Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

Canim sana şunu söyleyeceğim. 4 yıllık ilişkinde neler yaşamissin.senin hataların var veya yok onu konusmayacagim ama şimdi geriye dönmek istiyorsun ,ki aynı hataları yapmamak için. Bundan 10 sene , 15 sene sonrasını düşün. Keşke 10, 15 senemi onla acı çekerek geçireceğime 4 senede ilişkim bitseydi dersin.allah yardımcın olsun.

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki beş sene önce bnmde hayatımda böyle bi pislik vardı ( dayak degilde bi iki tokat yemişimdir) nyse tabi niakhlık flnda bi durum olmadı sadece uzun bi süre cıktık sonra ögrendimki bu başka biriyle çıkıyo :) o zmn bnde 17 yasında flanım diğer kız bnden büyük tabi :) kızın bnden haberi var bnmde kızdan haberim var ama bn kızı sorunca o okuldan arkadasım evli ztn ablamla arkadaş ondan görüşüoruz diye kandırıyo tabi bnde salak inanıyorum :) kızı ne diye kandırdı bilmiyorum ama sonra bnm kafa dank ediyo kızla konuşup anlatıyorum herşeyii o mahlukattanda ayrılıyorum :) daha bir hafta geçmeden biriryle çıkmaya başlıyorum (hala beraberiz allahıma şükürler olsun karşıma böyle biri çıktı ) bnm başkasıyla çıktıgmı ögrenince şuanki nişanlımı arıyo bni kötülüyo fln. Nişanlım agzının payını veriyo bna laf ettirmedi kurban oldugum :) sonrada bni aldattıgı kızla evlendiler :) bazen kötü sandıgın şeyleri lehine çevirebilirsin bn o olaylar sayesinde şuan nişanlımın gözünün içine bakıyorum ne kadar temiz kalpli ne kadar düzgün biri diye karakterine kişiliğne her gün bi dha aşık oluyorum şükrediyorum allahıma bnce güçlü durursan silip atabilirsin bunları bnm 17 yasında yaptıgmı şuan sen dha güçlü durarak yapabilirsin :) allah yardımcın olsun inşallah ilk iş o pislikten kurtulursun ama yapıcagın ilk iş kızı bulup herseyi anlatmak olsun yoksa naparsan yap sonuca varamazsın kızla konuş ikinizde aynı anda bırakın göt gbi kalsın ortada :)

İnsanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmazmış..
Evliyim dediğiniz dini nikahsa bunun günümüzde hiç bir değeri yok. Bir bayan olarak kendinizi ezmeye , arka plana atmaya , yok sayılmaya layık görmüşsünüz.. Elalemin dedikleri için mi buna katlandınız yoksa beş para etmeyen bir insana olan aşkınızdan mı? Yapacağınız şey ortada belli aslında " ayrılmak" ama sizin bunu yapacağınızı hiç sanmıyorum..

Son düzenleme:
bu devirde resmen üzerine kuma getirilmesini kabul etmiş genç bir kadın..
sevgilisinin baskılarına dayanamayıp kendisini ona teslim eden genç bir kadın..
dayak yiyen ama hala o insan müsvettesi ile kalabilen genç bir kadın..
kuzum sen aklınımı kaçırdın kendinden zorun mu var..
bu adam zaten sana benimle birlikte ol derken de sevmiyormuş ki seni zaten bu adamın inancıda yokmuş inancı olan seven adam 1 dk. sonra başına ne geleceğini bilemeyeceği için kimsenin başını yakmaz günahına girmez.
sen şimdi sanıyor musun ki o nikahın o adam için bi önemi var ? bence yok olsa seni sürekli aldatır mıydı?
hevesimi alıyorum ne demek be hele ki evlendikten sonra yapmamak için hevesimi alıyorum ne demek bak işte adam bile sana evli değiliz diyor resmen imam nikahlı olduğunuz halde sana diyor ki evlenince yapmamak için hevesimi alıyorum sen şimdi kendini bu adamla evlimi sanıyorsun?
ben eşim ile 2 yıl sevgili 2 yıl nişanlı düğünden öncede 10 gün nikahlı kaldım eşim tek bir gün bile bana demedi ki gel beraber olalım nasıl olsa evleneceğiz çünkü yarın kimin başına ne geleceği belli olmaz..

kaç kurtar kendini canım benim kaççç
evet belki acı çekeceksin ayrılınca ama emin ol ki hiç kimse bu acı yüzünden ölmez erkeğin şiddetinden ölür..
ama ayrıldı die acı çekerek ölmez..
kaç kurtul...

