- Konu Sahibi LoLibobcuuu
Yasallık mı? Hani nerde?
Dinen yasal olmuş işte.
Herşeyi dine bağlayıp kılıf uydurmak diye buna denir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasallık mı? Hani nerde?
Şuan okadarzor bir durumdayım ki.. 4 yıllık bir ilişkim var. ailelerin ilk yıllardan bir şekilde öğrendiler ilişkimizi. benim ailem onu istememesine rağmen inat ve ısrarla -salak gibi- onu istedim. Kesin evlenecektik. ancak bazı şartlar yüzünden evlilik sürecimiz uzadı. bu 4yılın içerisinde diğer her genç gibi o da cinsellik istediğni, bir erkek olarak dayanamadığını, kötü yerlere gitmektense eşim olacak olan insandan olmasını söyledi. ilk 3yıl boyunca hiçbir şekilde kabul etmedim. 4üncü yıla girdiğmzde artık ısrarlarına dayanamayarak dini nikah kıyarsak belki olabileceğni söyledim ve nikahımızı kıydık..
bana kalırsa ayrıl. yani evliyim diorsunuz, gerçekten evli iseniz bildiğiniz siizin üzerinize kuma getirmiş. baya aldatmış.eğer eşinizin zina yapmasına göz yumacaksanız siz bilirsiniz. Dayak da cabası bence bu adamla konuşmayın ilişkinizi kesin. arayıp sormayın o sizi arayana kadar belki aklı başına gelebilir. ALLAH sabır versin birde en azından nikah kıydığınızı birileri bilmesi gerekir. Yoksa nikahınız tehlikeye girer
![]()