Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

etrafında okadar insan varken o, onu yapmak için bana muhtaç değil. hemde hiç değil.
o nasıl bende bağımlılık yaptıysa, bende aynı oranda onda bağımlılık yapmışım. bunun yüzünden diğer kız olduğu halde bırakamayışı. erkek müşterilerle konuşmama dahi kızar kıskanır bağırır çağırır nasıl o kadar samimi oluyosun der oysa sadece ürün hakkında konuşuyorumdur.. sevmeyen erkek kıskanmaz önemsemez takmaz. o ise estetik amaçlı yapacağım diş tedavimi bile kıskanıyor güzel olmakiçin yaptırıyorsun sen kime güzelleşmeye çalışıyorsun diyerek kıyameti kopartıyor..
ek olarak bu hafta 3defa 'artık seni istemeye gelelim ya yeter çok uzadı' cümlesini kurdu. gerçekten sevmeyen kişi bu cümlenin yanından dahi geçmezdi..
ben istemiyorum bu seferde resmiyeti dedim ve o şekilde işi askıya aldım.
bu yazdığım mesajla da onu savunmuyorum, desteklemek amaçlı da söylemiyorum.
ama çok ağırıma gitti kurduğun o cümle..
açıklamak istedim sadece..
Seni kırmak değildi asla niyetim , kırdıysam özür dilerim.
sabahtan beri mesajlarıma verdiğin her cevaptan sonra , ben bu son artık yazmıyıcam diyorum ,yine dayanamıyorum .
Çünkü durumuna gerçekten çok üzülüyorum. Gencecik bir kız bunları yaşıyor olamaz , yaşamamalı diyorum,diliyorum .
Umarım her şey hakkında çok güzel olur , tekrar kusura bakma.

Adam basbaya senle nisanlancak evlencek niyetinde bu seferde obur kiz kuma
Cok yakisikli herhalde bu adam elalem bi tane buamiyo bu ayni anda iki kisi

Ayy canım nevar bunda iki kuma hatta daha sonra dörtlenir belkide,bacı,bacı geçinirler.
Arkadaşın zaten duyguları ameliyatla alınmış veya sakinleştirici ilaç kullanıyor galiba.
Yoksa normal bir bayan imam nikahıyla evlendim demez.sonrasında'da eşimin görüştüğü kız var ama bendende vazgeçemiyo gibi karmakarışık sözler sarfetmez.

canım sen cok hata yapmıssın hatasız kul olmaz .burda seni suclamak yadırgamak gibi anlama benim söyleyeceklerimi. bu bana düşmezde zaten. ama birkaç seyi yazmadanda yapamıcam.kaç yaşındasın bilmiyorum ama üzülme kırılma söyleyeceklerime olurmu .birincisi bu adam seni sevmiyor.bir kere seven kıyamaz bu sana vurmus.hemde seni başkaları kurtarmış gururunu ayaklar altına almıssın.üstüne birde sen onla yanlıs anlamadıysam birlikte olmussun imam nikahı sayesinde senleyken bi başkasına gitmiş seven kişi bunuda yapamaz.buda yetmez gibi hayatında birisi var suan ve seni yedek gibi görüyor resmen.birgün ondan ayrılırsam sen bekle senle olur ayrılmazsam onla evlenirim senlede gizli gizli günümü gün ederim tek bi kkişiyle kalmamıs olurum mantıgı var sanki.ailenin zor durumda kalmaması için sana baskı yaptıkları için evlenmemelisin.evlensen nolucak yine dayak yine başka kadınlar.kim kurtarıcak seni o dayaklardan bu sefer.canın bu kadar değersizmi senin sen onu seviyosun belliki ama o senin sevgini kullanmış.birde o kız duymasın diye elini bile tutamıyorum cümleni bi düşün istersen o kızın duymasından neden korkuyor o kız bu durumu kabul etmeyip ondan ayrılıcak öyle bişey olursa demekki .ve o o kızı kaybetmek istemiyor.evlenmeden hevesim alayım nedir sanki evlenince yapmak zorundaymıs da evlenmeden yapim o zaman yapmıyım mantıgında.sen bunla evlensen yarın bigün bi cocugun olsa cocugunla ortada kalıcaksın yada herseyıyle çile çekebilcegin bi hayatın olucak hatta belki cocugunda çile çekicek zararın neresinden dönsen kardır.seninki gercek evlilik değil.gerçek olan evlilikte herkesin sizin evliliğinizi bilmesi lazım böyle saklı evlilik olmaz.yarın birgün seni cok sevicek biri cıkar karsına elbet.evlenmicem ayrılıcam bana şiddet uyguladı diyebilirsin ailene seni dayakcı biriyle evlendircek değillerdir.

