Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

Kendi dusen aglamaz sizin icin zerre uzulmedim.. Adamla cinsellik yasadiniz diye her zulmune goz yuman sizsiniz. Aldatilmayi sineye bile isteye ceken sizsiniz. E biz neye uzulecegiz? Ha bu arada evli mevli degilsiniz, gizli dini nikahiniz var sadece.

Son düzenleme:
Birak gitsin bu onursuz adami bu ne yaaaa
Ne evliligi adamin resmen kölesi olmusun hersey var inanamiyorum ve sen hala kabul ediyosun kendini maşa olarak kullandirtma cok sinir oldum ya...

bu arada, hatalarımın farkındayım demişsiniz ve çıkış yolu istemişsiniz.
tek çıkış yolu her şeyi göze alarak ayrılmak.
acı çekmeyi, tehdit edilmeyi ve türlü rezilliği göze alarak ayrılmak.

aileniz size çok kızar bağırır çağırır belki döver ama sonuçta siz onların kızısınız. asla sırtlarını dönmezler. tek çözüm yolu ayrılmak.

bence siz sadece birlikte oldunuz diye evlenme çabasındasınız...bunca zaman madem evlencektiniz neden hala ortada bişey yok....bu adamdan ne köy olur ne kasaba size...bence bundan sonraki yolunuza hayatınıza bakın

off yaa sinirlenmiyeyim diyorum hergün ayrı bir konu beni çıldırtıyor arkadaşım sen ne yardımı istiyorsun herşeyi kabul edip bide dini nikahı sex yapabilmek için kullanmışsınız ayrıca bide evli olduğunuzu sanıyorsunuz :53: Allah akıl fikir versin sizin gibi hatunlar olduğu sürece adamların sırtı yere gelmez evveallah :ssz::ssz:

okurken içime bi şey oturdu kendim yaşasam en az bu kadar üzülürdüm. herkes kaderini kendi elleriyle belirlermiş ama hata insanlara mahsustur kimse mükemmel değildir ama bu adamın size yaptıkları çok iğrenç ve onur kırıcı. şuan arayıp artık onu istemediğinizi söylemeniz yeterlidir. ayrıldığınız için bi şey yapıcağını zannetmiyorum diğer kızla doldurur yerinizi. ailenize söylemesindende korkmayın evet hayalkırıklığına uğrayıp üzülüp kızabilirler ama siz onların evlatlarısınız eminim bir zaman sonra sizi affederler. allah yardımcınız olsun sizin adınıza üzüldümm gerçekten Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın ve bir daha böyle hatalar yapmazsın inşallah.

Dini nikahtan evliliğim diye bahsediyormuşsunuz. Herkes etrafta bağırıyor resmi nikah resmi nikah diye?
Niye? Hakkınız hukukunuz belli olsun diye. Allahtan hamile kalmamışsınız
Ve sadece sevişebilmek için dini kullanıyorsunuz aklınızca.
Daha evlenmeden kumayı kabul etmişsiniz.
Kendinize bunu neden yapıyorsunuz neden bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizi bence önce bunu sorun kendinize!!
Çok şaşırdım gerçekten.
Bir de her satırda evliyim evliyim yazmışsınız!

Son düzenleme:
okurken içime bi şey oturdu kendim yaşasam en az bu kadar üzülürdüm. herkes kaderini kendi elleriyle belirlermiş ama hata insanlara mahsustur kimse mükemmel değildir ama bu adamın size yaptıkları çok iğrenç ve onur kırıcı. şuan arayıp artık onu istemediğinizi söylemeniz yeterlidir. ayrıldığınız için bi şey yapıcağını zannetmiyorum diğer kızla doldurur yerinizi. ailenize söylemesindende korkmayın evet hayalkırıklığına uğrayıp üzülüp kızabilirler ama siz onların evlatlarısınız eminim bir zaman sonra sizi affederler. allah yardımcınız olsun sizin adınıza üzüldümm gerçekten Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın ve bir daha böyle hatalar yapmazsın inşallah.

bende uzuldum vallah, hata suclayip, acimasiz seyler yazanlarada sinirlendim..

aslinda benim boyle bir ardasim vardi, zadece dayak yoktu ve en iyi arkadasimdi..
bana durumundan bahsetiginde, ben arkadasligimiza noktayi koymustum..
yasimiz kucuktu, simdi aklim olsaydi yaninda olurdum:)

simdi baskasi ile evli, cok mutlu ve bir kizi oldu:)

gizli yapıldığı için dini nikah kabul olmaz yani evli değilsin. Sen baştan ipleri adamın eline vermişsin ufak tefek hatalar olur tamam ama kabul edilecek şey var edilmeyecek şey var sen nası böyle sessiz kalmışsın anlam veremedim sevgi bile bi yere kadar insan da biraz da gurur olmalı bence..

