- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
Seni kırmak değildi asla niyetim , kırdıysam özür dilerim.etrafında okadar insan varken o, onu yapmak için bana muhtaç değil. hemde hiç değil.
o nasıl bende bağımlılık yaptıysa, bende aynı oranda onda bağımlılık yapmışım. bunun yüzünden diğer kız olduğu halde bırakamayışı. erkek müşterilerle konuşmama dahi kızar kıskanır bağırır çağırır nasıl o kadar samimi oluyosun der oysa sadece ürün hakkında konuşuyorumdur.. sevmeyen erkek kıskanmaz önemsemez takmaz. o ise estetik amaçlı yapacağım diş tedavimi bile kıskanıyor güzel olmakiçin yaptırıyorsun sen kime güzelleşmeye çalışıyorsun diyerek kıyameti kopartıyor..
ek olarak bu hafta 3defa 'artık seni istemeye gelelim ya yeter çok uzadı' cümlesini kurdu. gerçekten sevmeyen kişi bu cümlenin yanından dahi geçmezdi..
ben istemiyorum bu seferde resmiyeti dedim ve o şekilde işi askıya aldım.
bu yazdığım mesajla da onu savunmuyorum, desteklemek amaçlı da söylemiyorum.
ama çok ağırıma gitti kurduğun o cümle..
açıklamak istedim sadece..
Adam basbaya senle nisanlancak evlencek niyetinde bu seferde obur kiz kuma
Cok yakisikli herhalde bu adam elalem bi tane buamiyo bu ayni anda iki kisi
etrafında okadar insan varken o, onu yapmak için bana muhtaç değil. hemde hiç değil.
o nasıl bende bağımlılık yaptıysa, bende aynı oranda onda bağımlılık yapmışım. bunun yüzünden diğer kız olduğu halde bırakamayışı. erkek müşterilerle konuşmama dahi kızar kıskanır bağırır çağırır nasıl o kadar samimi oluyosun der oysa sadece ürün hakkında konuşuyorumdur.. sevmeyen erkek kıskanmaz önemsemez takmaz. o ise estetik amaçlı yapacağım diş tedavimi bile kıskanıyor güzel olmakiçin yaptırıyorsun sen kime güzelleşmeye çalışıyorsun diyerek kıyameti kopartıyor..
ek olarak bu hafta 3defa 'artık seni istemeye gelelim ya yeter çok uzadı' cümlesini kurdu. gerçekten sevmeyen kişi bu cümlenin yanından dahi geçmezdi..
etrafında okadar insan varken o, onu yapmak için bana muhtaç değil. hemde hiç değil.
Bu arada konuya daha dikkatli baktım da... Evlenmeden önce, evliliğim de evliliğim demişsin. Yahu ne evliliği? Evli olabilmen için her şeyden önce niyet önemlidir. Sizde niyet yuva kurmak mıydı? HAYIR. Sizdeki niyet cinsellik yaşamaktı. Bu da muta nikahı kapsamına giriyor. Ki bu da geçersizdir günümüzde. Onun haricinde daha ailen bile bilmiyor, gizli saklı olanı geçersizdir.
Onun haricinde evliliğim diyorsun da sana mehir verdi mi? İmam nikahı şartlarını gerçekleştirdi mi? HAYIR. Aynı evde bile yaşamıyorsunuz ki. Sadece arada bir takılıyorsunuz o kadar.
Ve bence evliliğim de evliliğim demenden çıkardım bunu, sahteden de olsa bu fikir hoşuna gitmiş senin. Yani evcilik oynamayı sevmişsin. Kocan olmasa da öyle farzediyorsun baksana hala. Bu durumda hala evliyim demen hastalıklı bir düşüncenin ürünüdür.
Bu arada tamamen aynı olmasa da sevgili kabusunu bende yaşamıştım. Her ne kadar seninki gibi KOCAM olmasa da o da hakaret ederdi, küfrederdi, dövmezdi, cinsellik falan da yoktu aramızda. Ama beni tehdit etmişti. Ayrılamazsın benden diye. Ben de gizli gizli 2 sene çektim bu hayvanı. Ailem duymasın diye. Yine seninkiler sevgili olayına birşey demiyorlar. Bizimkilerden anlayışlılar baksana. Ben korkumdan söyleyememiştim.
O da bildiği için eziyet etti bana. Sonuç ailem öğrendi. Biraz güzel suratım yamuldu ama o da iyileşti yani. Ve inan 2 yıl çektiğimin yanında bir hiçti o acı.