etrafında okadar insan varken o, onu yapmak için bana muhtaç değil. hemde hiç değil.
o nasıl bende bağımlılık yaptıysa, bende aynı oranda onda bağımlılık yapmışım. bunun yüzünden diğer kız olduğu halde bırakamayışı. erkek müşterilerle konuşmama dahi kızar kıskanır bağırır çağırır nasıl o kadar samimi oluyosun der oysa sadece ürün hakkında konuşuyorumdur.. sevmeyen erkek kıskanmaz önemsemez takmaz. o ise estetik amaçlı yapacağım diş tedavimi bile kıskanıyor güzel olmakiçin yaptırıyorsun sen kime güzelleşmeye çalışıyorsun diyerek kıyameti kopartıyor..
ek olarak bu hafta 3defa 'artık seni istemeye gelelim ya yeter çok uzadı' cümlesini kurdu. gerçekten sevmeyen kişi bu cümlenin yanından dahi geçmezdi..

Yazmıyım dedim ama olacak gibi değil
Bu olanlar senin için sevgi gösterisiyse biz aşkı hiç yaşamadık
Senin kimseye bağımlılık yaptığın filan yok hadi kendine gel doğruları söyle....
Çok seviyor aşık ya ne işi vardı başka kızların yanında sen nasıl birisin ki bunları normal görüp sevgi belirtisiymiş gibi dile getiriyorsun?

Gerçekden sevseydi o kadar dövmezdi herhalde.Bu nasıl sevgi anlayışı dövüyor sövüyor aldatıyor hala da seviyor diyorsun
yapma Allah aşkına .Böyle sevgi olmaz olsun.

kesinlikle zararın nersinden dönersen kardır. ailenn yada başkasının ne dediği umrunda olmasın kulak arkası yap. senn hayatın söz konusu şuan bile çok kötü bi durumun içndesin senin hiçmi guruun yok. kesinlikle bitir cnm ne olursa olsun

erkek müşterilerle konuşmanızı kıskanması ssevgi göstergesi değilki,hastalıklı ruh yapısının göstergesi baana kalırsa

Bu arada konuya daha dikkatli baktım da... Evlenmeden önce, evliliğim de evliliğim demişsin. Yahu ne evliliği? Evli olabilmen için her şeyden önce niyet önemlidir. Sizde niyet yuva kurmak mıydı? HAYIR. Sizdeki niyet cinsellik yaşamaktı. Bu da muta nikahı kapsamına giriyor. Ki bu da geçersizdir günümüzde. Onun haricinde daha ailen bile bilmiyor, gizli saklı olanı geçersizdir.

Onun haricinde evliliğim diyorsun da sana mehir verdi mi? İmam nikahı şartlarını gerçekleştirdi mi? HAYIR. Aynı evde bile yaşamıyorsunuz ki. Sadece arada bir takılıyorsunuz o kadar.

Ve bence evliliğim de evliliğim demenden çıkardım bunu, sahteden de olsa bu fikir hoşuna gitmiş senin. Yani evcilik oynamayı sevmişsin. Kocan olmasa da öyle farzediyorsun baksana hala. Bu durumda hala evliyim demen hastalıklı bir düşüncenin ürünüdür.

Bu arada tamamen aynı olmasa da sevgili kabusunu bende yaşamıştım. Her ne kadar seninki gibi KOCAM olmasa da o da hakaret ederdi, küfrederdi, dövmezdi, cinsellik falan da yoktu aramızda. Ama beni tehdit etmişti. Ayrılamazsın benden diye. Ben de gizli gizli 2 sene çektim bu hayvanı. Ailem duymasın diye. Yine seninkiler sevgili olayına birşey demiyorlar. Bizimkilerden anlayışlılar baksana. Ben korkumdan söyleyememiştim.
O da bildiği için eziyet etti bana. Sonuç ailem öğrendi. Biraz güzel suratım yamuldu ama o da iyileşti yani. Ve inan 2 yıl çektiğimin yanında bir hiçti o acı.
En fazla yüzüne tükürürler, olmadı etraflıca dayak yersin ama o pislikten de kurtulursun. Bak o kadar acımıyor:10:

lise dönemimde okadar çok telefonla mesajlaşırdım ki.. elimden 1sn bile düşmezdi asla.. derken karne günü geldi. gözüme basit, sıradan siyah bir kalem çekmiştim. malum; karne günü ya herkes süslü, bir kalem çekmekten ne çıkar..? derken babam kalem çekmemi gördü e telefonlada sürekli arkadaşlarla yazışıyoduk, bağırdı çağırdı sen kiminle buluşmaya gidiyorsun ne bu kalem gözünde diye (oysa hiç de birşey yapmayacaktım) aldı telefonumu(öğrenci harçlığımdan yemeyip içmeyip aldığım güzel telefonumu) duvara vurdu ve telefonum elli parçaya bölündü..
buna birşey dememelerinin sebebi ise; bunun ilk zamanlarda gelip beni babamdan istemesi oldu. olmaz dediler ama benim o deli aklımla ona kaçmamdan korktukları için ses çıkartmamaya çalıştılar..
mehir konusuna gelince 5yıl süre verdim. şuan maddi birikimi yok okadar. bu evlilik olayını çok kişi yazmış. arkadaşlar söylemek istemiyorum ancak ben imamhatip mezunuyum. yani bu nikahın dersini dahi gördüm.. evet. şuanki diyanet resmi nikah olmadan dini nikahı yasakladı, bunun tek sebebi ise hakkın hukukun yerine getirilmesiydi. yoksa dinen bu nikahın geçersiz olmasından değil.
kimsenin bilmediği nikah denilmiş. bilmeyen tek kişi annem babam ve kardeşlerim.
bu nikahın gerçek olması için ebeveynin bilmesi gerekiyor denilmiş, eğer kız ve erkek bluğ çağına erip akıl kamil oldular ise hanefi fıkhında anne babanın şartı kalkıyor.
bu nikahın sahih olmasının şartları:
-imam olması
-2erkek şahit olması
-2erkek şahit yoksa 4 bayan olması
-1erkek 2bayanla eş değerdir.
-yani en az 1erkek 2bayan şahit olması.
niyet konusuna gelince.
evlilik gerek resmi gerek dini ne amaçla kıyılırsa kıyılsın nikahtır. sizin söylediğniz mute nikahı saatlik veya günlük olup, sadece arap kabilelerinden mutezile mezhebinin görüşüdür ki kendisi ehli sünnetten değildir.
biz onunla ise ne saatlik, ne günlük, ne aylık kıydık o nikahı..
ömürlük kıymıştık ve birbirimizi herşeye rağmen sadece sevmiştik..
ancak cereyan eden bazı olaylar sebebiyle bu hale geldik ve ipin kopacağı yerdeyiz..
ayrılacağım için üzülüyor muyum?
evet üzülüyorum.
neden?
çünkü çok emek verdim, çok çile çektim, çok eziyet gördüm.
şu dünya malesef tek kişilik..
kim ne yaşar kim ne çekerse kendisine..
kimse kimsenin derdini, o derdi yaşayan kişi kadar anlayamaz.
arkadaşı annesi babası ölen birisine sakin ol demek kolay olur..
burdan yorum atarak gerek sert gerek tatlı dille bana yardımcı olan arkadaşlarıma sesleniyorum:
İYİ Kİ VARSINIZ..!
(Ama tatlı dilli arkadaşlarım da iki defa iyiki var.. )

nasıl ailenin bilmesinin önemi yokmuş.yeğenim 26 yaşında evlendi.babası yok.babasının yerine amcasının iznini almadan imam nikahını kıymadılar.:50:

