlisiniz şuan dediler.

Nikah kıyma sebebini de söylediniz mi hocalara?
Erkek arkadaşınızın cinsel istekleri doğrultusunda kıydığınızı yani?

nikahınız kabul veya degil o benim bilecegim is degil ama bu bahsettiginiz kisinin 'insan' olmadıgı cok acık.
hatalarımın farkındayım demissiniz, herkes guzel yorumlar da yapmıs,
simdi bundan sonra ne yapacaksınız...?

sanki ayrılmayı istemiyor da diger kadını aradan cıkarıp nasıl tekrar muylu olurumu soruyorsunuz gibi geldi bana.
buradaki kadınların anlattıklarınıza dair onerdigi sey cok net, karar sizin.

hayatım mahvoldu o kisiye mecburum diye dusunuyorsanız eger, kendinize yazık ettiginiz yeter, bir de onunla yasamınızı birlestirip cocuklarınızın hayatını karartmayın

ayrılmadan once de diger kadın da duysun bilsin kokmayın, o kadına medeni bir insanmıs gibi rol yapıyor bile olabilir,
bu kisinin iki kadının birden hayatını mahvetmesine izin vermemek gerek.

o kızın bu durumu öğrenmesi halinde kötü şeyler olacağı konusunda bir tehdit var ortada.. ayrılmaktan korkmuyorum. sonraki hayatımdanda korkmuyorum. benim korktuğum ve beni düşündüren tek şey ailem.. her ayrıldğmzda benden çok onlar üzülüyor. sırf onlar üzülmesin diye bu oyuna devam ediyorum.. kaldı ki ailem ayrılmamıza bir zamana kadar üzülürler orasıda amenna! peki ya sonrası..? ya başkası ile evlendiğimde o evleneceğim kişi bu evlilik olayını aileme anlatırsa..? ya ben başka birisini bulurum olurda o beni kabul edip şuanki insan demeye şahit gerek olan arkadaş kıskançlığından kalkıp aileme söylerse..? aileme böyle birşeyi asla açıklayamam...

Nikah kıyma sebebini de söylediniz mi hocalara?
Erkek arkadaşınızın cinsel istekleri doğrultusunda kıydığınızı yani?

resmi nikah olmadan kıyılacağını ve ailelerimizin haberlerinin olmadan kıyılacağına dair her ayrıntı mevcuttu o sorularımızın içinde.. evlilik zaten imanı kurtarmak adına yapılan bir olgudur. peygamberimizin bir hadisi şerifi var. evlenen kişi imanının yarısını kurtarmıştır diye.. yani kişi kendisini zina batağına batmaktan korkuyorsa bir an önce evlenmelidir diyor peygamberimiz.. bazı sebepler dolayısıyla resmi nikahımızı kıyamamış olduğmuz için en azından bunu yapalım diyerek yapılan birşeydir o nikah..