Son düzenleme:
evlilik konusuna gelince arkadaşlar.. sadece samimi olduğum arkadaşlarım başka semtlerde oturdukları için onlara söylemiyoruz. evet. dini nikahın duyurulması gerekiyor. gerek elemanlar gerek onun yakın arkadaşları ve birkaç tane de abi abla dediklerimiz dini nikahımızı biliyorlar. ve biz bu konuyu şüpheye girmemek adına büyük birkaç hocaya sorduk. sıkıntı yok evlisiniz şuan dediler.

Hangi imam buna onay verir,son yasaya göre resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılamıyor.
Hocanın hocalığından şüphe duyarım ben artık.

Kendinizi kandırmayın evli falan değilsiniz..Yaptığınız düpedüz zina,gizli yapılan hiçbir evliliğin dinen hükmü yoktur bu BİR..Ayrıca başınıza ne gelmişse sonuna kadar hak etmişsiniz bu da İKİ..Yaptığınız saçmalıkları da yarın öbür gün kader diye,benim suçum yok diye anlatmazsınız inşallah..

Sayfaları tek tek okuyamadım ama fazla söze ne hacet? Adamın tutar bir yanı yok, ilişki desen ha keza... Düşünüyorum, çevremde düzgün görünen o kadar adam var, kaç tanesi özünde böyle psikopat acaba? Sevgilin de dışardan normal görünüyordur, eminim.

Bence bu adamla evlenip ömür boyu eziyet çekmektense "bitti" de ailene. Çekeceğin sıkıntı evlenince yaşayacaklarının yanında devede kulak kalır. Öte yandan duyulmasın görülmesin diye adamın elini bile tutamazken, bu adam seni istemeye gelip sonra da davullu zurnalı düğün yapar mı? Bence yapmaz, zaten evliliğe yanaşmaz. Dediğim gibi bu adamla evlenmek zaten çok büyük bir hata olur ama evlenmeye karar versen bile peşinde yıllarını harcarsın ve yine amacına ulaşamazsın gibi geliyor.

kendinizi evliyiz diye kandırmayın. arkadaşmış dıdının dıdısıymış bunların bilmesi mühim değil. senin velin olarak annen baban deden vs bilmiyorsa bu nikah değil sahte bir kılıftır.
konuna gelicek olursam, gayet aklı başında bir insansın ve kendine reva gördüğün hayat buysa değil kknın dünya alemin sana yapabileceği birşey yok. insanlıktan zerre kadar nasip almamış biri tarafından öldüresiye dayak yiyorsun, defalarca aldatılıyorsun, cinsel arzuları için kullanılıp üstüne kuma getiriliyor ve sen ne yapayım diye soruyorsun. Allah kimseyi şaşırtmasın..