En fazla yüzüne tükürürler, olmadı etraflıca dayak yersin ama o pislikten de kurtulursun. Bak o kadar acımıyor
Pis işlerinize Allah'ı karıştırmasanız?
İnsanı dini nikahtan soğuttunuz yemin ederim.
Evli falan değilsin.
Adamın gönlünü yapan, gelip geçici kızlardan birisin.
Sen ondan ayrıl diye, yapmadığını bırakmamış çocuk, sülük gibi yapışmışsınız..
İffetim de iffetim, bu kadar iffet meraklısıysan(ki bence iffet çok başka bir kavram) yapmasaydın kardeşim?
Çözüm yol falan yok. Ne yolu şunca şeyden sonra?
Çocuk doğur o adamdan, kuman da baksın.
Kadın kelimesine bile yakışmıyor şu tavırlar. Bir insan bu kadar kendini rezil rüsva edemez...
Haktır tatlım, az bile yapmış adam.
Peki bacım evlisin sen, o da varsayalım ki kocan. Geçiyorum hakkı hukuku. Sen bunu ailene nasıl yapabiliyorsun, hadi yaptın diyelim hala neden devam ediyorsun?lise dönemimde okadar çok telefonla mesajlaşırdım ki.. elimden 1sn bile düşmezdi asla.. derken karne günü geldi. gözüme basit, sıradan siyah bir kalem çekmiştim. malum; karne günü ya herkes süslü, bir kalem çekmekten ne çıkar..? derken babam kalem çekmemi gördü e telefonlada sürekli arkadaşlarla yazışıyoduk, bağırdı çağırdı sen kiminle buluşmaya gidiyorsun ne bu kalem gözünde diye (oysa hiç de birşey yapmayacaktım) aldı telefonumu(öğrenci harçlığımdan yemeyip içmeyip aldığım güzel telefonumu) duvara vurdu ve telefonum elli parçaya bölündü..
buna birşey dememelerinin sebebi ise; bunun ilk zamanlarda gelip beni babamdan istemesi oldu. olmaz dediler ama benim o deli aklımla ona kaçmamdan korktukları için ses çıkartmamaya çalıştılar..
mehir konusuna gelince 5yıl süre verdim. şuan maddi birikimi yok okadar. bu evlilik olayını çok kişi yazmış. arkadaşlar söylemek istemiyorum ancak ben imamhatip mezunuyum. yani bu nikahın dersini dahi gördüm.. evet. şuanki diyanet resmi nikah olmadan dini nikahı yasakladı, bunun tek sebebi ise hakkın hukukun yerine getirilmesiydi. yoksa dinen bu nikahın geçersiz olmasından değil.
kimsenin bilmediği nikah denilmiş. bilmeyen tek kişi annem babam ve kardeşlerim.
bu nikahın gerçek olması için ebeveynin bilmesi gerekiyor denilmiş, eğer kız ve erkek bluğ çağına erip akıl kamil oldular ise hanefi fıkhında anne babanın şartı kalkıyor.
bu nikahın sahih olmasının şartları:
-imam olması
-2erkek şahit olması
-2erkek şahit yoksa 4 bayan olması
-1erkek 2bayanla eş değerdir.
-yani en az 1erkek 2bayan şahit olması.
niyet konusuna gelince.
evlilik gerek resmi gerek dini ne amaçla kıyılırsa kıyılsın nikahtır. sizin söylediğniz mute nikahı saatlik veya günlük olup, sadece arap kabilelerinden mutezile mezhebinin görüşüdür ki kendisi ehli sünnetten değildir.
biz onunla ise ne saatlik, ne günlük, ne aylık kıydık o nikahı..
ömürlük kıymıştık ve birbirimizi herşeye rağmen sadece sevmiştik..
ancak cereyan eden bazı olaylar sebebiyle bu hale geldik ve ipin kopacağı yerdeyiz..
ayrılacağım için üzülüyor muyum?
evet üzülüyorum.
neden?
çünkü çok emek verdim, çok çile çektim, çok eziyet gördüm.
şu dünya malesef tek kişilik..
kim ne yaşar kim ne çekerse kendisine..
kimse kimsenin derdini, o derdi yaşayan kişi kadar anlayamaz.
arkadaşı annesi babası ölen birisine sakin ol demek kolay olur..
burdan yorum atarak gerek sert gerek tatlı dille bana yardımcı olan arkadaşlarıma sesleniyorum:
İYİ Kİ VARSINIZ..!
(Ama tatlı dilli arkadaşlarım da iki defa iyiki var.. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?