Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

evet.. söylediklerinde çok haklısın.. seninde söylediğin gibi.. benim mutluluklarım onu rahatsız eder. benim hiçbirzaman iyilğmi düşündüğnü görmedim. işyeri bizim olduğu için kasaya benden başkası geçemiyor. hal böyle olunca da ayda 1gbi çok uzun bir zaman diliminde izin yapabiliyorum. bu şekildeyken bile izin günümde evden dışarı çıkmamı yasaklama haddi, kız arkadaşlarımla buluşmama karışması bütün izin günlerimde ya onunla ya da evde oturma mecburiyetim, dükkandan çıktıktan sonra asla dışarda gezememem, eve yürüyerek gidemem, facebook yasak twitter yasak sms hakkı yasak makyaj zaten yasak.. anlayacağın herşeyimi elimden alarak bende sadece ona odaklanmamı sanki ondan başka hayatımın olmadığı izlenimi yaptı yıllar yılı..

sinirden deliricem simdi yorum yapmiyorum cunku yaparsam kesin banlanirim.

Peki, tüm bunları gerçekten yaptın mı?

:))) gece gece güldürdün beni öyle yazmışsınki surat ifadeni görür gibi oldum birden :)))

ailem üzülecek diye ayrılamıyor olmam, kızlğm yzünden ayrılamıyor olmam, şuan ayrıldığımda o kız hayatında oldğu için belki şuan önemsemez ancak ben başkasını bulduğum an o kişiye yahut bana tehditkar olması. çünkü aşırı tutucu bir insan. nekadar hayatında o kız olsada benim asla birisiyle birlikte olmamı asla hazmedemez..
bir çıkış yolu.. bir deva.. bir ilaç.. bunların hepsini nasıl aşabilirim.. anlatmak istediğim deva istediğim okadar çok yaram var ki..

Peki, tüm bunları gerçekten yaptın mı?

hepsini değil. makyajıma karıştırtmam. facemde çok fazla rahatsız ettikleri için açmam söz konusu bile olmaz onun nezdinde.. izin günleriminse hepsini kendisi aldığı için diğer semtlerdeki arkadaşlarımla 6aydır görüşemiyorum. onların dayanamayıp işyerime gelmelerini saymazsak.

valla ben taslanirim diye cezaret edememistim, ama siz mesaji vermisiniz artik, diyecek bir sey yok

Size bişey diyemicem,
Ama biz kadınlar bu kadar küçüldükmü?
Kendinize hiçmi saygınız yok!
Kendini adam sanan ahmagın biri!
Gelip sizin işyerinizde sizi dövüyor susuyosunuz.
Hee bide kumalıkta cabası.
Sen nesin arkadaşım?
Kukla?
Oyuncak?
Kim bu adam?Neyinden korkuyosun.
O nikah ne kadar geçerli sayılır.
Bildigin adam free takılıyor.
Bende bulsam senin gibisini kaçırırmıyım.
Lütfen,lütfen!
Kendine gel,cinsellik yaşamak hayatın sonu degil.
Sen hatanı anlayıp kendine çeki düzen vermek yerine iyice mahfediyosun kendini.
Havlayan köpek ısırmaz...
Bi şikayet etsen canına okurlar.
Kendine saygın olsun,sen kadınsın,herşeyden önce insansınnnn..

Böyle bi insana değer mi verilir.
Daha fazla uzatma bu işi bitir,kendine yeni bir yol çiz.

Daha fazla senle oynamasına izin verme.

Uzun yazdım,ama durumun çok üzdü beni yalnış anlama lütfen.

ailem üzülmesin diyorsunuz ama siz kendi hayatınıza devam edip, hayatınızı karartırsanız aileniz daha çok üzülür. ailenize derhal söylemelisiniz ayrıldığınızı bence. siz tehdit ettiğini de söyleyin. hatta varsa uzakta bir akrabanız ya da arkadaşınız bir süre onlarda kalın. yani çözüm yazmaya devam etsem sabah olur. o kadar çok çözüm var ki, yeter ki siz kurtulmak isteyin bu insandan. bu arada bir uzmandan da yardım alabilirsiniz. o kişiyi unutamayacağınızı mutsuz olcağınızı onsuz hayatınıza devam edemeyeceğinizi düşünüyorsunuz belki de. bunlar doğal. bir uzman size daha iyi yardım edecektir.

Arkadaşım bunca sayfayı empati yaparak okumaya çalıştım.
Ama bir başkasını bulma noktasınsa resmen koptum.
BULMA arkadaşım BULMA.
Sen bunca hatadan sonra hala 'bulma' derdindeysen benim sana söylenecek sözüm yok.
Allah yardımcın olsun.