Şu adama lütfen eşim deyip durmayın bir kere hala haram işliyorsunuz ailenizin dediği gibi çünkü kıydığınız nikah muta nikahı hükmündedir ve gizlidir,haramdır.Bu sadece sizin vicdanınızı kendkendinize rahatlatma biçiminizdir.Defalarca ayrıldım ama geldi yine barıştık ne demek,sizi döven göz göre göre aldatan adamla neden barışıyorsunuz?Hem hani dışarı gitmesin diye cinsel ilişkiye girmiştiniz ne oldu yine adam aynı şeyi yapıyor üstelik bu şimdi yaparım evlendikten sonra yapmamak için yalanıda çok saçma geldi bana.Ben bu mesajın fake olduğunu bile düşündüm bir insan bu kadar gözü kararmış olamaz.Sizi o kadr kıskanması aşktan falan değil,sadece hastalıktan.Anladımki o böyle derken sizde beni kıskanıyor demekki seviyor diye mutlu oluyorsunuz.Siz böyle bir ayıcğıa bir çikolataya orda köşede beklerken kocamda kocam diye,kocanız olmayan sevgiliniz diğer kızla gerçekten evlenir sizde ancak uzaktan bakarsınız.Bence siz bir an önce ayrılın gururunuzu daha fazla ayaklar altına almadan.Bu arada l
tfen ağır sözler falan demeyn yazan arkadaşlara çünkü herkes burda size ve sevgilinize şuan kızıyor konuyu okudukça,madem bu yazıyı paylaştınız yorumlarada katlanıcaksnz çünkü fikir beyan ettiniz bizden.

arkadaşım biz sana üzülüyoruz,iyi olmanı sağlıklı düşünmeye çalışmanı istiyoruz,şu an bulunduğun ortamdan biraz ayrılıp kafa dinlesen daha bir farklı düşünürdün belkide...
dini nikah resmi nikah olmaz ise geçerli olamaz şu an için ,dinimizde ana baba hakkı çok önemli,hayır duaları almak,allah katında haberdar olmamaları günah değilmi..
neden kanunlar yasakladı resmi nikah olmadan imam nikahını,sadece kadınlarımız mağdur olmasın diye...
her neyse seven erkek bencil olmaz sadece kendini düşünmez,karşısındaki insanı zor durumda bırakacak hareketleri yapmaz..aslında insan olan insan yapmaz..

Pis işlerinize Allah'ı karıştırmasanız?
İnsanı dini nikahtan soğuttunuz yemin ederim.
Evli falan değilsin.
Adamın gönlünü yapan, gelip geçici kızlardan birisin.
Sen ondan ayrıl diye, yapmadığını bırakmamış çocuk, sülük gibi yapışmışsınız..

İffetim de iffetim, bu kadar iffet meraklısıysan(ki bence iffet çok başka bir kavram) yapmasaydın kardeşim?
Çözüm yol falan yok. Ne yolu şunca şeyden sonra?
Çocuk doğur o adamdan, kuman da baksın.

Kadın kelimesine bile yakışmıyor şu tavırlar. Bir insan bu kadar kendini rezil rüsva edemez...
Haktır tatlım, az bile yapmış adam.

canim lutfen yazdiklarimi yanlis anlama amacim asla seninle tartismak yada kirmak degil. ama hic tanimadigin morali yeterince bozuk bi kiz var karsinda. guzel guzel yazmak varken neden bu kadar kirici yaziyorsun ki. fikirlerine lafim yok, zaman ayirip cevap yazmissin ama konu sahibi benmisim gibi uzuldum yazilana.. benim arkadasim gelip derdim var diip paylassa benle gecici kiz seni,suluksun sen filan diyemezdim heralde. uzuldum sadece yazisina. yanlis anlama beni

Hani yediğin dayaklardan,o kızdan,kıydığın imam nikahından kimsenin haberi yoktu.
Bu ne perhis bune lahana turşusu derler.

İşinize gelen yazıları cevaplıyorsunuz,işinize gelmeyeninde üzerini örtüyosunuz.
Kimsenin haberi olmayan nikah,döndü dolaştı sadece ailemin haberi yok oldu.

İlk konu yazınızı okuyun.İmam hatipli olabilirsin,imamhatipli demek bizden daha çok şey bildiğiniz anlamına gelmiyor.
Siz o kıydığınız imam nikahınızı sadece cinsellik adına kıydınız,şimdi bu nikahla niyetiniz arasındaki fark yokmu?

İmam nikahı resmi nikahtan sonra kıyılan eşlerin aynı evi paylaştığı,bütün çevrelerine evlendiklerini haber verdikleri kutsal bir gündür.
Sizin gibi ay sevgilim cinsellik istiyo hadi bir imam nikahı kıyalımda sevgilimle günaha girmeyelim zihniyetine şaşıyorum.

Keşkede imamhatipliyim kelimesini kullanmasaydın,şuan size dahada üzülüyorum.