Şuan okadarzor bir durumdayım ki.. 4 yıllık bir ilişkim var. ailelerin ilk yıllardan bir şekilde öğrendiler ilişkimizi. benim ailem onu istememesine rağmen inat ve ısrarla -salak gibi- onu istedim. Kesin evlenecektik. ancak bazı şartlar yüzünden evlilik sürecimiz uzadı. bu 4yılın içerisinde diğer her genç gibi o da cinsellik istediğni, bir erkek olarak dayanamadığını, kötü yerlere gitmektense eşim olacak olan insandan olmasını söyledi. ilk 3yıl boyunca hiçbir şekilde kabul etmedim. 4üncü yıla girdiğmzde artık ısrarlarına dayanamayarak dini nikah kıyarsak belki olabileceğni söyledim ve nikahımızı kıydık..
ben babamın iki katlı mağazasını işletiyorum. En ufak bir sebepten dolayı babamın dükkanında beni tekme tokat dövdüğü çok oldu. Ki çoğu zaman beni elemanlarım kurtarırdı.. hatta bir keresinde okadar çok dövdü ki.. burnum ve ağzımdan kanlar aktı.. alt kat depo olarak kullanılıyor. çok büyük bir dükkan. alt katta adam öldürseler yukarıya ses çıkmaz.. ben o acılarla o kavga anlarımızda okadar bağırıyormuşum ki seslerim yukarıya kadar çıkıp elemanların can havliyle aşşağıya inmesini sağlıyormuş.. sonrasında ayrılırdım ama o hatasını anlayıp çiçekler çikolatalar ayıcıklar alarak kalbimi yapar ailemden gizli evli olduğum için de belki de kalp kırıklığmın yanı sıra mecburiyetten barışırdım..
Bu 4yıl içerisinde onun hayatına ben olduğum halde okadar çok kıız girip çıktı ki onun hayatına.. Onu çok sevdiğim ve aileme onun yüzünden rest çektiğim için geri adım atamadım.. herşeyine tahammül ettim.. evlenince asla yapmicam, şuan o kızlarla sadece hevesimi alıyorum(ilk çıktığı kız bendim) ilerde evlenince o hatayı yapmamak için şuan hevesimi gideriyorum ben sadece seni seviyorum der bende ağlamaktan çatlasamda patlasam da sadece sabrederdim.. belki derdim.. belki ilerde düzelir..
dini nikahla evlendikten sonra başlarda başka kızlar olmadı, onun yerini az önce anlattığım dayakları aldı.. (evlenmeden önce hiçbir şiddetini görmemiştim) beni çok sevdiğinden emindim. çok kıskanır herşeyimi yasaklar şiddetde hep bunlar yüzünden başlardı.. evlendikten 1yıl sonrasında ben iş seyahatine çıktım. derken benim iş seyahatimde o da benden habersiz -kendisi gazeteci- belediyenin yapmış olduğu bir şehir dışı programına katılmış. otobüs dolusu kızın içerisinde tek erkek olarak.. kızlardan buna çok kişi numarasını vermiş teklif fln etmiş. günde beni 15defa arayan kişiye 2gün boyunca ulaşamayınca hemen istanbula geri geldim. tabi bizim beyefendinin o kadar kızdan sonra burnu bir büyümüş anlatamam.. derken onlardan bir kızın teklifini kabul etmiş. bunu duyar duymaz ayrıldım. 10gün ayrı kaldık. çok acı çektim. sanki heryerde o vardı.. evliliğim iffetimde cabasıydı.. peki dedim ona.. kızı kabul ediyorum..
şuan 4ay oldu o kızla beraber.. onun bütün çevresi bizim ayrıldğmızı biliyor. sırf kıza haber uçmasın diye kendi semtimde elini dahi tutamıyorum belki bir tanıdığı görür gider kıza yetiştirir diye..
yanıma gelmediği 1gün bile olmazken şimdi 8gün görmediğim oluyor..
ailemse artık ayrılmamızdan korkuyor. çünkü etrafımızda bzm uzun yıllar çıkmadğmzı blmeyen kmse yok. adını karaladın diyorlar.. çağır istesinler artık yeter bu kadar diyorlar.. günah diyorlar bir erkekle bir kızın aynı ortamda bulunması..
oysa bilmiyorlarki günah değil yaptıklarımız tek problemimiz onda..
şimdi okadar zor durumdayım ki..
ne yapsam nereye gitsem..
yıllarımı nasıl geriye getirsem
yaptığım çıktığım hatta onu tanıdığım güne lanet ediyorum ancak bu bana hiçbirşeyi geri getirmiyor.. şimdi sizden tek istediğim ben yaptığım hatalarımı biliyorum bana o hatalarımı söylemeniz yerine bana bir yol bana bir çıkış kapısı söyleyin ne olur size yalvarıyorum..
arkadaşlarımdan hiçbirisi diğer kızı bilmiyor. beni dövdüğnü bilmiyor. evli olduğmu bilmiyor. hiçbir dert ortağım yok.. gidecek kapım çalacak kapım bana yardım et diyecek Rabbimden başka kimsem yok.. ne olur.. siz bari bir akıl verin..
:14::14::14:

sorunun ne senin, herşey ortada değil mi? git kıza söyle ben bu sevgilinin imam nikahlı karısıyım ona söylede beni boşasın de.. sonrada adama mesaj at herşey bitti de.. annenlere git benim ağzımı burnumu kırdı de.. hattını değiştir.. sevgilin tehdit ederse savcılığa ve polise bildir (gerçi savcılık ve polis katında kadınların değeri ortada ama bi umut işte!!) ayrıca ailene söyle tehdit ettiğini.. maddi imkanın varsa şehir dışı yada yurt dışına git yeni bi hayat kur kendine

sonuç olarak; o ş..den ayrıl ve hayatını rayına oturtmaya çalış..

he diyosan ki: ben yapamam edemem.. kumanla güzel güzel takıl zaten tahminen fazla üzüntüye dayanamayıp bir sene içinde sinir hastası, 10 sene içerisindede kanser olursun. (aradaki diğer hastalıkları ve dış etkenleri saymıyorum bile.)

karar senin :ssz:

edit: Yukarıdaki yorumunuzu sonradan gördüm.. Cinsellikten dolayı korkuyomuşsunuz sanırım aileme açıklayamam falan diye.. Onun da bi çaresi, bi yolu bulunur elbet.. olmadı psikolojik destek falan alırsınız hallolur bi şekilde.. Ama sırf bu yüzden hayatnızı karartıyosunuz hemde en acı şekilde bunun için bişeyler yapmalısınız yani ''kendiniz için.''