22.

bence en başta yapman gereken psikolojik bir destek almak. çünkü yaşadıkların normal birinin kabullenemeyeceği şeyler. sen resmen kendine acı çektirmekten hoşlanıyorsun.şu hayatta hiçbir şey acı çekmeye deymez heleki bi erkek yüzünden ki sen bu insan kılığında dolaşan hayvanla evli değilsin allah katında imam nıkahı ile evli olabilrsin ama onunda şartları var biliyosundur umarım. bide hangi imam resmi nikah olmadan imam nıkahı kıyabiliyo onuda anlamadım zaten. bırak boş insanlarla uğraşmayı. evli olanlar bile bırak dayak yemeği adamın bi lafından boşanıyorlar sen evli olmadığın halde o adamın hem laflarına hem dayağına sesini çıkaramıyorsun. kusura bakma cnm ama acil yardım almalısın. daha çok gençsin

Son düzenleme:
Al işte hadi buyur.
Yahu ben bu Türk kadınını anlamıyorum cidden. Kimisi aldatılır benim kocam yapmaz der. Kimi de kabullenir böyle uzaktan seyreder bir de.
Konu sahibi evli değil, kendini evli zannediyor, bir de üzerine kuma kabul ediyor. Yok yahu en çok kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz. Açık ve net yani.
Kızın semtinde elini tutmuyormuşmuş bir de. Oldu bacım sen yataklık yap bu adamın pis işlerine. Sen böyle devam et. Bu gidişle o adam o kızla evlenir, bir yandan da onu sizle aldatır demedi demeyin. Dost acı söyler.
Kısacası ayrılın.

benim bildiğim dini nikah için daha önce evlilik yapmamış bir kadının ebebeyninden rıza alması sarttır. siz evlenmiş boşanmış bir kadın değilsiinz ki bu şekilde nikah olmaz diye düşünüyorum. ailenz habersz. fakat var olan durum çok kötü, ne demek başka kadın üstelik dayak.. ve çok gençsiniz.. hayatta her şeyn bir çaresi var, heralde karşınıza çıkacak her erkek de kötü olacak diye bir kaide yok, var olan durumu anlatablrsnz ve sizi siz oldugunz için seven biri karşınıza çıkabilir.

bi kere aileyi gec. ailen senin mutlulugunla mutlu olur.sen kararini anlatir boyle mutlu olacagini soylersen onlarda mutsuz olmani istemez tabikide illa o cocuk diyerek. kizligim yuzunden derken? baskasiyla evlenemem beni almazlar diye mi ben baskasiyla birlikte olamam ilk onunla oldum diye mi? tehditkar olmasina gelince,zaten sen ayrilsan yok olsan bi sure zaten sevgilisi var sana ulasamayinca daha cok ilgisi o kiza kayacaktir sonra onemsemez bile belki cunku kisa surede baska birini hayatina alacagini dusunmuyorum senin .kendine gelmen zaman vermen gerekir bir sure. bu sirada belki evlenir sana karismaz.yada senin hayatina oyle biri girer ki tehdit dahi edemez cekinir. yani o evlenene senden nefret edene seni unutana kadar 10 yil bekleyip hayatina oyle baslasan yine bunlari cekmeye degmez.. inan daha kotusu olamaz ki. bence bir yerden baslamalisin yeni hayatina

18 yaşında mı tanıştınız..4 yıldır bırlıktesınız..allahım ya..ne kadar cok şahsıyetsız onursuz gurursuz erkek varmış..ve ne yazıkkı karşı tarafıda o konuma surukleyebılıyormuş...kızım korkma allaha sığın ve işi bırak..aılen güya senın daha fazla çalışmanı ıstemıyor gıbı bırşey yap..uzaklaş..birçok şey yapılabılır sankı..bırde sen zaten bu aşşaglıktan agız burun dağılıyorsun..baban annen duysa o kadar olmaz sanırım..hem olsa ne olur.. zaten devamını goreceksın yaratık tarafından..her şey ortada.cahılken tanıştın ve oylede cahıllıgın devam edıyor..senın korkun beraber yaşadığınızın duyulması ...bu yüzden herşeye katlanıyorsun...o beyınsızde (uçkuruna çalışan beyınlı) bunun farkında..yeter bu kadar kullanıldığın..bırak aılene kendını yanındakinden daha kotu olmaz sanırım..nerelısın sızde namus davasına oldurmek mı var..nerede yaşıyorsun sen..soyle ben dovdureyım..uçkurunu taksım meydanında sallandırayım.................uyuz oldum vallaha..

yemin ederim sok oldum omrumde boyle birseyi ne duydum nede gordum
babam hep derdi ki BİR İNSAN EN BUYUK KOTULUGU ANCAK KENDİ KENDİNE YAPAR
simdi anladim bu sozun ne demek oldugunu

ALLAHa buyuk konusmiyim birak sevgiliyi benim kocam benim agzimi burnumu patlatacak
bende 2cicege bir ayiya kanacam

o ayiyi ona yediririm.zaten bana ayi alacak cicek cikolata alacak kadar mecali kalmaz oldururum onu

arkadasim birincisi sizin nikah sayilmiyor bunu bil(cunku hic kimse bilmiyo.hocalar diyo bilmem kac kisi bilecekmis)
İkinciside bu adamdan neden ayrilmiyorsun size bukar aci cektiren bi h..van da ne buluyorsun

inaniyormusun ki bugun bunlari yapan evlenince ustune kuma getirmeyecek.
Kac yasindasin merak ettim

Adam seni resmen kullaniyo derhal hayatindan cikar bu pisligi mikrop herifgece gece sinir basti

Onca dayağı yedikten sonra otelde mi kalıyordunuz , evden kimse görmüyor muydu yüzünüzü , gözünüzü. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…