Bir kaç kişi biliyordu hani sadece bu nikahı şimdi de sadece ailen bilmiyor oldu
O kadar dayağı yiyip nasıl kimse ses etmiyor hiç mi kimsenin vicdanı yoktu da ailene söylemedi
Hadi hepsini geçtim de, bu adamın nasıl sevdiğini düşünüyorsun?
Demek sana kotalar koyması, kısıtlaması sevgisindenmiş
vay be yanayım da ben sevilmediğime yanayım o zaman :ssz:

lise dönemimde okadar çok telefonla mesajlaşırdım ki.. elimden 1sn bile düşmezdi asla.. derken karne günü geldi. gözüme basit, sıradan siyah bir kalem çekmiştim. malum; karne günü ya herkes süslü, bir kalem çekmekten ne çıkar..? derken babam kalem çekmemi gördü e telefonlada sürekli arkadaşlarla yazışıyoduk, bağırdı çağırdı sen kiminle buluşmaya gidiyorsun ne bu kalem gözünde diye (oysa hiç de birşey yapmayacaktım) aldı telefonumu(öğrenci harçlığımdan yemeyip içmeyip aldığım güzel telefonumu) duvara vurdu ve telefonum elli parçaya bölündü..
buna birşey dememelerinin sebebi ise; bunun ilk zamanlarda gelip beni babamdan istemesi oldu. olmaz dediler ama benim o deli aklımla ona kaçmamdan korktukları için ses çıkartmamaya çalıştılar..
mehir konusuna gelince 5yıl süre verdim. şuan maddi birikimi yok okadar. bu evlilik olayını çok kişi yazmış. arkadaşlar söylemek istemiyorum ancak ben imamhatip mezunuyum. yani bu nikahın dersini dahi gördüm.. evet. şuanki diyanet resmi nikah olmadan dini nikahı yasakladı, bunun tek sebebi ise hakkın hukukun yerine getirilmesiydi. yoksa dinen bu nikahın geçersiz olmasından değil.
kimsenin bilmediği nikah denilmiş. bilmeyen tek kişi annem babam ve kardeşlerim.
bu nikahın gerçek olması için ebeveynin bilmesi gerekiyor denilmiş, eğer kız ve erkek bluğ çağına erip akıl kamil oldular ise hanefi fıkhında anne babanın şartı kalkıyor.
bu nikahın sahih olmasının şartları:
-imam olması
-2erkek şahit olması
-2erkek şahit yoksa 4 bayan olması
-1erkek 2bayanla eş değerdir.
-yani en az 1erkek 2bayan şahit olması.
niyet konusuna gelince.
evlilik gerek resmi gerek dini ne amaçla kıyılırsa kıyılsın nikahtır. sizin söylediğniz mute nikahı saatlik veya günlük olup, sadece arap kabilelerinden mutezile mezhebinin görüşüdür ki kendisi ehli sünnetten değildir.
biz onunla ise ne saatlik, ne günlük, ne aylık kıydık o nikahı..
ömürlük kıymıştık ve birbirimizi herşeye rağmen sadece sevmiştik..
ancak cereyan eden bazı olaylar sebebiyle bu hale geldik ve ipin kopacağı yerdeyiz..
ayrılacağım için üzülüyor muyum?
evet üzülüyorum.
neden?
çünkü çok emek verdim, çok çile çektim, çok eziyet gördüm.
şu dünya malesef tek kişilik..
kim ne yaşar kim ne çekerse kendisine..
kimse kimsenin derdini, o derdi yaşayan kişi kadar anlayamaz.
arkadaşı annesi babası ölen birisine sakin ol demek kolay olur..
burdan yorum atarak gerek sert gerek tatlı dille bana yardımcı olan arkadaşlarıma sesleniyorum:
İYİ Kİ VARSINIZ..!
(Ama tatlı dilli arkadaşlarım da iki defa iyiki var.. )
Peki bacım evlisin sen, o da varsayalım ki kocan. Geçiyorum hakkı hukuku. Sen bunu ailene nasıl yapabiliyorsun, hadi yaptın diyelim hala neden devam ediyorsun?
Bak ben korkudan altıma edecek kadar dayak yedim yeri geldi. Ama malesef herkes gider ailen kalır. Telefonunu kırmış, olabilir... Bağırmış olabilir, ama bu demek değil ki onları çiğneyip arkalarından iş çevirmeye devam edebilesin.
Yani şu an yaptığını ailene de saygısızlık. eğer senin yaptığını ben yapsam annem ki tek varlığı benim. Bana kök salmış birisi diyebilirim. Yıkılır kadın yahu, ben bu durumda yüzüme tükürür mü, dayak yer miyim, başkası beni alır mı, bakire değilim, emek verdim kuma getirdi konularını düşünemem aklıma bile gelmez.
Yahu kocaman bir hayal kırıklığı haline geliyorsun hala sen neler düşünüyorsun. Dedim ya benimkiler yıkılırdı. Ben gözümden sakınmışım, kızım gitmiş beden habersiz evlenmiş, daha doğrusu evlendiğini sanmış, yetmemiş dayak yemiş. Ailem el bebek gül bebek büyüttü diyorsun. Sen ailenin kıyamadığı biriyken, sözde kocanın kıydığı birisin fark ettin mi?
Israrla evliyim diyorsun ya madem evlisin, bunu bilmeye ailenin hakkı yok muydu? Ne farkın kaldı evlenmek için kaçanlardan? hatta şu durum ondan bile beter.
Bunu daha fazla yapma kendine. Bak uzun uzun yazıyorum sana, 21 yaşındayım yaşlarımız da yakın. Seni daha net anlayabilirim ben. Emek konusuna gelince benim de emeklerim zayi oldu. Hayatımın aşkı başkasıyla evleniyor. Ve inanmazsın ama şu an arasam hayır demez, ama o kızı da bırakmaz. Hatta seni bırakamam falan da demişti. Adam metresi olmamı teklif edecekti neredeyse. Ama senin gibi duygusal davransaydım şu an seninle ağlıyor olacaktım.
Herkes acı çekiyor bacım bu dünyada, önemli olan acı çekmek değil, bunun üstesinden gelebilmek.