Seni o kadar çok seven insanın gözü başka birini görmez ne demek hevesimi alıyorum sen ne oluyosun burda onlarda olupta sende olmayan nedir de onları tercih ediyo ??

Dövmesini hiç söylemiyorum bile ortada bi sebep bi yanlış yok ağzını burnunu kanatana kadar dövüyo sende buna ses çıkarmıyosun geri barışıyosun..

Kadınların böyle susup ses çıkarmadığı için bu haldeyiz zaten madem çalışıyosun kendi ayakların üzerinde duruyosun hiç eyvallah bile etme afedersin ama bu saatten sonra yine adamı kabul edipte barışırsan senin akılsızlığın başka hiç bişey değil. Böyle bi adam hiç bi zaman düzelmez öyle bi beklentin varsa da unut.

bende uzuldum vallah, hata suclayip, acimasiz seyler yazanlarada sinirlendim..

aslinda benim boyle bir ardasim vardi, zadece dayak yoktu ve en iyi arkadasimdi..
bana durumundan bahsetiginde, ben arkadasligimiza noktayi koymustum..
yasimiz kucuktu, simdi aklim olsaydi yaninda olurdum:)

simdi baskasi ile evli, cok mutlu ve bir kizi oldu:)

evet çok acımasız yorumlar var ama kimse bilerek isteyerek yapmaz böyle şeyleri insan bi anlık gaflete düşebiliyor ve kimseye kınamaya gelmez bugün ben hayatta yapmam diyebileceğimiz şeyleri yarın yapabiliyoruz. ve kötü durumda olan bir insana kesinlikle dışlamamk gerektiğini düşünüyorum herkes dışlarsa o insanın hali ne olur ? daha kötü sonuçlara bile sebep olunur Allah korusun.
arkadaşınız iyi toparlanmış ve hayatına devam etmiş ne güzel keşke yanında olabilseymişiniz ama küçükmüşsünüz herşeyi düşünemiyorruz maalesef.

cehaletmi desem ne desem bilmedim. seni hçbir kuvvet bu adamdan ayıramaz. dayak yediğin halde kabul ettiğin için.. Allah akıl fikir versin yat kalk dua et ALLAHIM GÖZLERİMİ AÇ de.

İçinden çıkılmaz bir durum değil bu. Sizin yapmanız gereken tek şey var; ayrılmak. Sevdiğinizi sanıyorsanız bu kişiyi yanılıyorsunuz. Sadece hırs olabilir hissettiğiniz çünkü kimse kendine bu kadar kötü muamele eden birini seviyor olamaz. Yine aynı sebeplerden bu adamın sizi seviyor olma ihtimali de hiç yok. Bu adam siz onu terk ettiniz ve başka biriyle beraber oldunuz diye ortaya çıkıp ailenize 'yok biz imam nikahlıydık, yok biz cinsel ilişki içindeydik' falan diyeceğini hiç sanmıyorum. Sizin ağzınızı burnunuzu dağıtan, sizi hiç yerine koyan birinin sizi kaybettiği için üzüleceğini mi sanıyorsunuz? Empati ve vicdan yoksunu bir adam bu ve korktuğunuz şeyleri yapacak olursa bunun tek sebebi de hiçbir mutluluğa layık görmediği, hiç saygı ve sevgi duymadığı ancak bazı sapkın psikolojik ihtiyaçlarını karşıladığı oyuncağının elinden kaçmasına duyduğu öfkeyle, o oyuncağı kırmak, bir daha da oynanmaz hale getirmek istemesi olabilir. Bu ihtimal için siz de bir strateji belirleyin. Bunca zaman içinde onun da bazı zaaflarını, korkularını öğrenmişsinizdir. 'Yeni bir beraberlik nasıl kurarım, dürüst olup anlatırsam geçmişimi, bunu bana karşı kullanır mı?' gibi endişelere kapılmak için çok erken değil mi? Siz önce bu adamı defedin hayatınızdan sonra yaralarınızı sarmaya çalışın. Dinlenin, toparlanın. Herkes hata yapar ama hatayı, yanlışı doğru yapmak için bu kadar ısrarcı olmamak lazım. Sizi tanımıyoruz ama bir arkadaş, dost gibi sıkıntınızı anlayıp yorumlamaya çalışıyoruz. Belki yorumlarımız sert ama bilirsiniz insanı düşmanları sırtından, dostları kalbinden bıçaklar (dost acı söyler anlamında).