Şuan okadarzor bir durumdayım ki.. 4 yıllık bir ilişkim var. ailelerin ilk yıllardan bir şekilde öğrendiler ilişkimizi. benim ailem onu istememesine rağmen inat ve ısrarla -salak gibi- onu istedim. Kesin evlenecektik. ancak bazı şartlar yüzünden evlilik sürecimiz uzadı. bu 4yılın içerisinde diğer her genç gibi o da cinsellik istediğni, bir erkek olarak dayanamadığını, kötü yerlere gitmektense eşim olacak olan insandan olmasını söyledi. ilk 3yıl boyunca hiçbir şekilde kabul etmedim. 4üncü yıla girdiğmzde artık ısrarlarına dayanamayarak dini nikah kıyarsak belki olabileceğni söyledim ve nikahımızı kıydık..
ben babamın iki katlı mağazasını işletiyorum. En ufak bir sebepten dolayı babamın dükkanında beni tekme tokat dövdüğü çok oldu. Ki çoğu zaman beni elemanlarım kurtarırdı.. hatta bir keresinde okadar çok dövdü ki.. burnum ve ağzımdan kanlar aktı.. alt kat depo olarak kullanılıyor. çok büyük bir dükkan. alt katta adam öldürseler yukarıya ses çıkmaz.. ben o acılarla o kavga anlarımızda okadar bağırıyormuşum ki seslerim yukarıya kadar çıkıp elemanların can havliyle aşşağıya inmesini sağlıyormuş.. sonrasında ayrılırdım ama o hatasını anlayıp çiçekler çikolatalar ayıcıklar alarak kalbimi yapar ailemden gizli evli olduğum için de belki de kalp kırıklığmın yanı sıra mecburiyetten barışırdım..
Bu 4yıl içerisinde onun hayatına ben olduğum halde okadar çok kıız girip çıktı ki onun hayatına.. Onu çok sevdiğim ve aileme onun yüzünden rest çektiğim için geri adım atamadım.. herşeyine tahammül ettim.. evlenince asla yapmicam, şuan o kızlarla sadece hevesimi alıyorum(ilk çıktığı kız bendim) ilerde evlenince o hatayı yapmamak için şuan hevesimi gideriyorum ben sadece seni seviyorum der bende ağlamaktan çatlasamda patlasam da sadece sabrederdim.. belki derdim.. belki ilerde düzelir..
dini nikahla evlendikten sonra başlarda başka kızlar olmadı, onun yerini az önce anlattığım dayakları aldı.. (evlenmeden önce hiçbir şiddetini görmemiştim) beni çok sevdiğinden emindim. çok kıskanır herşeyimi yasaklar şiddetde hep bunlar yüzünden başlardı.. evlendikten 1yıl sonrasında ben iş seyahatine çıktım. derken benim iş seyahatimde o da benden habersiz -kendisi gazeteci- belediyenin yapmış olduğu bir şehir dışı programına katılmış. otobüs dolusu kızın içerisinde tek erkek olarak.. kızlardan buna çok kişi numarasını vermiş teklif fln etmiş. günde beni 15defa arayan kişiye 2gün boyunca ulaşamayınca hemen istanbula geri geldim. tabi bizim beyefendinin o kadar kızdan sonra burnu bir büyümüş anlatamam.. derken onlardan bir kızın teklifini kabul etmiş. bunu duyar duymaz ayrıldım. 10gün ayrı kaldık. çok acı çektim. sanki heryerde o vardı.. evliliğim iffetimde cabasıydı.. peki dedim ona.. kızı kabul ediyorum..
şuan 4ay oldu o kızla beraber.. onun bütün çevresi bizim ayrıldğmızı biliyor. sırf kıza haber uçmasın diye kendi semtimde elini dahi tutamıyorum belki bir tanıdığı görür gider kıza yetiştirir diye..
yanıma gelmediği 1gün bile olmazken şimdi 8gün görmediğim oluyor..
ailemse artık ayrılmamızdan korkuyor. çünkü etrafımızda bzm uzun yıllar çıkmadğmzı blmeyen kmse yok. adını karaladın diyorlar.. çağır istesinler artık yeter bu kadar diyorlar.. günah diyorlar bir erkekle bir kızın aynı ortamda bulunması..
oysa bilmiyorlarki günah değil yaptıklarımız tek problemimiz onda..

şimdi okadar zor durumdayım ki..
ne yapsam nereye gitsem..
yıllarımı nasıl geriye getirsem
yaptığım çıktığım hatta onu tanıdığım güne lanet ediyorum ancak bu bana hiçbirşeyi geri getirmiyor.. şimdi sizden tek istediğim ben yaptığım hatalarımı biliyorum bana o hatalarımı söylemeniz yerine bana bir yol bana bir çıkış kapısı söyleyin ne olur size yalvarıyorum..
arkadaşlarımdan hiçbirisi diğer kızı bilmiyor. beni dövdüğnü bilmiyor. evli olduğmu bilmiyor. hiçbir dert ortağım yok.. gidecek kapım çalacak kapım bana yardım et diyecek Rabbimden başka kimsem yok.. ne olur.. siz bari bir akıl verin..
:14::14::14:

Kendinizi avutmayın boşuna..
Dinimizde saklı nikah diye bir şey yoktur.
Dinimizde nikah iki insanın ilişkilerini meşru kılmak için şahitler huzurunda topluma duyurmak,
Evlenen çiftin artık birlikte olduğunu açık etmek ve toplumun vesvese ve fitnelerinin önüne geçmektir..
Yani sizin evli olduğunuzu saklamanız özellikle ailenizden saklamanız nikahınızı gayrı meşru ve geçersiz kılıyor..
Bu pencereden bakıp kendinizi mağdur etmemeniz için açıklıyorum ve bilin ki şu durumda yaptıklarınız günah..
Bu güne kadar ne yaşamış olursanız olun, günahı için tövbe edin ama bu adamdan derhal ayrılın.
Hata kula mahsustur, ALLAH affeder.
Ama bu kişilikte ki bir ş......sizle sakın bir dakikanızı daha ziyan edip, kendinizi kullandırmayın.
Azıcık aklınızı başınıza alın, bu mantıktaki böyle bir adamı mı kendinize eş, çocuklarınıza baba yapacaksınız!
Heves alacakmış, ALLAH ALLAH, bir de pişkinliğinin kılıfına bakın!
O zaman sizde alın başkalarından hevesinizi, gık çıkartmaya hakkı yok..
Kişiliksiz herif..
Dayağa hiç girmiyorum bile!!!!!!!!!!!!

Bir de tehdit ediyor ses çıkartma bak yoksa evlenince de yaparım diye..
İnsan olan, ahlakı ve namusu olan adam, kişilik ve erdem sahibi olmak için evlenmeyi beklemez..

Bu yaptıkları resmen ahlaksızlık ve siz de buna gönüllü kurbanlık ediyorsunuz!
Ama kendinizi sallayıp, kişiliğinize yapılan bu alçaltmaya dur demezseniz bundan sonra yaşadığınız her şeyi hak etmiş olursunuz!

Deveye diken...İnsana s.... yaranırmış.

Hakket doğru söz.!

Sen kendine acımamışsın ki...Ayrıl desekte nafile sana..

Herşeyi kabul etmişsin..

baban seni dövse o yasakları getirse, dayanamıyorum evi terk edeceğim falan dersin.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen o adamdan korktuğun sürece o seni hep tehdit eder. güzel bir si...tir çekeceksin ona, ailene de anlatacaksın (belki herşeyi değil). bu arada sakın öteki kızla da imam nikahı yapmış olmasın?

korka korka ondan böyle 5 sene 10 sene geçtiğini düşün. Rabbim günahları affeder inşallah eger tövbende samimiysen. hatan yüzünden çekme bunları. siz evli değilsiniz bile

canım kardeşim hayatının başlarında bu olayları yaşaman çok kötü.. etrafı çevreyi bir kenara bırakıp kendi hayatın için bu adamdan ayrıl.. geri kalan ömrünü yine şiddet görerek, aşağılanarak, saygısızcamı sürdürmeye devam etmek istiyorsun..
ayrılmak içinde neyi bekliyorsun ki.. şunu unutma ki seni senden başka düşünen kimse olmaz...
aslında sen kendi doğrularının farkındasın sadece cesaret edemiyorsun inanki bırakıp çekip gitmek gördüğün şiddetten, aşağılanmalarından çok daha kolay...

Dün gece konuyu okurken benim de aklıma , Yeşilçam filmlerinde kızı kandırmak işin ayarlanan sahte nikah memuru sahneleri geldi.

Degil mi?

Bizim dugunumuz pazar gunu olacakti cumadan nikah kiyalim dedik yapabilecek hoca bulamadik yani...