bazen sevgi sandığımız şeyler kaybetme duygusu olabilir hırs olabilir,evcilik oyunu olabilir,sadistlik yada narsistlik olabilir..
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Senin buradakilere sorun '' ne yapayım nasıl kurtulayım '' değil miydi ?
Şimdi beni kıskanıyor artık evlenelim diyor beni seviyor sevmeyen adam kıskanmaz diyorsun .
Ona toz kondurmuyorsun sen . Eeee peki neden ayrılmak kurtulmak istiyorsun ?
Bizi bir erkekle görüp bizden önce ailemize yetiştirenlerle doluydu etrafımız. Senin '' evli '' olduğunu herkes biliyor ama ailenin kulağına gitmiyor . Bu da tuhaf.
Evlen bakalım seviyor kopamıyor ya belki düzelir . Düzelmezse bir de çocuk yaparsın o zaman kesin düzelir :ssz::ssz:

Konu sahibi,nikahınızın geçerli olması konusundaki rahatlığınız beni şaşırttı doğrusu.Evet saydıklarınız şartlar nikah akdi için yeterlidir.Fakat unuttuğunuz bir şey var : ilan! Peygamberimiz bizzat hadisinde nikahınızı duyurunuz buyurmuştur.Zaten nikahda da aslolan ilandır.Bakın toplum sizin nikahınızın geçerliliği hakkında hemfikir olamıyor.Nikahın amacı ki zaten birlikteliğinizi Allah'ın ve de kulların huzurunda legalleştirmektir.Bu yaşadığınız durum İslam ahlakına aykırı.Niyetiniz iyi olabilir peki karşınızdaki adamın niyetinden emin misiniz? Ya o sizi belli bir süre için kullanmak istediyse? Bir kadının ailesinden izinsiz nikahlanmasına da onay vermez dinimiz.(aile gereksiz ve aşırı bir inat yapmıyorsa.)Fetva sitelerinde bu durumun sakıncalarına değinilmiş isterseniz bakabilirsiniz.Eğer ailenize ve de kendinize zerre kadar değer veriyorsanız bu ilişkiyi bitirip ailenizle helalleşirsiniz.

Allaha emanet olun.

toplumdaki bütün bayanların sizin geçerli saydığınız nikaha göre evlendiklerini düşünün, ideal bir islami görüntü bu mudur?

ayrı evi olmadan anne babasından habersiz ama evli? dini nasıl tanıtıyorsunuz, çok ilginç...

Back