o kızın bu durumu öğrenmesi halinde kötü şeyler olacağı konusunda bir tehdit var ortada.. ayrılmaktan korkmuyorum. sonraki hayatımdanda korkmuyorum. benim korktuğum ve beni düşündüren tek şey ailem.. her ayrıldğmzda benden çok onlar üzülüyor. sırf onlar üzülmesin diye bu oyuna devam ediyorum.. kaldı ki ailem ayrılmamıza bir zamana kadar üzülürler orasıda amenna! peki ya sonrası..? ya başkası ile evlendiğimde o evleneceğim kişi bu evlilik olayını aileme anlatırsa..? ya ben başka birisini bulurum olurda o beni kabul edip şuanki insan demeye şahit gerek olan arkadaş kıskançlığından kalkıp aileme söylerse..? aileme böyle birşeyi asla açıklayamam...

bildigim ne kadar kotu kelime varsa hepsini sarfetsem dahi bu kisiyi tanımlayamayacak kadar zayıf kalır, bir de erkegim diye geziniyor.
bu tiplerin en guclu kozu, tanıdıgı kadınların cinsel hayatlarını paylasmakla tehdit etmek,
belki siz bu konuda ilk degilsiniz ve anlattıgınız kisi insanlasamaz, son olmayacaksınız bence.

ailenize onun sizi aldattıgını bu nedenle ayrılmak istediginizi soyleyin kabul eder hatta daha sonra tekrar barısmanızı kendileri engellemek isterler bence.

bu kisiyle degil bir omur 1sn bile gecmez, gecmemeli.
o yuzden baskasıyla evlenemezsem yine ona mecburum diye dusunmeyin, bir suru kadın var tek basına dimdik duran.
baska biri cıkarsa karsınıza, bu o zaman dusuneceniz bir sey. su an karar vermenize engel olmasın.
hem belki yeni tanıstıgınız kisi cok anlayıslı cıkacak... ama su an en olumsuzu dusunerecek karar vermeniz ilerde hayal kırıklıgı yasamamanıza ve ayrılma kararınızdan pismanlık duymamanızı saglar ki bu da geri donmemeniz icin onemli.

hayatımın hicbir kritik noktasında yalana basvurmadım ancak yasadıklarınızı da yasamadım...
(bu yazacagım ne kadar dogru olur bilemiyorum)
eger ilerde guzel bir yuvanız olursa bu konuyu unutun,
o kisi karsınıza cıkacak olursa, esinize veya ailenize bir sey derse kıskanclıktan iftira attıgını soyleyebilirsiniz belki.
ya da yalansız bir cozum bulursunuz.
belki esiniz bu durumu zaten bilen biri olur...
ama korkunun ecele faydası olmadıgı kesin.

simdi gelelim baslangıca,
ayrıldıgınız taktirde ya da o kadının ogrenmesi durumunda ailenize gelip soylemesi,
ya az onceki gibi yalan gibi bir seye basvuracaksınız (ne kadar gecerli olur bir fikrim yok)
ya da en iyisi, aileden size yakın biri ablanız varsa vs onunla paylasacaksınız.
anneniz nasıl biri bilmiyorum, o da olabilir. bunu bir sır olarak paylasacaksınız ve size gelen her iftiradan anneniz size arka cıkarak bu konuyu atlatacaksınız.