Son düzenleme:
Siz birlikte bir hayat kurmak için nikahlanmamışsınızki sevişmek için bir kitabına uydurmuşsunuz
bunu niye söylüyorum kendini evli olarak görme , olmadığın bir insanı , yaşamadığın bir mutluluğu oynama etrafındakiler salakmı herşeyin farkındadırlar doğruları anlat Bunca şeye rağmen hala berabersen muhtemelen sende pskolojik bir problem vardır anlat bırak sana destek olsunlar.
Sokaktan bir adam çevirsen inan büyük oranda çok daha iyi bir ilişki yaşarsın niye bu karaktersizle biraraya gelme çabasındasın adam sana daha ne yapsın anlaman için?

resmi nikah olmadan kıyılacağını ve ailelerimizin haberlerinin olmadan kıyılacağına dair her ayrıntı mevcuttu o sorularımızın içinde.. evlilik zaten imanı kurtarmak adına yapılan bir olgudur. peygamberimizin bir hadisi şerifi var. evlenen kişi imanının yarısını kurtarmıştır diye.. yani kişi kendisini zina batağına batmaktan korkuyorsa bir an önce evlenmelidir diyor peygamberimiz.. bazı sebepler dolayısıyla resmi nikahımızı kıyamamış olduğmuz için en azından bunu yapalım diyerek yapılan birşeydir o nikah..

Evliyiz demeyin lütfen, kılıf uydurmaya gerek yok..Sizin kıydığınız muta nikahıdır. Cemiyete özellikle ailelere duyurulmayan nikah geçersizdir.

Saygı duyamıyorum böyle bir şeye ben. Keşke beraberliğinizi paşa paşa yaşayıp arkasında dursaydınız...Dini mini hiç alet etmeden.

Diyorum ki, ben bu kk da artık daha fazla şaşıramam. Yok arkadaş her defasında şaşıyorum :25:

Ne diyelimde yol gösterelim bilemedim inanki. Hayır kanlar akasıya dayak yiyen bir insan nasıl bir ayıcığa kanar?
Nasıl sevgilisini ( eşim dediğini) bir başka kadına sunar ve kendini 2. kadın durumuna sokar?
Üstelik o kız duymasın diye 40 takla atar ?
Hiç bir yerin tutamadım, üzgünüm.
Kendine bu iğrenç yaratığı reva görüyorsan "düzelir diye bekle" görmüyorsan "ayrıl"

Bir de, dini nikah sadece bu hallerde yapılıp gizli tutulduğunda hiçbir geçerliliği yok.
Zinadan korkup yapıyorsunuz ama x2 günah.
Yani bilde, kocam deyip katlanma bu rezilliğe..

“ Nikâh, hem aile hem de toplum için büyük öneme sahip bir sözleşmedir. Bu sebeple yalnızca kadın ile erkeğin evlenmek üzere anlaşmaları yeterli görülmez. Bu konuda her toplumun, kendi inancına, gelenek ve göreneklerine göre koyduğu kurallar vardır. İslam’dan önce Mekke’de kız, babasından veya velisinden istenir, kıza mehri verilir ve nikâhı kıyılırdı . İslam bu uygulamayı kabul etmiştir.”
alıntıdır.

Başkasına gitmesin diye dini nikah kıymamış mıydın yahu? Ben o kadar anlamam ne günahtır ne sevaptır. Ama sırf seks yapmak için dini nikah kıymak, nikahsız olarak seks yapmaktan daha günahtır herhalde.

yani diyecek çok şey var fakat herkese akıl fikir mukayese gücü verilmiş.
şimdi size ne dememizi bekliyorsunuz?
anlattıklarınız skandal, rezalet, utanç kaynağı.
dini nikah yapmışsınız. ben kuran pek bilmesem de islam felsefesi ile ilgilenirim. siz hiç mi bilmiyorsunuz islamiyet hakkında bir şey?
dini nikahı ne zannediyorsunuz? dini nikah herkese biz birlikteyiz, ömrümüzü birlikte geçirmeye karar verdik demek için yapılır. siz kimseye haber vermemişsiniz??
nasıl böyle bir şeyin içindesiniz aklım almıyor. bu acizlik, rezaleti aklım almıyor. anneniz babanız öğrense kahrolur biz bunun için mi evlat büyüttük diye. alt tarafı birlikte olmuşsunuz. aman ne büyük olay. bu mu sizi bağlayan şey? çok yazık çok.

ileride birine bekaret olayını nasıl açıklayacağınızı falan düşünüyorsanız da, önce tüm diğer şeyleri kabul ettiğinizi nasıl açıklayacaksınız onu düşünün.

arkadaslarin dedigi gibi gizli nihaniz gecersizdir.
okadar dayak, kizdan sonra akilanmamissinki..
bence sen bu iliskiyi kafandan bitirmek istemiyorsunda.
yoksa bu adamin kicina coktan atardin tekmeyi.

gercekden kendine yazik etme..
ondan ayrildigin an, hayatin korktugun gibi olmayacagini goreceksin.
ailenden sakin korkup, evlenme, sakin!
otur ailenle, bu cocukla evlenmeyi dusunmuyorum de,
cunku eyer evlenirsem, beni hergun dover ve baskalari ile altir demen yeterli olur.
onlar ozaman baska soru sormazlar zaten:)
korkma! eyer evlenirsen artik korktugun ailende o laf atacak millete olmayacak.
yapa yanliz kalirsin...

Back