Şuan okadarzor bir durumdayım ki.. 4 yıllık bir ilişkim var. ailelerin ilk yıllardan bir şekilde öğrendiler ilişkimizi. benim ailem onu istememesine rağmen inat ve ısrarla -salak gibi- onu istedim. Kesin evlenecektik. ancak bazı şartlar yüzünden evlilik sürecimiz uzadı. bu 4yılın içerisinde diğer her genç gibi o da cinsellik istediğni, bir erkek olarak dayanamadığını, kötü yerlere gitmektense eşim olacak olan insandan olmasını söyledi. ilk 3yıl boyunca hiçbir şekilde kabul etmedim. 4üncü yıla girdiğmzde artık ısrarlarına dayanamayarak dini nikah kıyarsak belki olabileceğni söyledim ve nikahımızı kıydık..
ben babamın iki katlı mağazasını işletiyorum. En ufak bir sebepten dolayı babamın dükkanında beni tekme tokat dövdüğü çok oldu. Ki çoğu zaman beni elemanlarım kurtarırdı.. hatta bir keresinde okadar çok dövdü ki.. burnum ve ağzımdan kanlar aktı.. alt kat depo olarak kullanılıyor. çok büyük bir dükkan. alt katta adam öldürseler yukarıya ses çıkmaz.. ben o acılarla o kavga anlarımızda okadar bağırıyormuşum ki seslerim yukarıya kadar çıkıp elemanların can havliyle aşşağıya inmesini sağlıyormuş.. sonrasında ayrılırdım ama o hatasını anlayıp çiçekler çikolatalar ayıcıklar alarak kalbimi yapar ailemden gizli evli olduğum için de belki de kalp kırıklığmın yanı sıra mecburiyetten barışırdım..
Bu 4yıl içerisinde onun hayatına ben olduğum halde okadar çok kıız girip çıktı ki onun hayatına.. Onu çok sevdiğim ve aileme onun yüzünden rest çektiğim için geri adım atamadım.. herşeyine tahammül ettim.. evlenince asla yapmicam, şuan o kızlarla sadece hevesimi alıyorum(ilk çıktığı kız bendim) ilerde evlenince o hatayı yapmamak için şuan hevesimi gideriyorum ben sadece seni seviyorum der bende ağlamaktan çatlasamda patlasam da sadece sabrederdim.. belki derdim.. belki ilerde düzelir..
dini nikahla evlendikten sonra başlarda başka kızlar olmadı, onun yerini az önce anlattığım dayakları aldı.. (evlenmeden önce hiçbir şiddetini görmemiştim) beni çok sevdiğinden emindim. çok kıskanır herşeyimi yasaklar şiddetde hep bunlar yüzünden başlardı.. evlendikten 1yıl sonrasında ben iş seyahatine çıktım. derken benim iş seyahatimde o da benden habersiz -kendisi gazeteci- belediyenin yapmış olduğu bir şehir dışı programına katılmış. otobüs dolusu kızın içerisinde tek erkek olarak.. kızlardan buna çok kişi numarasını vermiş teklif fln etmiş. günde beni 15defa arayan kişiye 2gün boyunca ulaşamayınca hemen istanbula geri geldim. tabi bizim beyefendinin o kadar kızdan sonra burnu bir büyümüş anlatamam.. derken onlardan bir kızın teklifini kabul etmiş. bunu duyar duymaz ayrıldım. 10gün ayrı kaldık. çok acı çektim. sanki heryerde o vardı.. evliliğim iffetimde cabasıydı.. peki dedim ona.. kızı kabul ediyorum..
şuan 4ay oldu o kızla beraber.. onun bütün çevresi bizim ayrıldğmızı biliyor. sırf kıza haber uçmasın diye kendi semtimde elini dahi tutamıyorum belki bir tanıdığı görür gider kıza yetiştirir diye..
yanıma gelmediği 1gün bile olmazken şimdi 8gün görmediğim oluyor..
ailemse artık ayrılmamızdan korkuyor. çünkü etrafımızda bzm uzun yıllar çıkmadğmzı blmeyen kmse yok. adını karaladın diyorlar.. çağır istesinler artık yeter bu kadar diyorlar.. günah diyorlar bir erkekle bir kızın aynı ortamda bulunması..
oysa bilmiyorlarki günah değil yaptıklarımız tek problemimiz onda..
şimdi okadar zor durumdayım ki..
ne yapsam nereye gitsem..
yıllarımı nasıl geriye getirsem
yaptığım çıktığım hatta onu tanıdığım güne lanet ediyorum ancak bu bana hiçbirşeyi geri getirmiyor.. şimdi sizden tek istediğim ben yaptığım hatalarımı biliyorum bana o hatalarımı söylemeniz yerine bana bir yol bana bir çıkış kapısı söyleyin ne olur size yalvarıyorum..
arkadaşlarımdan hiçbirisi diğer kızı bilmiyor. beni dövdüğnü bilmiyor. evli olduğmu bilmiyor. hiçbir dert ortağım yok.. gidecek kapım çalacak kapım bana yardım et diyecek Rabbimden başka kimsem yok.. ne olur.. siz bari bir akıl verin..
:14::14::14:

Bir an önce kurtul ve uzaklaşabildiğin kadar uzağa git bu insan müsvettesinden bence,,Yıllarına gelince zararın neresinden dönsen kardır geçmişi boşver yeni bir geleceğe bak hayatını bir an önce kurtar ve yenden kur

Back