zaten elemanlar sizi dovdugunu gormus,
hatta babanız veya ailedeki erkek bireyler adımız cıktı vs gibi seyler soylerse de sahitlerinizle beraber o konuyu da acarsınız.
ve onların uzulmemesi icin hep sustugunuzu, artık dayanamadıgınızı soylersiniz.
bu durumda kimse kızına, kardesine dayanamaz, ayrılıgınızı kabullenirler ve o kisinin bir daha ne dukkanın ne de evin etrafında dolasmasına izin verirler.

evet çok acımasız yorumlar var ama kimse bilerek isteyerek yapmaz böyle şeyleri insan bi anlık gaflete düşebiliyor ve kimseye kınamaya gelmez bugün ben hayatta yapmam diyebileceğimiz şeyleri yarın yapabiliyoruz. ve kötü durumda olan bir insana kesinlikle dışlamamk gerektiğini düşünüyorum herkes dışlarsa o insanın hali ne olur ? daha kötü sonuçlara bile sebep olunur Allah korusun.
arkadaşınız iyi toparlanmış ve hayatına devam etmiş ne güzel keşke yanında olabilseymişiniz ama küçükmüşsünüz herşeyi düşünemiyorruz maalesef.

sorun iste, bu tur arkadaslari hemen dislamamizdan kaynaklaniyor.
ayni hatalari bizler, kardeslerimiz, sevdiklerimizde yapa bilirdi..
gercekden uzun bir sure ben bu tur sorunlari zadece tek pencereden baktigim icin, burdaki arkadaslar gibi dusunuyordum.
ama soruna biraz genis baktigimizda hatalardan dondurmeyi sagliya biliriz.

zaten hatalarini biliyorlar, tekrarlamaya gerek yoki,
elini tutup destekleyemedigim, halde ayaklarinin uztunde durmus yine..
insallah bu arakadasda kendisi icin, cezaretini toplayip kendini kurban etmez ve dahada gunaha girmez...

ailem dayak yediğimi bilmiyor diyorsun ya o zaman söyle ve onların seni ondan zorla çekmesine razı ol ha kızlık sorunundan başka biriyle evlenemem dersende ömrünce bekar kalsan o adamdan yine de iyidir

ben konu sahibinin bizden ne istedigini anlamadim :( ben cok seviyorum nasil duzeltirim mi,ayrilmalimiyim sizce mi, ayrilmak istiyorum tehdit oldugu icin ayrilamiyorum ne yapayim mi? ben hic birsey anlamadim ki zaten cocugun sevgilisi var ne ayrilmasi, cocuk bi yere gidemessin ailene soylerim mi diyor? sadece cinsellik icin gelip tehdit mi ediyor? kafam karisti yaaa :(((
biri bana aciklasinnnn!
ay bide sevgilim bi kizla cikmaya basladi kiz anlamasin die bin taklaa dediiii.beynim bulandi benim

Şu dünyada herşey insanlar için bi hata içindesin ve farkındasın bence dönmek içinde geç değil ne olursa olsun hiç bir aile evladının kötülüğünü istemez çok zor farkındayım ama bence yapman gereken şey durumunu ailene söylemen ve hata yaptığını kabul ederek onlardan af dilemen belki zor bi süreç olacak ailen sana kötü günlerde yaşatabilir ama şu durumundan daha kötü olacağını düşünmüyorum onların desteğiyle atlatırsın zamanla unutulur ve yani hayatına başlarsın sadece zamana ve ailenin desteğine ihtiyacın var hatalar insanlar için Allah yardımcın olsun..

bırakın hacıyı hocayı da kendinize gelin allah aşkına. sizin elinizde borda renkli bir cüzdan var mı siz onu söyleyin bana? bu adamla evli mevli değilsiniz siz. öncelikle bunu belleyin. akabinde o adamdan ayrılın. ve sonra yeni bir hayat kurun. yazdıklarınızda bakire olmamanızı kaldıramicak bir aile ve çevrede olduğunuzu anlıyorum ama artık bunun da çözümü var kızlık zarınızı diktirebilirsiniz.

not: kızlık zarı dikiminin etik olduğunu düşünmüyorum ama bazı kesimlerde kadınlar kendini kabul ettirmek için böyle şeyler yapmak durumunda kalıyorlar. cevap yazan arkadaşlar bana laf etmesin şimdi :ssz:

Back